TKBL 13/14 Final 5.Maç | Galatasaray Odeabank 73-54 Fenerbahçe | M.S. | ŞAMPİYONNUZZZ!

[attachment=9878:upload_2014-5-5_22-28-46.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-5-5_22-28-46.webp
    upload_2014-5-5_22-28-46.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 47
Müzimizde yer kalmamayacakmış yakında. Depolar bile ağzına kadar doluymuş

Selim Kosif zavallısı "Rumlar yapmazdı" demiş. Lefter mezarında bir dönmüştür herhalde. Yöneticisi, futbolcusu, taraftarı ırkçı

Biz nasıl onların evlerinde şampiyon olduk,karanlıkta da olsa kupayı gözlerine soktuk.karanlıkta kupanın sapları başka bir yerlerinede girebilirdi.Olmadı Rusya dada geçirdik.Son darbeyide Abdi İpekçi de vurduk.Bunları yaparken bizim yöneticilerde bunlardaki gibi hava atma hırsı yoktu.Sırf bizim sahamızda ve evimizde kupa kaldırma hırsı yüzünden debelendikçe batıyorlar.Böyle final maçlarında kiminle dans ettiklerinin farkında olmadan.

:yoji::m05::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi::allecto::yuppi::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi:

Müzimizde yer kalmamayacakmış yakında. Depolar bile ağzına kadar doluymuş

fb'lilere açalım müzemizi para almayalım. Acıdım ben bunlara..Kupa görsünler biraz...Olan kupaları da mahkemelik zaten,nasıl alındığı meçhul...Gönül rahatlığıyla bakamıyorlar kupalarına; "acaba geri alırlar mı birgün" diye...

yüz kızartıcı suç işlemiş ve bu yüzden avrupadan men yemiş camiaya bir senede 3 kere koyan kızlarımızı tebrik ediyorum

Literatürde "fb kompleksi" diye bir tabir olamaz....Dünyada çeşitli branşlarda finale gelip de bu kadar kaybeden tek kulüp yoktur çünkü.

bir başka fb kompleksi şu senin de dediğin gibi ''üstünlük psikolojisi''.şuan kadın basketbolda fb:11 GS:12 şampiyonluk ile önde ama ben nerdeyse hiçbir gs sayfasında şampiyonluk sayılarının yazıldığını görmedim ama fb sayfalarında şuan son 10 yılın şamp.tablosunu paylaşıyorlar.neymiş fb son 10 yılda 9 kez şamp olmuş.bir örnek daha fb basket salonunda koca koca pankatlara şampiyonluklar yazılmış ama gs salonunda basketçilerin resimleri koca koca pankartlarda var.yani fb başarılarını insanların gözüne sokmak istiyor.bu da bir kompleksdir.

bir başka fb kompleksi şu senin de dediğin gibi ''üstünlük psikolojisi''.şuan kadın basketbolda fb:11 GS:12 şampiyonluk ile önde ama ben nerdeyse hiçbir gs sayfasında şampiyonluk sayılarının yazıldığını görmedim ama fb sayfalarında şuan son 10 yılın şamp.tablosunu paylaşıyorlar.neymiş fb son 10 yılda 9 kez şamp olmuş.bir örnek daha fb basket salonunda koca koca pankatlara şampiyonlar yazılmış ama gs salonunda basketçilerin resimleri koca koca pankartlarda var.yanş fb başarılarını insanların gözüne sokmak istiyor.bu da bir kompleksdir.

Aziz Yıldırım futboldaki Galatasaray üstünlüğünü örtmek için 90'ların sonundan itibaren amatör branşlara sponsor buldu,hatta birleşme yollarına giderek mirasa kondu(bkz:Ülker),çeşitli federasyonları kendine bağladı(bkz:Turgay Demirel)..O kadar eziktiler ki,amatör branşlara yapılan milyon dolarlarca yatırım Türkiye içinde meyvelerini vermeye başlayınca, medya fb'yi bir "spor kulübü" olarak lanse edip "Chelsea,Manchester gibi kulüplerin basketbol veya voleybol şubeleri yok fb'nin var....fb bu kulüplerden daha büyük,onlar sadece futbol kulübü" gibi akıl mantık dışı hezeyanlarla milletin algısını değiştirme uğraşına girdi. Şimdi biz de,onlar kadar olmasa da, amatör branşlara yatırım yapınca ve onlardan daha büyük başarılara imza atınca,bu defa amatör branşlara ya burun kıvırdılar ya da olmadık branşları medyada servis etmeye başladılar...

Bu kulüp kendini şark kurnazı sanan ama münasip yerinle bile gülmeye değmeyecek zavallılardan oluşan bir TOPluluktur.

Bu gerzekler bize karşı ne zaman bir final kazanacak acaba.Bütün dallarıyla tam bir loser takım febesbahce.:DTebrikler kızlarımıza tekrardan.Büyük bir başarıyla bizi inanılmaz gururlandırdılar bu sene.

Bizi dövdüler diye yayın yapan kanalları olan emek hırsızı şikeciler topluluğu.... MEVDİVEN vol.2 :D

helal olsun kızlar, bu sene camiamızın gururu oldunuz. ekrem hocam senide allah başımızdan eksik etmesin

Geri
Üst Alt