Ümit Çatar
Cezalı
Beyler Tiote bitti diyenler ayni zamanda Diarra ile alakasi yok falan yazmis. Bunlar herhalde ikisini birden alacaklar demeye getiriyorlar...
Selcuk falan mi gidiyor noluyor lan
Selçuk gidiyorsa, Diarra gelmesede olur :d
Beyler Tiote bitti diyenler ayni zamanda Diarra ile alakasi yok falan yazmis. Bunlar herhalde ikisini birden alacaklar demeye getiriyorlar...
Selcuk falan mi gidiyor noluyor lan
ben ne yaptım ki admin ? ben Diarranın geleceğine %100 inanıyordum ama Dursun Özbek'i hesaba katmadım.. ben inancımı 10 dakika önce kaybettim ondan önce hep gelecek diye bekliyordum..
oynanırda wesleyin brumanın sinanın skora fazla etki etmesi lazım
bu 3ününde ne vereceği muamma şuan ortalaması yok bu 3ünün bi anda parlayıp sönen isimler lig içinde. podolski mesela her sene vereceği katkı belli geçen sene 17 gol attı kanat/forvet oynayarak bu sene sakatlanmazsa 15i bulur golü koklayan adam
burakıda sevmezdik ama atıyodu adam 15-20 tane yine
Diarra hakkinda Mustafa Özbas arkadasimiz özelden ne yazmisim bi yapistirsin da suraya benim gercek düsüncelerimi ögrenin.Sen şurada yazdıklarınla kimseyi şutlayamazsın. Taraftar yapısı çok etkili değil bizim kulüpte üst yönetime etki etmek anlamında.
Kongredekiler şeyine takmıyor taraftarı.
İster Diarra ister Bony gelsin Dursun'u destekleyen yine olmaz zaten sen merak etme.
hocam bize atakları kesen adam olsun yeterli.. yaratıcılık konusunu Şino ve Josue halleder.. orasına takılmayalım
Donk,Selçuk,Ched,Tarık,Umut,Salih,Olcan gidiyor (Bold lar keşke olsa)
Forvet,Lass,Tiote,Denayer geliyor
diarra hakkinda mustafa özbas arkadasimiz özelden ne yazmisim bi yapistirsin da suraya benim gercek düsüncelerimi ögrenin.
Yalniz bu forumda gece gündüz trollük yapiliyor, kimse sesini cikarmiyor. Ben acik acik italyan menajer fln gelmiyor dedi diyip totem yapinca mi inaniyor buna millet. Bak alpay diyor ki, eger bu tip olaylara inanan varsa, onlarin safligi. Peki kapi gibi totem olayina inananlara ne demek gerekir? Yani birde gözlere soka soka dedigin gibi 20-30 mesaj attim.
He simdi diarra nin gelecegi varsa bile gelmez, totem bozuldu.
bunu yapsınlar yeni formanın arkasına Dursun Özbek yazdırıp burda paylaşmazsam adam değilim.
Donk'u Paşaya kiralarsin o sorun olmaz. Selçuk'un eline verecen bonservisi ardanin yanina İspanya'ya gönderecen. Espanyol'a tabi. Ched'i Marsilya'ya iteleyecen. Ölme eşeğim ölme![]()
Diarra hakkinda Mustafa Özbas arkadasimiz özelden ne yazmisim bi yapistirsin da suraya benim gercek düsüncelerimi ögrenin.
Yalniz bu forumda gece gündüz trollük yapiliyor, kimse sesini cikarmiyor. Ben acik acik italyan menajer fln gelmiyor dedi diyip totem yapinca mi inaniyor buna millet. Bak Alpay diyor ki, eger bu tip olaylara inanan varsa, onlarin safligi. Peki kapi gibi totem olayina inananlara ne demek gerekir? Yani birde gözlere soka soka dedigin gibi 20-30 mesaj attim.
He simdi Diarra nin gelecegi varsa bile gelmez, totem bozuldu.
Diarra ile ilgili bilgisi yoktur muhtemelen. Ayrıca onun da geleceğini söylemek istese farklı bir şekilde anlatır.Ali Naci ne demek istemis?
User Actions
Follow
ali naci küçük@nkucukk 1h ago
Sürprizlere hazır olun
Baştan söyleyelim Diarra değil...
ali naci küçük @nkucukk 51m51 minutes ago
Bu transferin Lassana Diarra ile alakası yok. Onu baştan belirtelim...
buda ikisi gelecek demek istiyor galiba ?