Torreira'nın Sözleşmesi 2028’e Kadar Uzatıldı

GSC futbol duayeni Sami bu adama Hürriyet Gücer muamelesi çekiyordu.

Bir tik yasli kaldi merkez ortasaha. Cift sekiz oynamak lazim o diger sekizde topla gidebilen genc biri yada sara olmali. Beklerin ikiside genc olmali. Kadro muhendisligi muhim. Niye bunlari diyorum cunku kesin eminim zaha ziyech stil bir tribune oynama bitik yildiz kanat cekeriz yine akillanmayiz.

Bir tik yasli kaldi merkez ortasaha. Cift sekiz oynamak lazim o diger sekizde topla gidebilen genc biri yada sara olmali. Beklerin ikiside genc olmali. Kadro muhendisligi muhim. Niye bunlari diyorum cunku kesin eminim zaha ziyech stil bir tribune oynama bitik yildiz kanat cekeriz yine akillanmayiz.

Ben sana olacakları söyleyeyim.

Tüm yaz insanları Osimhen umuduyla oyalayacaklar sonra taraftarın büyük tepkileri sonrası senin bahsettiğin kalibrede 1-2 sönük yıldız transferi yapacaklar transfer döneminin sonlarına doğru.

Sonuç olarak kadro yine eksik kalacak, yine saçma sapan para saçmış olacağız.

Ben sana olacakları söyleyeyim.

Tüm yaz insanları Osimhen umuduyla oyalayacaklar sonra taraftarın büyük tepkileri sonrası senin bahsettiğin kalibrede 1-2 sönük yıldız transferi yapacaklar transfer döneminin sonlarına doğru.

Sonuç olarak kadro yine eksik kalacak, yine saçma sapan para saçmış olacağız.
Osimhen haziran başı anlaşır bir yerle

Ha şöyle ya.

İyi adamları yıllarca üç beş paraya gönderdik. İyi adamları omurgayı bozmayacaksın.

lemina gelmeden önce berbattı toreyra, son maçlarda ii ama os genel olarak avrupa için pek güven vermiyor

neyse hayırlı olsun

salmazsa 5 sene daha üst düzey oynar

Abi biz gömü falan mı bulduk yaw.

Euronun 50 tlyi görme ihtimali olduğu 1 ülkede bu rakamlar..
Ben boyle dusunmuyorum .

Gelirlerinde avrupadan EU oluyor, yani CL AVL gelirlerini maas butcesinde degerlendiriyorsun

E forma vs de EU uzerinden fiyatlaniyor ve satiyor zaten. Mac biletleride kazik.

Bitek tv ve TL anlasmali sponsor gelirlri etkileniyor. Daha oncelerde de belirtmistim Euro yuksek olmasi basarili olan sezonlarda aslinda kasayi dolduruyor dolayli yoldan. Borc eritmek icin onemli..ama su devre arasi ve yazin harcanan pralarin yuzde 65-70 i tamamdn cope gidecek gibi

Ama cuesta ve kullanmadigin adamlara verilen total butcelerde kirmizi alarmlik acikcasi.

Jelert belki hatta sallai hadi kiralayabilirsin, jakobs cuesta total maliyet olarak buyuk hasirt. Cok adam doldurdular gene butceyi yoran

Gomis gidince ne kadar para harcadığımız belli. İyi oynayan ve tutmuş topçu için paraya bakmamak lazım.

Geri
Üst Alt