- 1 Ağustos 2009
- 47.013
- 49.313
- 4.878
İş güç zorunlu olmadıkça o araca binmem yav o ne öyleDayak yemeyeceğimi bilsem fotoğraflarını cekip jurnallerim. Bir set tramvay yolculugunda toplam max 390 yolcu alan aracta bu sayi minimum %10 bak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İş güç zorunlu olmadıkça o araca binmem yav o ne öyleDayak yemeyeceğimi bilsem fotoğraflarını cekip jurnallerim. Bir set tramvay yolculugunda toplam max 390 yolcu alan aracta bu sayi minimum %10 bak.
Bi tanesini dövsem yeterÖyle tekme atarken dayak yerdin takmayanlardan onlar daha fazla 10 kişiden 7-8 i takmıyor.
maske takmıyorum ben ve de takmamMaskesiz çıkmayın siz yinede kendinizi düşünmüyorsanız başkalarını düşünün
Bir maske değil mi alıştınız bak kimse hasta da olmuyormuş artık ne güzel
Aşılarda tamam zaten covid vız gelir tırıs gider
Renktaş ben aşırı 1 önlem hiç bir zaman almadım. Pandeminin başından beri açık hava da zaten maske kısmen çenemde olurdu.Bazı arkadaşlar grip bile olmuyom yazmış peki iyi bir şeymi vücudu immunsystem i bu kadar korumak
Bende tam tersi 2 yılda 3 kez soğuk algınlığı geçirdim. Normalde 4 5 senede bir kere geçirirdim.Bana göre fark eden bişe yok. Ben her türlü maskemi takarım. 3 sene geçse yine takarım. Covid'den ziyade, maske taktım takalı grip bile olmuyorum.
Üstad bisiklette maske takmak zorunluymuşRenktaş ben aşırı 1 önlem hiç bir zaman almadım. Pandeminin başından beri açık hava da zaten maske kısmen çenemde olurdu.
Ama mesele şöyle markete maskesiz girip de efendim ben takamıyorum rahatsız oluyorum diyenlere benim de yukarıda arkadaşların yazdığı gibi uçan tekme atasım geliyordu. Bir markete girip orada maskeyi takacağın topu topu 5-10 dakika, sonra el hijyeni ufak tefek şeylere dikkat etmek çok zor değil bence. Ha AVM bağımlılığın vardır ve salgının kritik safhasında gidiyorsan da zaten paşa paşa takman gerekir.
Ha bu dönemde grip falan olmadım diye ne yapayım, gidip bir yerden grip mi kapayım ?
Bir ara o saçmalıkta vardı. Çok tartışıldı kesin bir bilgi verilemedi. Bir kaç ceza yiyen arkadaş olmuş. Ben ilk zamanında bir videoya denk gelmiştim, herif elinde bisiklet ile Bahariye Caddesinden Boğa Heykelinin oraya çıkıyor polis ceza kesince ama bisikletliyim diye zırvalıyordu. Ama solo olarak kullanırken maske diye zırvalayan varsa Barbaros Bulvarını maske takıp çıksın da göreyim nasıl oluyor.Üstad bisiklette maske takmak zorunluymuş
En önEkli dosyayı görüntüle 156999
Pegasusdan hangi koltuğu seçeyim? Sürekli uçak seyahati yapan arkadaşların tavsiyelerini alabilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 156999
Pegasusdan hangi koltuğu seçeyim? Sürekli uçak seyahati yapan arkadaşların tavsiyelerini alabilirim.
Neye gülüyon kardeş? Söyle de biz de gülelim!!!!