Toplu Taşıma ve Sağlık Kuruluşları Hariç Kapalı Alanlarda Maske Zorunluluğu Kaldırıldı

Bir ara o saçmalıkta vardı. Çok tartışıldı kesin bir bilgi verilemedi. Bir kaç ceza yiyen arkadaş olmuş. Ben ilk zamanında bir videoya denk gelmiştim, herif elinde bisiklet ile Bahariye Caddesinden Boğa Heykelinin oraya çıkıyor polis ceza kesince ama bisikletliyim diye zırvalıyordu. Ama solo olarak kullanırken maske diye zırvalayan varsa Barbaros Bulvarını maske takıp çıksın da göreyim nasıl oluyor.
Açık hava zorunluluğu çok saçma idi başlı başına. Çok kalabalık çarşı pazar yerlerde bi nebze anlıyorum.

Gördüğüm en saçma olay; motosiklette birlikte seyahat eden karı kocaya mesafe cezası kesmişlerdi.

Zaten aylardır taktığım yoktu benim için değişen bir şey olmadı.

Renktaş ben aşırı 1 önlem hiç bir zaman almadım. Pandeminin başından beri açık hava da zaten maske kısmen çenemde olurdu.

Ama mesele şöyle markete maskesiz girip de efendim ben takamıyorum rahatsız oluyorum diyenlere benim de yukarıda arkadaşların yazdığı gibi uçan tekme atasım geliyordu. Bir markete girip orada maskeyi takacağın topu topu 5-10 dakika, sonra el hijyeni ufak tefek şeylere dikkat etmek çok zor değil bence. Ha AVM bağımlılığın vardır ve salgının kritik safhasında gidiyorsan da zaten paşa paşa takman gerekir.

Ha bu dönemde grip falan olmadım diye ne yapayım, gidip bir yerden grip mi kapayım ?

Tekrar bir bisiklet videosu çek ve videoyu layk yagmuruna bogalim abi!

1651004622804.png

1651004636298.png

1651004651284.png

Geri
Üst Alt