- 26 Kasım 2012
- 185.625
- 258.369
- 5.998
Neye gülüyon kardeş? Söyle de biz de gülelim!!!!
nereye yolculuk hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neye gülüyon kardeş? Söyle de biz de gülelim!!!!
Açık hava zorunluluğu çok saçma idi başlı başına. Çok kalabalık çarşı pazar yerlerde bi nebze anlıyorum.Bir ara o saçmalıkta vardı. Çok tartışıldı kesin bir bilgi verilemedi. Bir kaç ceza yiyen arkadaş olmuş. Ben ilk zamanında bir videoya denk gelmiştim, herif elinde bisiklet ile Bahariye Caddesinden Boğa Heykelinin oraya çıkıyor polis ceza kesince ama bisikletliyim diye zırvalıyordu. Ama solo olarak kullanırken maske diye zırvalayan varsa Barbaros Bulvarını maske takıp çıksın da göreyim nasıl oluyor.
Aşısızları alıyorlar mıEkli dosyayı görüntüle 156999
Pegasusdan hangi koltuğu seçeyim? Sürekli uçak seyahati yapan arkadaşların tavsiyelerini alabilirim.
@Levent Akgün
Kars'a gidiyom. Gravyer peyniri ve Kaz yicemnereye yolculuk hocam
O olay tarih oldu kardeşAşısızları alıyorlar mı
Aşı olanlar için diye bilmekteyim omicron. Afiyet olsun bu arada iyi seyahatler dilerim.O olay tarih oldu kardeş
Şu saçma olay tarih olduğuna göre benim ismimi de @Oğuzhan A. Seven olarak revize edelim artık!!!
Bizim insanımız iflah olmaz bir güruhİş güç zorunlu olmadıkça o araca binmem yav o ne öyle
Şu saçma olay tarih olduğuna göre benim ismimi de @Oğuzhan A. Seven olarak revize edelim artık!!!
Renktaş ben aşırı 1 önlem hiç bir zaman almadım. Pandeminin başından beri açık hava da zaten maske kısmen çenemde olurdu.
Ama mesele şöyle markete maskesiz girip de efendim ben takamıyorum rahatsız oluyorum diyenlere benim de yukarıda arkadaşların yazdığı gibi uçan tekme atasım geliyordu. Bir markete girip orada maskeyi takacağın topu topu 5-10 dakika, sonra el hijyeni ufak tefek şeylere dikkat etmek çok zor değil bence. Ha AVM bağımlılığın vardır ve salgının kritik safhasında gidiyorsan da zaten paşa paşa takman gerekir.
Ha bu dönemde grip falan olmadım diye ne yapayım, gidip bir yerden grip mi kapayım ?
En önden al diğerlerinden erken varırsın rengim.Ekli dosyayı görüntüle 156999
Pegasusdan hangi koltuğu seçeyim? Sürekli uçak seyahati yapan arkadaşların tavsiyelerini alabilirim.
@Levent Akgün
Cesaretinden dolayı seni kutlarım bahriyelimsakalı iyi saklıyordu yow
Omicron'u hangi ilimize taşıyacaksın be mübarek.Ekli dosyayı görüntüle 156999
@Levent Akgün
Kars'a gravyer ve kaz eti gömmeye gidiyom.Omicron'u hangi ilimize taşıyacaksın be mübarek.