# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Inter are busying themselves for another arrival as the saga surrounding Cristian Ledesma is nearing its end, if recent reports are to be believed.

According to La Gazzetta dello Sport, the Lazio outcast is a step away from his switch to the Nerazzurri. The movers and shakers from the Beneamata have been locked in discussions with their Lazio counterparts, and an economic understanding has now been found.

In addition, an unknown number of players from the Inter Primavera side will move to the Biancocelesti on a co-ownership basis.

Ledesma has been holding out for a move to Inter for some time, knocking back approaches from other sides including Genoa, but Claudio Lotito has been holding out for an improved offer from Massimo Moratti's club.

A €10 million offer has now been put on the table, along with the youth prospects, while the Nerazzurri have also dropped their interest in Aleksandar Kolarov for the time being. With only a few days to go until the end of the winter transfer window, and coach Davide Ballardini's increasingly desparate pleas for reinforcements, it is an offer that Lotito is considering carefully.

Inter had recently signed Manuel Fernandes on loan from Valencia due to stalled negotiations for Ledesma.

inter e gidebilirmiş sıkıldım artık beklemekten.

Çıkan haberlere bakılırsa Rosicky'nin bize gelmesi Ledesma'nın bize gelmesinden daha yüksek ihtimal. Hatta Rosicky gelecek Ledesma gelmeyecek gibi duruyor.

Ama inşallah ikisi de gelir ve açıklanır bugün.

Renktaş ben de dikkat ettim bu olaya. Arjantinle İtalya arasındaki bağ nedir biliyor musun? Nasıl o kadar kolay alabiliyorlardı?

İtalya, ailesinde İtayan vatandaşı olanlara ikinci vatandaşlık veriyor. Sahte evrakla başvurup birçok oyuncu İtalyan pasaportu almıştır zamanında.

rosıcky ve bradley e razıyım bu haberlerden sonra..transferler balon olmaz ınsallah valla rezıl oluruz 3 gundur arkadasları kızdırıyorumda ledesma ve rosıcky bızde diye

nerde kaldınız bakim :o

Konuyu açan yada yetkili arkadaşlardan biri buraya scoutgs için tşk yazısınıda yapıştırsın bence

Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma.tşk scoutgs olabilir başlık

sonuçta her türlü kaynagımız scoutgs

transfer döneminde transferlerin erken bilinmesi ve açıklanması doğrumu değilmi belki arada küçük pürüzler vardır ve açıklanan transfer daha sonra olmayabilir bu sebepten dolayı tabi bide borsa olayı var hisselerin değerlenmesi için yönetime yakın site olan scoutgs bunu açıklamıs olabilir.

3 gün oldu, bu transferler hala açıklanmadığına göre TRANSFERLERİN YATTIĞINI DÜŞÜNMEK MANTIKSIZ DEĞİL. SCOUT GS den hiçbir açıklamada gelmiyor. Ben yinede ROSİCKY gelecek diyorum ama LEDESMA çok zordu zaten. İtalyada bu kadar talibi olan bir oyuncu sonuçta.

Bence torbalar cekildikten sonra transfer(ler) aciklanacak

Kolay takim (diye bir sey yok ama) cikarsa - 2 transfer olacak - biri hemen, ikincisi bir haftanin icinde aciklanir. Zor takim cikarsa 1 transfer hemen aciklanir

ledesma ve rosicky ile ilgili hakkımızda çıkan transfer haberleri yabancı basında yok.ben bu iki ismin yem olarak ortaya atıldığını tahmin ediyorum artık.yada bu transferler elano dan gelecek parayla yapılacaktı elano transferi yatınca beklemeye alındı başka açıklaması olmaz sanırım.

rosicky i yem atıp kimi almayı planlıyolarki :D

saçma

Ayrica .. ben ne Tomas Rosicky ne de Cristian Daniel Ledesma diyorum...Bapista aciklanacak ... bence...

yav ne garip taraftarsınız pino cana açıklandı medya da yokken . Medya ne biliyor ki . Geldi ikisi de ben güveniyorum ScoutGs ye . Sırf onlar değil Galatasaray ile bağlantılı kişiler bile ikisini ima ediyo . Demirkol 3 gündür durmadan bizim Rosicky ve Ledesma yı aldığımızı söylüyor . Bekleyin P.tesi ye kadar bu ikisinden biri kesin açıklanır .

