TKBL Play-Off Final 1.Maç | Galatasaray MP 74-77 Fenerbahçe | 10 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TKBL Play-Off Final 1.Maç | Galatasaray MP 74-77 Fenerbahçe | 10 Nisan | Maç S

Reziller 10 bin taraftarın önünde maçı alamadılar. Fbliler 10 bin taraftarın önünde oynasaydı bize 20 fark atar yollarlardı. Bu sene de gitti şampiyonluk.

biz bu takımı yeneriz korkma. emin ol bizim takım bunlardan üstün. bizim oyuncuların cogu bugün kötüydü ve oyunkurucularımız ne yazıkki şuursuzluklarının zirvesindeydi. o yüzden benim umudum bayan basketinde yüksek..

Cevap: TKBL Play-Off Final 1.Maç | Galatasaray MP 74-77 Fenerbahçe | 10 Nisan | Maç S

Bu kadar kötu bir nevriye bulmusken 12 bin taraftarimizi bulmusken MACI KAZANMALIYDIK :(

sampionluk artik gitti, caferagada mac almak kolay degil okadar pis bir salonki o salonda 50 kisi bille olsa inanilmaz korkutucu ses cikiyor

abartma yav. nedemek kazanmak zor. 14 sayıdan nerdeyse bukadar kötü oy7narken macı verceklerdi ezikler. biz bunları ordada burdada yeneriz merak etme. yeterki ışıl alben bugünkü kadar suursuz oynamasın. melisa can iyileşir 2gün sonra. bahar caglarıda uzun süre oynatmamazlık etmesse. biz bu takımı yeneriz emin ol

biz bu takımı yeneriz korkma. emin ol bizim takım bunlardan üstün. bizim oyuncuların cogu bugün kötüydü ve oyunkurucularımız ne yazıkki şuursuzluklarının zirvesindeydi. o yüzden benim umudum bayan basketinde yüksek..

Bende biliyorum bizim takımın daha iyi kadroya sahip olduğunu. Fowles gibi muazzam bi oyuncu var. Ama kendi sahamızda 10 bin taraftarın önünde yenilmemize hazmedemiyorum. Caferağada bunları yenceğimizide sanmıyorum.

BIRAKALIM HAKEMLERI

12 bin seyirci gelmis

kadromuz daha iyi

ve maglup oluyoruz

Ben dedim cok seyirci takimizi strese sokuyor diye

Erkek takımı ise gelen seyircinin karşılığını hep verdi bu sezon ama bayanlarımız strese giriyorsa şayet işimiz var demektir.

Neden bırakacağız hakemleri? Maçı 3 sayıyla (daha doğrusu 1 farkla) kaybettik. Tonla hata yaptılar bütün maç.

B_af332d6110b64b23cba7bae159198ac3.jpg

Işıl,bahar bu takımın kalite olarak çok altındalar

bahara laf etme. bahar bu takımda ender oynayacak türk oyunculardan. kesinlikle GS DA KALMALI. ben uzun süre mac bitimine kadar neden oyuna girmedi on u anlayamadım. heleki melisa canda yoktu. bahar bu takımda her türlü oynayacak bi kız. onu ışıl albenle bir tutmuyorum bile..

Caferağa 'da Fener 'i yenerek, son maçı sahamızda oynama avantajını yeniden yakalamalıyız. Tabii daha önce 2 gün sonraki maçı almamız lazım.

o kel hakem var ya ona telefonumu fırlatmamak için zor tuttum kendimi...

Bende biliyorum bizim takımın daha iyi kadroya sahip olduğunu. Fowles gibi muazzam bi oyuncu var. Ama kendi sahamızda 10 bin taraftarın önünde yenilmemize hazmedemiyorum. Caferağada bunları yenceğimizide sanmıyorum.

cafer agada tavuk bacagı felanmı var neden yenemeyelim:) ONLAR GELİP BURDA NASIL YENİYORSA BİZDE GİDER ORDA YENERİZ. GECEN SENE YENMİŞTİK MESELA 1 MAC ALMISTIK. BUNUN TARAFTARLA OLCAK İŞ DEGİL. OGÜNKÜ YAPTIGIN HATALARIN COKLUGUYLA ALAKALI. BAK Bİ ANDA MACI KAYBETTİK DEDİK. 14 SAYIDAN MACI ALIYODUK. AMA IŞIL BU MACI KAYBETMEYE AND İCMİŞ GİBİ HATALI YÜRÜME YAPINCA YENİLGİ KACINILMAz oldu. kısacası biz bugün kötü defans yaptık. ışıl birsel karsısında ezildi ne yazıkki...

Erkek takımı ise gelen seyircinin karşılığını hep verdi bu sezon ama bayanlarımız strese giriyorsa şayet işimiz var demektir.

Kendi evimizde son lig mac haric 5 bin seyirci önunde oynadigimiz karsilasmalari bayanlarimiz febeye hep kaybetmistir.

son lig macinda febeye karsi 200-300 civari gs seyirsici vardi ve onlari eze eze yenmistik

Caferağa 'da Fener 'i yenerek, son maçı sahamızda oynama avantajını yeniden yakalamalıyız. Tabii daha önce 2 gün sonraki maçı almamız lazım.

o macı banko yeneriz. hatta ben rahat kazanırız diyorum okadar net konusuyorum. 2. macta bizimkiler bukadar rahat hareket ettirmez onları. ben sadece ışıl albende iyi oyun degil normal oyun oynasın onu istiyorum. birseli sindirsin yeter başka bişey istemiyorum..

ISIL son saniyede potaya baksaydi belki ezikleri yenecektik, fakat steps yaparak ( ki yüzde yüz dogru bir karardi ) Maci katletti :(

Sene başından beri söylüyoruz ışılla bu iş olmaz diye

sırf Galatasaraylı diye takımda tutuluyor

geçen sezon final serisinde yenildikçe yüzünde gülücükler eksik olmuyordu ama

ve ceyhun hoca

gülşah konusunda yine sınıfta kaldın

bir guard, bir hoca bu takıma 2 sınıf atlatır

edit

Bizi her branşta yenmeyi iyice alışkanlık haline getirdiler. Bir Fenerbahçeli arkadaşm utanmadan bildiğiniz bir oyun varsa onu oynayalım dedi.

Bizi her branşta yenmeyi iyice alışkanlık haline getirdiler. Bir Fenerbahçeli arkadaşm utanmadan bildiğiniz bir oyun varsa onu oynayalım dedi.

Her branş?Say bakalım nelermiş.

Geri
Üst Alt