- 3 Temmuz 2012
- 139.328
- 87.825
- 5.338
Gel erkek ol durdurbu şahısa artık bir durun deyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gel erkek ol durdurbu şahısa artık bir durun deyin
Muslera, Boey, Abdülkerim, Torreira ve Kerem'in sözlesmeleri toplu törenle uzatilirsa sasirmam.Resmi açıklamayı görmek lazım. Boey için de sözleşme uzatılıyor anlaşma çok yakın demişlerdi.
2,5 sene sözlesmesi var daha. Zaten 2,75 alan adama 750 bin daha zam mi yapacagiz yani.
Not: Torreira'yi cok ama cok severim.
Menejeri kafa açıyordu
Sebebini anlayamadım, rica etsem açar mısın?..Sözleşme uzatmak için ideal zaman kontratın bitiminden iki yıl öncedir
Kritik topçularda bu sürenin birkaç ay öne çekilmesinde bir beis göremiyorum
Torreira'nın futbolu bizde bırakması sağlanmalıdır
Avrupa’da bir cacık yapamadığımız ortamda bu sözleşmeler lüks, Torreira çok iyi oyuncu ama yarın ne vereceğini bilemezsin, 4.5 sene 3.5 maaş bağlamak da 4.5 sene full performansı garanti etmez.
Yanına aynı seviyede skor üreten birini alsan 4 isteyecek bundan sonra, bu sene üretilen gelirin yarın üretileceğinin garantisi yok tepetaklak olursak da ne Torreira kalır ne de Icardi, bu yüksek maaş saçmalığının sonudur umarım bu kontrat.
Kemer sıkma politikası ile euronun 10 olma ihtimali içten bile değil. ImkansizAbi biz gömü falan mı bulduk yaw.
Euronun 50 tlyi görme ihtimali olduğu 1 ülkede bu rakamlar..
Boey için çok geç kalındı işte mesela, devam edilecektiyse 2022'de uzatma görüşmelerine başlayıp 2023'ün başlarında imzayı attırmak lazımdıSebebini anlayamadım, rica etsem açar mısın?..
Benim bildiğim, sözleşmesi bittiğinde başka yerden daha iyi teklifler alma ihtimali olan futbolcunu kaybetme riskini bertaraf etmek için yaparsın ki bunlar da haliyle belli yaşı geçmemiş oyunculardır. Zamanında Bruma böyleydi, o sene yağlı müşteri çıkmasa sezon sonunda beş kuruş getirmeden gitmeyi kafaya koymuştu, uzatmaya yanaşmıyordu hergele...
Şimdi de Sacha için böyle bir risk var. Maaşı da düşük olduğu için performansının ödüllendirilmesi bakımından da bir jest yapılması hakkaniyetin gereğidir...Oysa Torreira' nın mevcut sözleşmesi ile elde ettiği kazanç her bakımdan hakkaniyete uygun ve 30 yaşına kadar da sürecek. 30 yaşından sonra kolay kolay öyle bir teklif bulamaz. Ha, yine de cazip bir teklif alırsa, o zamanki duruma göre hareket edersin...İcardi ve Zaha' ya çok yüksek maaşlar veriliyor olması diğer futbolcuları direkt ilgilendiren bir şey değil ki hep böyle maaşlar verilmesi sürdürülebilir de değil. Zaha' ya hiç bulaşmasaydık keşke...
Bizim kulüpler ne zaman böyle 'yıldız, mıldız' ayağına biraz açılsa, birkaç yıl içinde çıkmaza giriyor; hiç şaşmadı, şaşmaz. Çok dikkatli olmak gerekiyor...