Tioté Yarın İstanbul'da İddiası!

ben ne yaptım ki admin ? ben Diarranın geleceğine %100 inanıyordum ama Dursun Özbek'i hesaba katmadım.. ben inancımı 10 dakika önce kaybettim ondan önce hep gelecek diye bekliyordum..

Bembeyaz bir sayfa gibisin Ümit. Berrak ve tertemiz..

oynanırda wesleyin brumanın sinanın skora fazla etki etmesi lazım

bu 3ününde ne vereceği muamma şuan ortalaması yok bu 3ünün bi anda parlayıp sönen isimler lig içinde. podolski mesela her sene vereceği katkı belli geçen sene 17 gol attı kanat/forvet oynayarak bu sene sakatlanmazsa 15i bulur golü koklayan adam

burakıda sevmezdik ama atıyodu adam 15-20 tane yine

sneijder'in satılmasında bir sakınca yok. yerine komple bir kanat oyuncusu alınabilir.

eren'in yanında podolski gayet ii olur. niasse'de alternatif santrafor olsa rahatlıkla 4-4-2 oynanır.

10 numaralı sisteme artık veda etmek gerekiyor.

Bu forumun bu taraftarın %95 i bu yönetime hiç inanmadı zaten 3 kupa da aldık inanmadı şampiyon da olduk inanmadı 1,5 yıldır yazılanlar ve yaşananlar ortada zaten .. O gelmez bu gelmez siz enayisiniz deyip kendi egolarınızı tatmin etmeyi bırakın artık kimsenin iyi bir oyuncu alacağımıza inandığı yok.

Umit catar ihrac edilse fena olmaz

Sneijder ve ergin ataman düsmanidir kendisi

Sen şurada yazdıklarınla kimseyi şutlayamazsın. Taraftar yapısı çok etkili değil bizim kulüpte üst yönetime etki etmek anlamında.

Kongredekiler şeyine takmıyor taraftarı.

İster Diarra ister Bony gelsin Dursun'u destekleyen yine olmaz zaten sen merak etme.
Diarra hakkinda Mustafa Özbas arkadasimiz özelden ne yazmisim bi yapistirsin da suraya benim gercek düsüncelerimi ögrenin.

Yalniz bu forumda gece gündüz trollük yapiliyor, kimse sesini cikarmiyor. Ben acik acik italyan menajer fln gelmiyor dedi diyip totem yapinca mi inaniyor buna millet. Bak Alpay diyor ki, eger bu tip olaylara inanan varsa, onlarin safligi. Peki kapi gibi totem olayina inananlara ne demek gerekir? Yani birde gözlere soka soka dedigin gibi 20-30 mesaj attim.

He simdi Diarra nin gelecegi varsa bile gelmez, totem bozuldu.

Ali Naci ne demek istemis?

ali naci küçük@nkucukk 1h ago
Sürprizlere hazır olun:)
Baştan söyleyelim Diarra değil...

ali naci küçük ‏@nkucukk 51m51 minutes ago
Bu transferin Lassana Diarra ile alakası yok. Onu baştan belirtelim...

buda ikisi gelecek demek istiyor galiba ?

Son düzenleme:
Donk,Selçuk,Ched,Tarık,Umut,Salih,Olcan gidiyor (Bold lar keşke olsa)
Forvet,Lass,Tiote,Denayer geliyor

Donk'u Paşaya kiralarsin o sorun olmaz. Selçuk'un eline verecen bonservisi ardanin yanina İspanya'ya gönderecen. Espanyol'a tabi. Ched'i Marsilya'ya iteleyecen. Ölme eşeğim ölme:D

valla tiote tam bizlik adamdı en basından beri söyledim diarra için 1 aydır ugrasşıyor

adam yiyen orta saha istemiyormuyuz alın size tiote

ASPOR

Cq3c5BwXYAAtj-F.jpg:large

diarra hakkinda mustafa özbas arkadasimiz özelden ne yazmisim bi yapistirsin da suraya benim gercek düsüncelerimi ögrenin.

Yalniz bu forumda gece gündüz trollük yapiliyor, kimse sesini cikarmiyor. Ben acik acik italyan menajer fln gelmiyor dedi diyip totem yapinca mi inaniyor buna millet. Bak alpay diyor ki, eger bu tip olaylara inanan varsa, onlarin safligi. Peki kapi gibi totem olayina inananlara ne demek gerekir? Yani birde gözlere soka soka dedigin gibi 20-30 mesaj attim.

He simdi diarra nin gelecegi varsa bile gelmez, totem bozuldu.

:d :d :d

Diarra hakkinda Mustafa Özbas arkadasimiz özelden ne yazmisim bi yapistirsin da suraya benim gercek düsüncelerimi ögrenin.

Yalniz bu forumda gece gündüz trollük yapiliyor, kimse sesini cikarmiyor. Ben acik acik italyan menajer fln gelmiyor dedi diyip totem yapinca mi inaniyor buna millet. Bak Alpay diyor ki, eger bu tip olaylara inanan varsa, onlarin safligi. Peki kapi gibi totem olayina inananlara ne demek gerekir? Yani birde gözlere soka soka dedigin gibi 20-30 mesaj attim.

He simdi Diarra nin gelecegi varsa bile gelmez, totem bozuldu.

Yalniz Hakan renktasimizin totem yaptigi yuzde yuz belliydi. Bunu anlamak zor olmamaliydi...

Ben sahsen hic sinirlenmedim. Diarra transferi olsay zaten Hakan Delikanli GSC ailesi olarak totemine tesekkur ederiz gibi bir konu acacaktim :D

Sinirlenen arkadaslarida anliyorum ama orasi farkli

Ali Naci ne demek istemis?

User Actions
Follow

ali naci küçük@nkucukk 1h ago
Sürprizlere hazır olun:)
Baştan söyleyelim Diarra değil...

ali naci küçük ‏@nkucukk 51m51 minutes ago
Bu transferin Lassana Diarra ile alakası yok. Onu baştan belirtelim...

buda ikisi gelecek demek istiyor galiba ?
Diarra ile ilgili bilgisi yoktur muhtemelen. Ayrıca onun da geleceğini söylemek istese farklı bir şekilde anlatır.
Zaten ikisi birden gelmez imkansız bir şey

Geri
Üst Alt