Topçu Arda Turan, Popçu Berkay’ın Burnunu Kırdı

Şarkıcı Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin'den Arda Turan açıklaması:

? "Bahsi geçen şahsın, "Çok güzel kadınsın. Evli olmasan seni kaçırmazdım." şeklinde sözlü tacizine uğradım."

Ekli dosyayı görüntüle 30705
futbola böyle kafa vuramıyor koca kafa

saka bir yana, bu haber doğruysa, arda bu ülkede zor barinir artık

acun ve saz ekibiyle takıla takıla ve barca'da oynadı diye kendini bir şey sanmaya başladı

artık milletin karısına bacısına dadanmış "ADAM!!" bunu da normalleştirebilecek mi acaba çıkıp özür dilemek yerine pişkince biz adamız minvalinde bir açıklama yapar artık abileri de ne güzel sarktın milletin karısına diye sırtını sıvazlar yemin ederim iğreniyorum şu mahlukattan

biri şunu sopalasın artık kendini yuri boyka sanmaya başladı

abi böyle iğrenç bir insan görmedim ben hayatımda ya evde hamile karısı var bu adamın gidiyor barlarda hamile kadınlara asılıyor yazık gerçekten yazık...

daha fazla yazmayacağım bu konuya sinir bozucu valla

bundan 3-4 sene önce la liganin en iyi oyuncularin birisiydi

hey gidi gunler

Ispanya da haber olmus.
Rezil herif.

Belki paran var ama artik tüm Türkiyenin gözünde serefsiz ve rezil bir herifsin Arda efendi. Bu utanc sana yeter.
Bir insan nasil bukadar düsebilir inanilir gibi degil.

Bunun doğacak çocuğuna üzülüyorum şimdiden

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha önce anlattığım üzere, aynı ortamda bulunduğumda notunu vermiştim bunun, Sinem Kobal da vardı yanında. ''Koskoca Galatasarayımızın kaptanı bu çiğ züppe mi?'' diye hayal kırıklığına uğramıştım ki hiç yanıltmadı maalesef. O zamanlar ''Aman nasıl da sempatik çocuk'' gözüyle bakılırdı bu sonradan görme hergeleye...

Ölsun demiyorum, öldürülsünde demiyorum ama yok olsa birden herkes daha mutlu olacak bence. Boyle puf yokmus.

Futbolcu olamazsa bir baltaya sap olamayacak kalitedeki adam Türkiye gündemini meşgul ediyor. İnanılır gibi değil!

Abi bu ülkenin her kesimi ağrı bir çiğ. Ülke olarak yakışmıyoruz cidden bence Dünyaya. Hani bazı elbiseler bazılarına çok yakışır da bazılarına hiç gitmez heh Dünya bize gitmiyor, yaşamayı bilmiyoruz yani, rezillik paçalarımızdan akıyor.

Emre belözoğlu gibi bi g.wat bunun yanında melek kalır. Karaktersizlikte çıtayı çok yükseğe çıkardi

Geri
Üst Alt