Torreira'nın Sözleşmesi 2028’e Kadar Uzatıldı

Elin avrupalisi suan 2029'a kadar uzatmis olurdu, ayrica 30 yasini da bir fobi olarak gormekten vazgecelim yav artik millet 40 yasina kadar futbol oynuyor.
valla maalesef 30 yaş konusunda korkularim var. nedense bu sözleşme uzatinca arti maasa zam yapinca eskisi gibi performans göstermeyecekmis gibi geliyor geçmişte bunun örnekleri çok

valla maalesef 30 yaş konusunda korkularim var. nedense bu sözleşme uzatinca arti maasa zam yapinca eskisi gibi performans göstermeyecekmis gibi geliyor geçmişte bunun örnekleri çok
Muslera ornegi de var , bizde tutan oyuncu uzun yillar performans verebiliyor Torreira'yi da o konuda Muslera'ya benzetiyorum + ayni ulkenin oyunculari.

30 yas artik gunumuz futbolunda , bir futbolcunun tam verimli donemi oyle bakman lazim.

Muslera ornegi de var , bizde tutan oyuncu uzun yillar performans verebiliyor Torreira'yi da o konuda Muslera'ya benzetiyorum + ayni ulkenin oyunculari.

30 yas artik gunumuz futbolunda , bir futbolcunun tam verimli donemi oyle bakman lazim.
kuzey afrikali fobisi oluştu bende galiba. torreira insallah onlara benzemez

Takım kaptanlarından birisi olmalı. Dikkat etmedim gerçi. Kaptanlığı aldığı maç vardır belki de.

En fazla Sanchez seviyesine cekip, gelecke 1,5 sene icinde Oliveira, Tete, Ziyech ve Zahaya gönderip, yeni transferler icin 2,5 milyon maas limiti getirirdim.

Tek Icardi, Sanchez ve Torreira kadronun tecrübeli starlari olarak o rakamin üstünden almasina izin verirdim.

icardi kadar almalıydı en az

icardi kadar almalıydı en az
1703798151469.webp

yanina bir de saglam 8 alirsak 4 sene kafamiz rahat eder. paraya bakmiyorum cebimden cikmiyor her donem maliyet konusuluyor ama kim gelirse bu paralar da veriliyor yapacak bi sey yok

Gomis denilen herifi yolladiktan sonra basimiza gelenler ortada. Destekliyorum.

Süper olur umarım doğrudur bu haber. Torreira takımdaki en önemli 3 oyuncudan birisi bana göre ve müthiş bir adaptasyon sağladı olmazsa olmaz bir oyuncu artık.

Torreira öncesi kimleri kimleri denedik orada olmadı, kaç tane adam geldi gitti, Taylan’ı kesemediler.
Oturacak adamı bulmak kolay değil, gördük bu sene gelen isimlerinde nasıl bir türlü oturamadığını.
Oyuncuyu dört sene daha bağlasınlarda, verilen tutar önemli değil benim için. 32 kontrat sonu yaşı da son derece ideal.
Umarım gerçekleşir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2,5 sene sözlesmesi var daha. Zaten 2,75 alan adama 750 bin daha zam mi yapacagiz yani.

Not: Torreira'yi cok ama cok severim.

Geri
Üst Alt