Torreira'nın Sözleşmesi 2028’e Kadar Uzatıldı

Resmi açıklamayı görmek lazım. Boey için de sözleşme uzatılıyor anlaşma çok yakın demişlerdi.

Neyin aceleciliği ki bu, alıp da kaçan mı var?

Mevcut sözleşmesinde aldığını bile 30 yaşından sonra kimse vermez zaten. Sözleşmesinin son sezonunda durumun gereği yapılır. İşin sakatlığı, formsuzluğu, depresyona girmesi vs ihtimaller her zaman hesaba katılmalı.

''Hacı ağa'' modunu açtık demek? Selçuk ve Burak' a enayice verilen son sözleşmeden hiçbir fakı yok vesselam...

Sözleşme uzatmak için ideal zaman kontratın bitiminden iki yıl öncedir

Kritik topçularda bu sürenin birkaç ay öne çekilmesinde bir beis göremiyorum

Torreira'nın futbolu bizde bırakması sağlanmalıdır

2,5 sene sözlesmesi var daha. Zaten 2,75 alan adama 750 bin daha zam mi yapacagiz yani.

Not: Torreira'yi cok ama cok severim.

Konu zaten sevmek vs degil. Her malin bir ederi var. Torreira muhtemelen menajeri ile bunu talep etmis ancak bence de oldukca yuksek bu paralar. Neticede kendisine kimse bu paralari vermez. Torreira caliskan bir isim olsada, istikrarli olsada, ederi de belli maas acisindan. Skor da yapamiyor ustelik hani dersin skor yuku de cekiyor ekstra maas diyelim, o da yok. Yani sundan yazdim bu son detayi, neye istinaden bu deger bicildi ve kendisine sunuldu anlamsiz geliyor.

Tadiç'in 6+ Dzeko'nun da 7+ maaş aldığı ülkede Torreira için normal paralar. Avrupa'da her sene şubatı gördüğümüz sürece sorun yaratmaz. Bir de oyuncu satmalıyız her sene tabi.

Menejeri kafa açıyordu

Kesin ondan, gecen sene baya haber cikartmisti.. Ketenpereye getirmis bizim yonetimi :) Saka bir yana, performans acisindan geri dondurdugu surece sorun yok benim tek kizdigim yani su yere atmalari bir de skora katkisi cok cok az. Yani, sutlari da kotu o acidan asil, gol atmazsin ama sutlar kaleyi bulur, direkten/kaleciden seker biri gol yapar falan..

Avrupa’da bir cacık yapamadığımız ortamda bu sözleşmeler lüks, Torreira çok iyi oyuncu ama yarın ne vereceğini bilemezsin, 4.5 sene 3.5 maaş bağlamak da 4.5 sene full performansı garanti etmez.

Yanına aynı seviyede skor üreten birini alsan 4 isteyecek bundan sonra, bu sene üretilen gelirin yarın üretileceğinin garantisi yok tepetaklak olursak da ne Torreira kalır ne de Icardi, bu yüksek maaş saçmalığının sonudur umarım bu kontrat.

Sözleşme uzatmak için ideal zaman kontratın bitiminden iki yıl öncedir

Kritik topçularda bu sürenin birkaç ay öne çekilmesinde bir beis göremiyorum

Torreira'nın futbolu bizde bırakması sağlanmalıdır
Sebebini anlayamadım, rica etsem açar mısın?..

Benim bildiğim, sözleşmesi bittiğinde başka yerden daha iyi teklifler alma ihtimali olan futbolcunu kaybetme riskini bertaraf etmek için yaparsın ki bunlar da haliyle belli yaşı geçmemiş oyunculardır. Zamanında Bruma böyleydi, o sene yağlı müşteri çıkmasa sezon sonunda beş kuruş getirmeden gitmeyi kafaya koymuştu, uzatmaya yanaşmıyordu hergele...

Şimdi de Sacha için böyle bir risk var. Maaşı da düşük olduğu için performansının ödüllendirilmesi bakımından da bir jest yapılması hakkaniyetin gereğidir...Oysa Torreira' nın mevcut sözleşmesi ile elde ettiği kazanç her bakımdan hakkaniyete uygun ve 30 yaşına kadar da sürecek. 30 yaşından sonra kolay kolay öyle bir teklif bulamaz. Ha, yine de cazip bir teklif alırsa, o zamanki duruma göre hareket edersin...İcardi ve Zaha' ya çok yüksek maaşlar veriliyor olması diğer futbolcuları direkt ilgilendiren bir şey değil ki hep böyle maaşlar verilmesi sürdürülebilir de değil. Zaha' ya hiç bulaşmasaydık keşke...

