TKBL 13/14 Final 5.Maç | Galatasaray Odeabank 73-54 Fenerbahçe | M.S. | ŞAMPİYONNUZZZ!

Ligde şampiyonluğu geçte Euroleague'de bize kaybetmeleri çok pis koydu adamlara sen o kadar yatırım yap Avrupa kupası kaldırıcam diye ezeli rakibin gelsin finalde eline versin Türkiyeye ilk Euroleague kupasını getirsin :D

Sultanlara cok tesekkurler. Harika bir sezon yasattilar.

Gecen sene Erkeklerde hasret bitmisti bu sene bayanlarda.

ışını çirkin bulurdum önceleri şimdilerde iyice güzel gelmeye başladı gözüme :eek::eek::eek::eek::eek::eek:

bu şarkı bütün fenerlilere gelsin :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=xNvWP9thXow[/media]

ok.gif
bajen77 - 05.05.2014 21:43

bos.gif

Bugün maçtaydım sinirim bozuldu erken çıktım.

Adamlar 2 saat küfür ettiler hiç uyarı almadılar .Halbukı bizim 4 üncü maçta bir küfürden hemen anons yaptırdılar.

Kızlarımıza kızmayın o salonda kimse maç almazdı.

Acayip bilenmişler.Parkeye atmadık şey bırakmadılar‚parkenin içine kadar her pozısyonda girdiler.Yöneticelerimize saldırdılar ve yöneticiler 2 inci perıod bitince hemen kaçtılar.

Çok terbiyesizce küfür ve harekata maruz kaldılar.

Bizim seyircilerde centilmenlik oynasınlar.Adamlar bizi döve‚döve yendiler.

Artık seneye bizse onların anladıgı halde cevap vermemiz lazım...

Ekli dosyalar

• B_1bf426149a76fe163496c8133b4a4ca3.webp
    B_1bf426149a76fe163496c8133b4a4ca3.webp
    105,7 KB · Görüntüleme: 328
Ligde şampiyonluğu geçte Euroleague'de bize kaybetmeleri çok pis koydu adamlara sen o kadar yatırım yap Avrupa kupası kaldırıcam diye ezeli rakibin gelsin finalde eline versin Türkiyeye ilk Euroleague kupasını getirsin :D

pyuaydghsaydausdh ah be ah bu sene futbolda'da sampiyon olsaydik keske. aziz sinirinden olurdu.

ok.gif
erkekantu - 05.05.2014 21:43

bos.gif

Sahada tokatladiklari yetmemiş bir de tribünde dovmusler.

Bakalim yumruk atana ne yapacaksin sn m.uslu. Hep böyle asarim keserim konusuyorsun görelim neymissin

Oğlum Fbtv'de müthiş ağlıyorlar lan açın izleyin şu hallerini izlemek çok güzel :asd:

Maçtaydım şikeci Aziz dayanamadı stadı terk etti Sex On the beach Aziz yeahhh :)

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duran kizlar:)

[attachment=9872:uploadfromtaptalk1399316176240.jpg]

●○●

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1399316176240.webp
    uploadfromtaptalk1399316176240.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 276
ok.gif
bajen77 - 05.05.2014 21:43

bos.gif

Bugün maçtaydım sinirim bozuldu erken çıktım.

Adamlar 2 saat küfür ettiler hiç uyarı almadılar .Halbukı bizim 4 üncü maçta bir küfürden hemen anons yaptırdılar.

Kızlarımıza kızmayın o salonda kimse maç almazdı.

Acayip bilenmişler.Parkeye atmadık şey bırakmadılar‚parkenin içine kadar her pozısyonda girdiler.Yöneticelerimize saldırdılar ve yöneticiler 2 inci perıod bitince hemen kaçtılar.

Çok terbiyesizce küfür ve harekata maruz kaldılar.

Bizim seyircilerde centilmenlik oynasınlar.Adamlar bizi döve‚döve yendiler.

Artık seneye bizse onların anladıgı halde cevap vermemiz lazım...

Hiç akıllarına gelmiyor mu bu fb'lilerin neden bunları size layık görüyoruz ? ;) Ah "akıl" dedim pardon,hata bende... "fb" ve "akıl" kelimelerini aynı cümlede kullanmamam gerekiyordu.Anlatım bozukluğu yapmışım.

Aha Mamut bağlandı , operasyon yaptılar bize diyor. Saygılar başbakanım diyerek kapatacak.

Geri
Üst Alt