THY EL F Grubu 13.Hafta | CSKA Moskova 86-85 Galatasaray LH | M.S | 4 Nisan

yahu uzatmaya bir defa gitmiş. 2. uzatmayimi istiyorsunuz. uzatmada yeseydin 5-10 sayi bu seferde neden uzattiniz derdiniz. heriflerin bir sürü oyuncusu var. bizim dar rotasyonlu. helal olsun.

Real ile CSKA'nın durumu bizimle Kuban'ın durumu gibi Real bugün alabildiğine fark atmak zorunda

2. uzatmaya gitse 10 fark olurdu cok iyi bi sonuc aldık

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Münih Kuban' ı yenerse biz Partizana yenilsek de çıkarız.

Bu maçta daha önce beceremediğimiz bir şeyi becerdik pota altı savunmasında. Kristic'e müthiş sıkıştırmalar yaptık daha önce Sofo o ve benzeri adamlar canımıza okudu ve bu sayede maçı kafa kafaya getirdik. Eğer playoffta Ersin Barca potaltı ile sert mücadeleyi becerebilirse guardlar konusunda çok geride olduğumuzu düşünmüyorum şansımız baya artar.

bizi 25 sayiyla yenmişlerde onu söylüyorlar. ulan biz maçi önemsemedik. ha ciddi olsan gene yenebilirlerdi. marco lige dönünce playofta görücem ben bunlari.

normal. tek başarıları gs yi yenmek olan ve sadece gs yi geçmeyi kafaya takmış olan bir klüp taraftarları.

Açıkçası 10 sayı farka razıydım ancak kaçan galibiyete üzüldüm diyebilirim ama artık çıktık sayılırız.

Tebrikler aslanlar..

Erceg bu maçta attıklarının yarısını atsın play-off'larda Marko ve Ersin'in de katkıları ile yine en iyi takım biziz.

sağlam bi hawkins olsa f4 rahat olurdu arroyo--gordon--hawkins--ersin--bonsu

ender---sinan-----cenk------macvan---erceg--furkan

Geri
Üst Alt