Bizim kulüpler ne zaman böyle 'yıldız, mıldız' ayağına biraz açılsa, birkaç yıl içinde çıkmaza giriyor; hiç şaşmadı, şaşmaz. Çok dikkatli olmak gerekiyor...

Avrupa’da bir cacık yapamadığımız ortamda bu sözleşmeler lüks, Torreira çok iyi oyuncu ama yarın ne vereceğini bilemezsin, 4.5 sene 3.5 maaş bağlamak da 4.5 sene full performansı garanti etmez.

Yanına aynı seviyede skor üreten birini alsan 4 isteyecek bundan sonra, bu sene üretilen gelirin yarın üretileceğinin garantisi yok tepetaklak olursak da ne Torreira kalır ne de Icardi, bu yüksek maaş saçmalığının sonudur umarım bu kontrat.

Her turlu tunel kotu bir yere cikiyor bu maliyetlerle... Dedigin gibi, Avrupa'da ne kadar gidecegimiz belirsiz, seneye de CL neticede garanti degil sanirim son durumlardan sonra Sampiyon olmadikca. Zaten kalecimizden forvetimize yuksek maas oduyoruz.. Sorunda burada.. Torreira icin onceki post da degindim.. Skor ureten bir oyuncuda degil ve dedigin gibi o tarz bir isim almaya kalksak/talip olsak, onun menajeri en az Torreira+ X-euro ister hakli olarak. Ortasahaya 7-8m euro yatirim yapmis olacagiz, sadece maasta.

bu kulup yakında batar

Bizim takımın açlık sınırı 2,5'dan 3,5 milyon euro'ya yükselmiş demek ki. Normal tabi her şeye zam geliyor bu da artmalıydı.

Sakatlık vb bir durum olmadığı sürece ben torrieranin salacagini hiç dusunmuyorum. Takım için çok önemli olan bu tarz futbolcular için sözleşme uzatma konusunda kararsız kalmamaliyiz. Gittiklerinde yerlerini doldurmak için her zaman vereceğimiz den daha fazlasını veriyoruz. Yönetim sponsorluk bulma asamasinda görece iyi işler çıkarıyorlar. Bu tarz guncellemelerde, yonetim görev sürelerini göze alarak sponsorlar ile iş birligi yapabilirler. Kulübe yük ne kadar az olursa o kadar iyi olur.

Sebebini anlayamadım, rica etsem açar mısın?..

Benim bildiğim, sözleşmesi bittiğinde başka yerden daha iyi teklifler alma ihtimali olan futbolcunu kaybetme riskini bertaraf etmek için yaparsın ki bunlar da haliyle belli yaşı geçmemiş oyunculardır. Zamanında Bruma böyleydi, o sene yağlı müşteri çıkmasa sezon sonunda beş kuruş getirmeden gitmeyi kafaya koymuştu, uzatmaya yanaşmıyordu hergele...

Şimdi de Sacha için böyle bir risk var. Maaşı da düşük olduğu için performansının ödüllendirilmesi bakımından da bir jest yapılması hakkaniyetin gereğidir...Oysa Torreira' nın mevcut sözleşmesi ile elde ettiği kazanç her bakımdan hakkaniyete uygun ve 30 yaşına kadar da sürecek. 30 yaşından sonra kolay kolay öyle bir teklif bulamaz. Ha, yine de cazip bir teklif alırsa, o zamanki duruma göre hareket edersin...İcardi ve Zaha' ya çok yüksek maaşlar veriliyor olması diğer futbolcuları direkt ilgilendiren bir şey değil ki hep böyle maaşlar verilmesi sürdürülebilir de değil. Zaha' ya hiç bulaşmasaydık keşke...

Bizim kulüpler ne zaman böyle 'yıldız, mıldız' ayağına biraz açılsa, birkaç yıl içinde çıkmaza giriyor; hiç şaşmadı, şaşmaz. Çok dikkatli olmak gerekiyor...
Boey için çok geç kalındı işte mesela, devam edilecektiyse 2022'de uzatma görüşmelerine başlayıp 2023'ün başlarında imzayı attırmak lazımdı

Bir sene sözleşmesi kalınca tüm koz oyuncularda oluyor

Bir oyuncuyu 28-29-30 yaş sezonlarında oynatmak için genelde 31-32-33 yaşındaki haline de para vermen gerekiyor bu tüm sporlarda böyledir

Geri
Üst Alt