THY EL 11/12 E Grubu H:4 | Galatasaray MP 68-64 CSKA | M.S | 9 Şubat 2012

Cevap: THY EL 11/12 E Grubu H:4 | Galatasaray MP 68-64 CSKA | Maç Sonucu

salma basketle pek alakan yok galiba:D

hic yok desem, okul zamaninda falan öögretmen oynattigi zaman, ben oynamicam diye sorun cikartiyordum, bu yuzden kötü not aldigim bile olmustur

ama bugun heycan dan gidecektim az kalsin.

bassketbol olayi degil heycan yapmamin nedeni, avrupada Türk olmayan takimlari yeniyoruz ya, iste ondan heycanlandim.

Gürkan - 09.02.2012 21:53

Bunu söylemek kanıma dokunuyor ama taraftar aldı maçı..

kabullenmişler artık:D

tekrar inceledimde düğüm son maçta çözülüyor. Haftaya oly. csk deplasmanında %100 yenilecek. Biz yensek bile iş son haftaya kalıyor gene.

peki haftaya biz yenersek 8 puan oluyoruz, oly. yenilirse 7 puan. Son maçta oly. bizi 1 farkla yenerse 9 puan ve bizde 9 puan. Bu durumda genel averaja bakılıyor herhalde değilmi

aynen öyle.

Tekrarını izledim ntvspordan,yine heyecanlandım lan.

cska abartıldığı kadar iyi değil

Euroleague websayfasi:

This is @Euroleague! Galatasaray beats the unbeattable (up to now) CSKA Moscow at home (68-64)

Adamlar bizim Euroleague'de yer almamizdan zevk aliyor be :)

Allahınıza kurban

Helal size aslanlar!

Euroleague websayfasi:

This is @Euroleague! Galatasaray beats the unbeattable (up to now) CSKA Moscow at home (68-64)

Adamlar bizim Euroleague'de yer almamizdan zevk aliyor be :)

işte bu eurolig,galatasaray devrilemeyen cska yı devirdi:D

efes zarardan başka bişey değil....yenselerdi oly i efese koydukmu cıkacaktık

Lan biz 2li averajda CSKA'nın gerisine düştük. :D

tekrarınıda izledim gerçekten büyük başarı hazmetmesi kolay değil bu maçın etkisinden çabuk kurtulmak lazım

maçın 3 yada 4.periyodunda bir ara 4 türk ile mücadele ettik....cevher ender göksenin furkan...bayada uzun oynadılar..ceyhun izlesin bir

Ya herşey tamam da sitede ki fener reklamını bi ben mi görüyorum,ne işi var forumda fenerbahçe bannerının..???

Cska kendisinden beklenen performansı koyamadı aslında. Bunu takımımızı kötülemek için söylemiyorum tam tersine bizimkiler iyi oynadı ama cskanın ölüsü bile bizim ligde banko şampiyon olur. Bu akşam taraftarın muhteşem baskısı yüzünden olsa gerek iyi oynayamadılar. E tabi basketbol futbol gibi değil oyuncular yapılan tezahüratları çok daha yakından hissediyor:D

Lisans olayına gelirsek eğer adaletli bir değerlendirme yapılırsa Galatasaray bu lisansı en çok hakeden 2 takımdan biri. Artık gerisi Euroleague yetkililerine kalmış. Ama bizim salonda gelip belgesel çekiyorlarsa şansımızın pek de düşük olmadığını gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz:)

Ya herşey tamam da sitede ki fener reklamını bi ben mi görüyorum,ne işi var forumda fenerbahçe bannerının..???

O reklamlar değişiyor kullanıcıya göre. Sanırım internette daha çok hangi tür sitelerde takıldığınızla alakalı. Çok fazla spor sitesinde takılıyorsanız FB, BJK falan olabilir.

Bende çok fazla İngilizce reklam çıkıyor mesela.

google dan aliniyor.. abdullah abiye ilet o reklami silsin yarin...

Geri
Üst Alt