Töre vs Olcan (Anket)

Kısa vadede olcan uzun vadede gökhan töre ama ikisi de kesin olarak alınmalı :)

Olcan daha iyi ayrıca Töre sorunlu.Ama Olcan'ın 20'li yaşlarda ki halini hatırlayınca Töre'de büyük potansiyel var.Son kararım Töre.

İkisini alıcak bütçemiz olduğunu sanmıyorum sonuçta başka sorunlu bölgelerimiz de var.Realist olmak lazım.

yaşina ediyim. alemci bal yapmayan ariyi niye istiyim. tabi olcan

Olcan kop gel

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Törede yıldız potansiyali oldugunu her zaman söylüyorum. Yeter ki iyi bir tdnin eline verilsin ve o da biraz kafayı çalıştırsin.

aydın yılmazda da yıldız potansiyeli vardı da ne oldu, potansiyelli adamı alıp çürüteceğimize takır takır oynayan, kişilikli birisi olmalı, olcan tabi.

Olcan Adın 30 Eylül 1985

Gökhan Töre 20 Ocak 1992

tartışma bitmiştir.

Bize ikisi de lazım bu adamların. Öyle tek seçenek olayına gitmeyelim mümkünse.

En büyük handikap yaş durumu. Eğer Olcan'da Gökhan'da aynı yaşta olsaydı bence çok büyük bir farkla çoğu kişi Olcan'ı isteyecekti.

Asıl soru şu olmalı Olcan'ı alıp kısa vadede başarı mı istiyoruz Gökhan'ı alıp ileri de kendini çok daha geliştirmesini bekleyerek yatırım yapmayı mı istiyoruz?

Ben tercihimi Olcan'dan yana kullanırdım olurda Gökhan'da alınırsa tadından yenmez ancak bir tercih hakkım varsa o da Olcan olur.

En büyük handikap yaş durumu. Eğer Olcan'da Gökhan'da aynı yaşta olsaydı bence çok büyük bir farkla çoğu kişi Olcan'ı isteyecekti.

Asıl soru şu olmalı Olcan'ı alıp kısa vadede başarı mı istiyoruz Gökhan'ı alıp ileri de kendini çok daha geliştirmesini bekleyerek yatırım yapmayı mı istiyoruz?

Ben tercihimi Olcan'dan yana kullanırdım olurda Gökhan'da alınırsa tadından yenmez ancak bir tercih hakkım varsa o da Olcan olur.

hangi oyuncu gelişti ki bizde o gelişecek? kendimizi kandırmaya devam ediyoruz genç alıp geliştiririz diye.

ben bonservis kıyaslaması yaptığını görmedim, sadece yaş kıyaslaması yapmışsın. şimdi kıvırmaya gerek yok.

gökhan törenin bizde oynaması için daha çok çalışması lazım, genç genç diye çöplüğe döndürdük kulübü.

Kıyaslamayı ikisi arasında yapmışım değil mi? 3. bir futbolcu nasıl dahil oldu bu kıyaslamaya? Olcan'da 1 senedir göz önünde bi adam. Ve anca 1 sene daha sürdürür bu formunu. Sonrası pert. Göbekli adam istemiyorum Galatasaray'da.

Kıyaslamayı ikisi arasında yapmışım değil mi? 3. bir futbolcu nasıl dahil oldu bu kıyaslamaya? Olcan'da 1 senedir göz önünde bi adam. Ve anca 1 sene daha sürdürür bu formunu. Sonrası pert. Göbekli adam istemiyorum Galatasaray'da.

bende sırf genç diye ne olacağı belirsiz adam istemiyorum.

şenol güneşi takımın başına getiririz ha o zaman 22 yaş ortalamalı kadro da olsun derim ama aydın yılmaz-emre çolaklar altyapıdan çıktıktan sonra üzerlerine bişey koyamamışken bu örneklere yenilerini eklemek parayı çöpe atmaktan başka bişey değil.

biz büyük takımış bize olmuş adam lazım, ilerde olabilir adam değil.

Geri
Üst Alt