TKBL Play-Off Final 1.Maç | Galatasaray MP 74-77 Fenerbahçe | 10 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TKBL Play-Off Final 1.Maç | Galatasaray MP 74-77 Fenerbahçe | 10 Nisan | Maç S

Hep aynı nakarat..Şu takıma göz göre göre oyun kurucu almamak,futbolda senelerdir BAMla devam etmek gibi birşey..Bu eksikler nasıl görülemiyor inanılır gibi değil...Senin sözde Galatasaratylı başkanın ve yöneticileri,n çok fazla umursamazsa ,bu takımın büyüklüğünün farkına varamamışlarsa bu sonuçlar gayet normal..Öyle beceriksizleri başkan ve yönetici yapmışlar şu klübe yazıklar olsun..Halada o kadar yapılan fiyaskolatdan sonra bu adamları savunanlar var..yazık....

Cevap: TKBL Play-Off Final 1.Maç | Galatasaray MP 74-77 Fenerbahçe | 10 Nisan | Maç S

Birbirimize karşı kullandığımız ifadelerde saygı sınırını aşmayalım lütfen.

forumdaki ziyaretçilere

ESRA-MULTI-VITAMINLI-KANARYA-YEMI__19339242_0.jpg

BIRAKALIM HAKEMLERI

12 bin seyirci gelmis

kadromuz daha iyi

ve maglup oluyoruz

Ben dedim cok seyirci takimizi strese sokuyor diye

14 sayı geriden gelen ruh iyiydi yanlız koçun fark oralara kadar gelirken engel olamayaşı anlaşılamadı doğrusu. Seri uzadı ben inanıyorum kızlara deplasmanda en az bir galibiyet alacaklardır.

Amma velakin kendi kanalımıza şifre koydurttuğu için sayın Adnan Polat'a ve rakip takımın kanalındaki spiker,oğlanımsı sesi olan adama en ilginç dileklerimi yolluyorum.

Ah be Işıl.

angutlar şu an mutlu ama seriyi aldımızda yüzlerin hallerini görecem ama ışıl alben bir tane iyi mac cıkarsın be

Galiba kanser oldum beyler.

14 sayı geriden gelen ruh iyiydi yanlız koçun fark oralara kadar gelirken engel olamayaşı anlaşılamadı doğrusu. Seri uzadı ben inanıyorum kızlara deplasmanda en az bir galibiyet alacaklardır.

Amma velakin kendi kanalımıza şifre koydurttuğu için sayın Adnan Polat'a ve rakip takımın kanalındaki spiker,oğlanımsı sesi olan adama en ilginç dileklerimi yolluyorum.

3 kuruş için kanalı şifreli yapan sözde Galatasaraylı adnan polat NEFRETİMSİN...

"iyi galatasaralılık" gerçekten bizim sportif başarımıza katkı değil.Seneye mutlak çok iyi guardlar almalıyız.Yoksa ne ligde ezikler karşısında ne de Euroleague'de yakalayabileceğimiz ciddi bir başarı olamaz.

Bu yerlilerle 10 sene geçse de şampiyon olamayız.

Reziller 10 bin taraftarın önünde maçı alamadılar. Fbliler 10 bin taraftarın önünde oynasaydı bize 20 fark atar yollarlardı. Bu sene de gitti şampiyonluk.

Bu nasıl bir hafta sonu Ordu maçından geldim..Bayanlardamı? yenildi...:mad:

Moral SIFIR !

Bu kadar kötu bir nevriye bulmusken 12 bin taraftarimizi bulmusken MACI KAZANMALIYDIK :(

sampionluk artik gitti, caferagada mac almak kolay degil okadar pis bir salonki o salonda 50 kisi bille olsa inanilmaz korkutucu ses cikiyor

ışıl takımı bizim antrenörle birlikte sabote ettin be kardeşim. birsel seni hep gecti cok rahat sayılar attı ve asistler yaptı. sen birselden 2 saniye sonra hareketleniyosun. topu alıyosun iceri girmiyorsun zamanı harcıyorsun. tamam kaptanımızsın ama bi kaptan bukadar pısırık oynamaz be güzelim. bahar caglar niye uzun süre mac bitene kadar oynamadı. sakatmıydıda oynamadı. şu koc gitsin biz bu takımı 3kere üst üste yeneriz. biz baştan macı kaybettik. okadar rahat sayılar yedikki. cok bos atıs verdik. biraz zorladıgınızda bi cacık yiyemediler. macın sonlarondamı aklınız basınıza geldi anlamadımki. 14 sayıdan mac kazanacaktık ama ne yazıkki ışıl olmaz dedi. ama asıl suc tamikadaydı. sen son topu nasıl olurda ışıla verirsin...

taraftar olmasan trabzonu desteklemezsin .ezik miş kimin ezik olduğu belli oluyo

ya bak zaten hepimizin canı çok sıkkın birde birbirimizle uğraşmayalım.evet ben bir galatasaraylı olarak fenerbahçeye yarayacak hiçbir sonuç almamızı istemiyorum. bu kadar antipatim var ezik bahçeye. bu benim fikrim sen bu konuda benden farklı düşünebilirsin bu seni baglar ama o lan hitabını yakıştırabildinmi kendine.sorun burdaydı.ama uzatmayalım.karşı fikir bu hitap şekliyle sunulmaz.

Geri
Üst Alt