Topçu Arda Turan, Popçu Berkay’ın Burnunu Kırdı

Ulan eşin hamile, kadının evli olduğunu biliyorsun yaptığı hareketlere bak angutun.
Söze gelince en hakiki Müslüman,adamlığın kitabını yazar; davranışlar hayvandan aşağı.

Rezil herif, Berkay'ın eşinin paylaşımını yeni gördüm.Utanmaz, ahlâksız.

Ben aslihan in yerinde olsam o cocugu dogurmam bu olaydan sonra

Zararin , hatanin neresinden donsen kardir

Ya Arda Turan'ı tanıyıp, sevebilen biri sizce bunu problem eder mi?

Arda'nin karisinin tehlikeli insanlarla baglantisi var, hatta pek istemeden evlenmek zorunda kaldi diye biliyorum

Arda'nin facasini alirlar dogruysa

Olm saçma lan. Adama konuşacağız diyor o da hiçbişey demeyip sonra küt diye burnunu kırıyor falan sie. Bir kere kadının parmağında yüzük var mıymış o arada. Yüzük olmasa bile Arda evli ayaklarını geçelim, burada bile bir sürü evli adam var. Tamam evlisiniz de güzel bir kızla kaçamak yapma şansınız olsa ben evliyim etik olmaz mı diyeceksiniz, yav sgidin:D 2.si belki kendince iltifat etmek istemiştir muhtemelen, gel otele gidelim dememiş herif sonuçta. Arda'yı savunmuyorum da böyle salakça bir durumun içine niye soksun kendini durup dururken.

Bu fikre ancak su serhi dusup katilabilirim

Eger aslihan da , "karnim sis olmasa simdi senle olmak ne guzel olurdu" diye bir adama diyebilecekse , ardanin yaptigini da karsilikli genis bunlar deyip hos gorebilirim

Arda'nin karisinin tehlikeli insanlarla baglantisi var, hatta pek istemeden evlenmek zorunda kaldi diye biliyorum

Arda'nin facasini alirlar dogruysa

Burasi hukuk devleti , patagonya degil , o kadar da degil , neyse geregi yaparlar hatta bosanir ama kizin akli varsa bu tip bir adamin cocugunu dogurmaz

Galatasaray ve barcelona tarihi için bi yüz karası.

Olm saçma lan. Adama konuşacağız diyor o da hiçbişey demeyip sonra küt diye burnunu kırıyor falan sie. Bir kere kadının parmağında yüzük var mıymış o arada. Yüzük olmasa bile Arda evli ayaklarını geçelim, burada bile bir sürü evli adam var. Tamam evlisiniz de güzel bir kızla kaçamak yapma şansınız olsa ben evliyim etik olmaz mı diyeceksiniz, yav sgidin:D 2.si belki kendince iltifat etmek istemiştir muhtemelen, gel otele gidelim dememiş herif sonuçta. Arda'yı savunmuyorum da böyle salakça bir durumun içine niye soksun kendini durup dururken.
Gerizekalı.

Deniz Seki'den Arda Turan'a:

"Çok ayıp ettin Arda Turan. O çok bahsettiğin adamlık, erkeklik bu değil. Bunu sakın unutma. Yazıklar olsun sana!

Fatih hocamin düsmanlari tek tek yok olup gidiyorlar

Imparator olmak kolay degil

Fatih hocamin düsmanlari tek tek yok olup gidiyorlar

Imparator olmak kolay degil
O mevzuyu geç ya bir insan şu noktaya gelir mi

Bu adam 19 yaşında Liverpool'u madara edecek kadar iyidi gittikçe üstüne koydu bizdeki son dönemi dışında.

İnsan kendinden utanır bundan sonra kulüpsüz, vasıfsız birisi olacak milletvekili falan olur da spordan uzaklaşır umarım.

Ülkeye bak yahu

Deniz Seki adamlıktan falan bahsediyor

Bu adam 19 yaşında Liverpool'u madara edecek kadar iyidi gittikçe üstüne koydu bizdeki son dönemi dışında.

İnsan kendinden utanır bundan sonra kulüpsüz, vasıfsız birisi olacak milletvekili falan olur da spordan uzaklaşır umarım.
Aralık 2016 Şampiyonlar Liginde Barca formasıyla hattrick yapan bir herifken geldiği nokta gerçekten akıl almaz

Aralık 2016 Şampiyonlar Liginde Barca formasıyla hattrick yapan bir herifken geldiği nokta gerçekten akıl almaz

Geri
Üst Alt