Topçu Arda Turan, Popçu Berkay’ın Burnunu Kırdı

Ardaya bu olay sonrasında hiç bişey olmaz. nede olsa kendisi yalamaların en önde gideni.

Bir telefon trafiği ile bu olayın üstünü çok güzel kapatır.
Olan karısına laf atılan berkayın eşi ile burnu kırılan berkaya olur.
Bu çapsızın yanına kar kalır

ALi Yavuzun karakter ve burç analiziyle başlayalım konuya
ali yavuzun dogum günü 29 ocak aydın yılmaz da 29 ocakta dogmus.ardanın dogum günü 30 ocak.ozandan sonraki en potansiyelli stoperimiz ısık kaan da 28 ocak...

4ü de kova burcu ve 4 ü de çok yetenekli.dogumgünleri ya aynı ya 1 -2 gün fark var arada.bu da demek oluyorki bu tarihlerde dogup cok yetenekli olan altyapı futbolcualrının GALATASARAY'da a takımda oynaması kaderleri.ali yavuz ve ısık kaan da o formayı giyecek yani.ali yavuzun ailesi fakir sanırım biraz,ama ali yavuza bakarsan giyimine kuşamına dikkat ediyo.şu an sessiz ve uysal biri gibi göze çarptı.

@gokayakpinar

Aklını sadece sahaya verdiği anda hem fiziki hem teknik özellikleriyle durdurulması çok zor oyuncu.
Geçtiğimiz sezon yaşanan saha içi ve dışı 1-2 olaydan ders aldığında önünde çok iyi bir kariyer olacak

demiş ali yavuz için geçen sene

Son düzenleme:
sen olayi kokocu deniz sekiden de ileri boyuta getirdin sinanim 9 aylik cocugun aldirilmasini onererek ord.proflara nobel tıp kapısını araladın

Sevgili dostum , konunun anlatildigi gibi yani dogru oldugu varsayimi ile soruyorum

Arda turan in esi olsan , sunu duysan , hala o adamdan olan cocugu dogurmak ister misin

Sevgili dostum , konunun anlatildigi gibi yani dogru oldugu varsayimi ile soruyorum

Arda turan in esi olsan , sunu duysan , hala o adamdan olan cocugu dogurmak ister misin

Sasirmamistir bence
Bir de bu kadin milleti tuhaf olabiliyor cogu zaman
Evliligi garanti altina almak icin bile hamile kalmis olabilir
herseyi beklerim hatun kisisinden.

Ben Arda gibi bir herifle ayni evde nefes almayi bile tercih etmezdim. Kadın da bildigim kadariyla ardaya muhtac degildi garip bir evlilik onun icin

ub.msji

Ben Arda gibi bir herifle ayni evde nefes almayi bile tercih etmezdim. Kadın da bildigim kadariyla ardaya muhtac degildi garip bir evlilik onun icin

ub.msji
Böyle kızları tanırım.
Takıntı var bunlarda en boktan herifi elde edip adam edebileceklirini sanıyorlar.
Sonra herif dönüp sifonu çekince zavallı durumuna düşüyorlar.
Bulaşma böyle p... hiç mi aklın yok.
Adamın sicili ortada zaten bir kere ayrılmış kurtulmuşsun ne diye bir kere daha kanıyorsun?!

Gscimbom Mobile

Adamın burnunda 15 tane kırık varmış. Ne hakkın var ya? Hem adamın eşini taciz et, üstüne adamın burnunu kırıp ameliatlık hale getir. En ağır ceza neyse onu alması lazım. Bu davayının sonucunu takip edeceğim.

1327834.jpg

Dişine göre adam bulmuş saldırmış,gelsin bana saldırsın da yağlı kazığa oturtuyum

Adamın burnunda 15 tane kırık varmış. Ne hakkın var ya? Hem adamın eşini taciz et, üstüne adamın burnunu kırıp ameliatlık hale getir. En ağır ceza neyse onu alması lazım. Bu davayının sonucunu takip edeceğim.
Ne gerek var, ben sana sonucugunu söyleyeyim.
Dava olmaz, araya hatiri sayili abiler girer is tatliya baglanir ve hep beraber Arda aslinda iyi cocuk nidalari dinleriz.

Önce Bayrampaşa’yı Barcelona’ya getirdi.

Şimdi de Bayrampaşa da çevresinde gördüklerinden ilham alarak oraya daha da bayağısını getiriyor.

Şu şahsı savunmak için ülke medyasının girdiiği kılıkları iyi not edin. Orada adamcıklar göreceksiniz.

Arda’yı Galatasaray’a istemiyoruz dediğimizde bize hain diye bazı futbol cahilleri vardı. Onlar online mı?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herif ucakta 70 yasindaki duayen gazeteciyi tokatliyor, gazeteci korkudan dava bile edemiyor.

Bunlar kanunlarimiz tarafindan koruma altindaki, zengin, beyinsiz . egitimsiz, gorgusuz tipler !

Burasi Turkiye. Sorsan arda gibilere "adam" diyorlar.

Emre b. Icin disarida gorseniz melek muhabbetleri!

Adamin, arkan varsa bu ulkede hersey olabiliyorsun. Sadece rezil olamiyorsun!

Geri
Üst Alt