THY EL 11/12 E Grubu H:4 | Galatasaray MP 68-64 CSKA | M.S | 9 Şubat 2012

Cevap: THY EL 11/12 E Grubu H:4 | Galatasaray MP 68-64 CSKA | Maç Sonucu

beyler puanlamayı pek anlamadıgım için soruyorum bilenlere. Olympiakos cska deplasmanına gidiyor.Kesin yenilecekler.7 olacaklar.Biz efespilseni yenersek 8 olacağız.Olympiakosa yenilsek bile son maç aynı puanda olacağız.İki takım arasındaki maça göre mi belirlenecek tablo.Yoksa genel averaj mı?

beyler puanlamayı pek anlamadıgım için soruyorum bilenlere. Olympiakos cska deplasmanına gidiyor.Kesin yenilecekler.7 olacaklar.Biz efespilseni yenersek 8 olacağız.Olympiakosa yenilsek bile son maç aynı puanda olacağız.İki takım arasındaki maça göre mi belirlenecek tablo.Yoksa genel averaj mı?

İkili averaja göre...

Devam edebilmek için ne yapmamız gerekiyor? Alternatifler nedir? :D

Oğuz Altay Değil mi resimdeki ?

Eğer Oysa Neden Protokol tribününde oturuyor ki ? git karşı tarafa :)

2l50d.jpg

2l51n.jpg

Eve yeni geldim hala başım dönüyor :D Ben böyle atmosfer görmedim arkadaşlar.

Ya deplasmanda olmasaydı şu son maç :( kesin çıkardık o zaman :( ben bu takımı eleştirdim ama teker teker bana yutturdu laflarımı özür diliyorum bu takımdan ve saygıyla eğiliyorum aslanlarımıza ah son maç evde olsaydi keşke :(

Bu haftanın en iyi 10 hareketinin 3 tanesi bizim oyuncularındır büyük ihtimalle. Shipp alley-hoop basketfaul, Luksa poster dunk(Kirilenko), Luksa poster dunk(Vorontsievich.

İnandık ve Başardık!

Helal olsun Aslanlara :tiphat:

Maçtan 10 dk önce falan dönebildim bende. Yollar berbat ama cidden bu çile çekilir bu takım için. Sesimi Abdi İpekçide bırakarak geldim. Keşke Efes hırboluk yapmasaydı da işimiz Efes maçına kalsaydı diyeceğim ama farketmez. Bu takımda bu yürek olduğu sürece Olypiakos'u dışarıda da yener. Büyük adamsınız lan

Isin en aci tarafida, bu muhtesem galibiyetin prestij haric, sonucta degersiz kalmasi.

Efes sagolsun.

Isin en aci tarafida, bu muhtesem galibiyetin prestij haric, sonucta degersiz kalmasi.

Efes sagolsun.

Bu maçı kazanmasaydık Efes'i kesinlikle yenmek zorundaydık. Ama şimdi Efes'i yenemesek bile Olympiakos'u deplasmanda yenersek çıkıyoruz gruptan.

Efes sagolsun.

A lisansı artık çok büyük ihtimal

Avrupa bizi konuşuyor yarın tüm ülkelerin spor programlarında CSKA ilk mağlubiyetini aldı diyecekler

Takımın özgüveni müthiş arttı

Fenerliler kıskançlıktan çatlayacaklar

Bunlar az şey değil. :)

murat murathanoglu,kaan kural gibi basketbol konusunda uzman olanlar artık Galatasaray euroleague A-lisansı için büyük favori haline geldigini söylediler.:D hatta murat murathanoğlu artık galatasaray A-lisansı cebine koymustur dedi.inş dedigi cıkar.

Geri
Üst Alt