- 12 Temmuz 2009
- 60.768
- 24.132
- 2.968
Agazini topla olm ne pimpi. Bruuns Galleri'de kadin pazarla muduruyum ben.Kimlere hoplattırdın ha? Bu işin ticaretini mi yapıyorsun ha? Pimp misin oğlum lan sen ha?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Agazini topla olm ne pimpi. Bruuns Galleri'de kadin pazarla muduruyum ben.Kimlere hoplattırdın ha? Bu işin ticaretini mi yapıyorsun ha? Pimp misin oğlum lan sen ha?
O zaman tEKSTREM yavsaklik diyebiliriz ?Evli olmasam seni kacirmazdim diye anladim ben
Senin dedigin gibiyse ekstrem yavsaklik
Senin pişmaniye kıvamındaki Türkçe'ne tüküreyim Rahmi.Agazini topla olm ne pimpi. Bruuns Galleri'de kadin pazarla muduruyum ben.
Evli olmasam seni kacirmazdim diye anladim ben
Senin dedigin gibiyse ekstrem yavsaklik
"Evli olmasam" cibili cibili şak şak şak şak cibili cibili aniyeeeaaaaa...Simdi baktim da iki versiyonu da var Twitter da. Hangisi dogru acaba.
ulan herif kabadayi oldu basimiza. guzel bir dayaga ihtiyaci var. delikanli araniyor gscforum. cikin ortaya
ulan sen evli degilmisin zaten te allam bunun akli gitmis. yakinda bakirkoye yatirirlar bunuEsin Övet: "Arda Turan olayın ardından bir silah alıyor artık nereden bulduysa o saate hastaneye Berkay'ın yanına gidiyor. Diyor ki: “Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım. Ben çok büyük öküzlük ettim. Özür dilerim." (Habertürk)
ulan herif kabadayi oldu basimiza. guzel bir dayaga ihtiyaci var. delikanli araniyor gscforum. cikin ortaya
onun icin iyi ki belhanda diyoruzBu iti baya baya isteyenler vardı tam süzme orman çocuğu çıkmış
Terim e ne kadar tşk etsek az tam zamanında geldi
Babanız Galatasaray
oku baban gibi essek olma mevzusuna dondu buSimdi baktim da iki versiyonu da var Twitter da. Hangisi dogru acaba.
AAM değil lan AMMAAM ekipi yeniden topluyoruz beyler
@Yigit Karagöz
@Ugur Bulut
@Keramettin TANRIVERDİkomutanim emir ver.
karsi cinsten begeni bekliyor ha maldanado ardaya bak sen.Evli olmasam demesinin sebebi karşı taraftan evli olman sorun değil cümlesini duymak istemesinden
EMIR VERAAM değil lan AMM
En guzel yorum
@Demir Baş, Arda'yı korumak için önünüze çıkabilir, ona saplamanızı istemem.EMIR VER