Topçu Arda Turan, Popçu Berkay’ın Burnunu Kırdı

sinem kobal oyle bir sevap islemiski bundan kurtulmus. allahin sevdigi kulu.

Bu arada Arda 'ADAM' liktan 'adAM' liga terfi etti diyebilirmiyiz?

Mekanda yasananlar bu kadarla da sinirli degil sanirim. Kopan gumburtu sonrasinda yasananlari yazmis...

Arda; hakkaten cirkinsin be

Daha 2 sene önce Messi’ye assist yapan Sampiyonlar Liginde Hattrick yapan Adamin geldigi nokatya bakin. Osmanli bile böyle cökmedi be Arda Efendi.

canerle evliyken asenayla akmerkezde bitakım eylemlere girişen berkay bu tarz bir harketi anlayışla karşılardı zaten kafa atmasına gerek yokmuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamlık bunu gerektirir.Olayın Berkayın başına gelmeside manidar olmuş.Bu pst koca kafa kesin kankisi canerin intikamını almak istedi bence.Birde senin karın olduğunu bilmiyordum felan demiş Berkaya.Yavaş bilmiyordu.

sinem kobal'ın verilmiş sadakası varmış.kız ucuz yırttı

Gardasim bir kutsal kitap&tespih fotosu paylas seri.

Arda efendi sıkıyorsa sıradan bir adamın karısına asılda yiğitliğini görsünler. Ünlüler aleminde dayılanmakta kolay, sarkıntılık etmekte. Ayrıca sıkamayacağı belli olan adama sık demekte kolay. Adam sıkabilecek olsa nereye kaçacağını da nasıl yalvaracağını da şaşırırsın.

yaw bu sinek siklet adamı nasıl dövmüyorlar aklım almıyor. bir gece klübünde bana artislik yapsa onu torpidoya sokarım... bir on boyuyla adamlık taslıyor yaw.

haftaya arda'yı umrede kabeyi arkasına alarak selfie pozuyla görürseniz şaşırmayın.

yaw bu sinek siklet adamı nasıl dövmüyorlar aklım almıyor. bir gece klübünde bana artislik yapsa onu torpidoya sokarım... bir on boyuyla adamlık taslıyor yaw.

ALO REİS beni dövdüler hattına sahip yoksa bacaklarını bir yere sokup boyunu 50 cm daha kısaltırlardı :D

bu arada caner erkin bunu beğendi.

"Gizli Kalsın" da starlar ile bir bunga bunga party yapmak isterim.

Şarkıcı Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin'den Arda Turan açıklaması:

? "Bahsi geçen şahsın, "Çok güzel kadınsın. Evli olmasan seni kaçırmazdım." şeklinde sözlü tacizine uğradım."

1539197328319.webp

Geri
Üst Alt