Anlamadığım birşey var. 3 gündür ScoutGs rosicky ve Ledesma Galatasarayda diyor. Ama ne iştirki yabancı basında Rosicky yada Ledesma'nın Galatasaraya transferi ile ilgili hiçbir haber yok. :( Böyle bir şey olsa nasıl basına sızmaz?. Burdan 2 ihtimal var.

Birincisi ki en kuvvetli ihtimal oyuncularla ilgili menajerlerin yada kulübün bir oyunu var, başka oyuncularla rahat görüşmek için bu isimler medyaya pazarlandı.

İkincisi, Kulüp oyuncularla ve kulüple anlaştı, ödeme planları ile ilgili anlaşılması bekleniyor.

Eğer ikincisi olursa ScoutGs yi hep beraber ayakta alkışlarız, burada Allah Razı olsun deriz. Ama birincisi olursa Bu net dünyasında resmi siteden başka hiçbir kaynağa güvenilmeyeciğini kesinlikle öğreniriz. ScoutgS boşbir site değildir elbet ama 3 gündür hala açıklama olmaması artık 1.ihtimali kuvvetli hale getirmiştir.

Ayrica .. ben ne Tomas Rosicky ne de Cristian Daniel Ledesma diyorum...Bapista aciklanacak ... bence...

Alemdar abi V2.

Anlamadığım birşey var. 3 gündür ScoutGs rosicky ve Ledesma Galatasarayda diyor. Ama ne iştirki yabancı basında Rosicky yada Ledesma'nın Galatasaraya transferi ile ilgili hiçbir haber yok. :( Böyle bir şey olsa nasıl basına sızmaz?. Burdan 2 ihtimal var.

Birincisi ki en kuvvetli ihtimal oyuncularla ilgili menajerlerin yada kulübün bir oyunu var, başka oyuncularla rahat görüşmek için bu isimler medyaya pazarlandı.

İkincisi, Kulüp oyuncularla ve kulüple anlaştı, ödeme planları ile ilgili anlaşılması bekleniyor.

Eğer ikincisi olursa ScoutGs yi hep beraber ayakta alkışlarız, burada Allah Razı olsun deriz. Ama birincisi olursa Bu net dünyasında resmi siteden başka hiçbir kaynağa güvenilmeyeciğini kesinlikle öğreniriz. ScoutgS boşbir site değildir elbet ama 3 gündür hala açıklama olmaması artık 1.ihtimali kuvvetli hale getirmiştir.

Ya rahat olun siz ne pimpiriklisiniz .

şimdi insanın aklına şöyle bir soru geliyor ve ben bunu en hafif şekliyle söyliyicem;

arkadaş sen kimsinde bence, sen, onca, bunca, bana göre vs. diyosun herkes 6.hissine güvenip burda yorum yapsa neler olur düşünebiliyormusun?sıcaklardanmı insanlar bu hale geliyor anlamıyorum ki.aç eski sayfaları oku bunca insan bu 2 ismin geliceğine neden bu kadar inanmış detaylarıyla yazıyor.yeter be! gelmez de gelmez. gelmezde gelmez.hay sencelerinize be.

ScoutGs kesin olmayan birşeyi acıklamaz. herkes rahat olsun su adam gsde dedikleri zaman transfer bitmiştir. ben bir kişi daha bekliyorum oda Diego Galatasarayda demeleri :D zor ama ins gelir. duyum degil bu arada temenni :D

şimdi insanın aklına şöyle bir soru geliyor ve ben bunu en hafif şekliyle söyliyicem;

arkadaş sen kimsinde bence, sen, onca, bunca, bana göre vs. diyosun herkes 6.hissine güvenip burda yorum yapsa neler olur düşünebiliyormusun?sıcaklardanmı insanlar bu hale geliyor anlamıyorum ki.aç eski sayfaları oku bunca insan bu 2 ismin geliceğine neden bu kadar inanmış detaylarıyla yazıyor.yeter be! gelmez de gelmez. gelmezde gelmez.hay sencelerinize be.

"bence"siz olmaz - cünkü o zaman yalnizca kesin olan seyler yazilir - o zaman bizim kulüb anasayfa yeterlidir ... burada fikir ürütügümüzü saniyorum...evet 6. hissleri dile getiriyoruz - hepimiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt