Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.500
- 21.632
- 2.643
Okan*** dediğim için yani okan + küçültücü ek ceza yedim renktaş demeyin sakın o yüzden eurovisiona da gelemedimSen nerdesin , Eurovisiona niye gelmedin ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan*** dediğim için yani okan + küçültücü ek ceza yedim renktaş demeyin sakın o yüzden eurovisiona da gelemedimSen nerdesin , Eurovisiona niye gelmedin ?
Artık bişey demeye gerek yok yaw , yarın Clde havluyu atarız, şampiyonluktanda umudu kestim ufaktan zaten, bakalımOkan*** dediğim için yani okan + küçültücü ek ceza yedim renktaş demeyin sakın o yüzden eurovisiona da gelemedim

Beni bağlamaz toplum falan ben 50₺ lik alır yoluma devam ederim. Beni AGM ve transfer harici etiketlemezseniz sevinirim azizimArifim konu feci şekilde bir çok parmakla kurcalanmış, bu sebeple mikrofonu değerli üstadım yorumları son derece kalın olan @Serhan Artemis e bırakıyorum![]()
Aklımdan çıkmıyorsun Serhanım, ille de sen ille de senBeni bağlamaz toplum falan ben 50₺ lik alır yoluma devam ederim. Beni AGM ve transfer harici etiketlemezseniz sevinirim azizim
Sen hemcinsinle nasıl böyle konusursun ulan seni cezalandırması için @Feramuz Kayalar a devrediyorum 17.5 cm uzunluğunda(en bilgisi belirtilmemiş) kırbaç kullanıyormuş kendisi bilgineAklımdan çıkmıyorsun Serhanım, ille de sen ille de sen![]()
Kuru sıkı olduğunu bildiğim için çok rahatım Serhanım, mesajınla da bunu teyit etmiş oldunSen hemcinsinle nasıl böyle konusursun ulan seni cezalandırması için @Feramuz Kayalar a devrediyorum 17.5 cm uzunluğunda(en bilgisi belirtilmemiş) kırbaç kullanıyormuş kendisi bilgine

Mükkemmel değilmi yaw
Olayın ciddiyetini kavramaya çalışıyorumBu konuda çok ciddisin burda gülmen gerekiyordu @Gökhan Aytepe