Torrent, Açıklamalarda Bulundu: "Biz Fenerbahçe maçını kesinlikle kazanacağız"

Ben Pep Guardiola ile 11 yıl geçirdiğim için Galatasaray beni tercih etti. Mikel Arteta'nın şu an Arsenal'in başında olmasının nedeni de Guardiola ile çalışması. Neden buralardayız? Çünkü en iyi hocayla çalıştık.

benim geçen gün söylediğimi söylemiş. Arteta örneğini de vermiştim @Ahmet Özgün Güven

Güncelleme merkezinden çekilen hocalar bunlar. Şans verilmelerinin tek nedeni en iyiyle çalışmış olmaları.
arteta bayaa sallandı arsenalde ama klüp arkasında durdu ve sanırım sağlam işler yapabilecek sinyalleri veriyor.ben gs başkanı olsam seneye rica eder nuri şahini yardımcılığa getirir gs nin geleceğini nuri şahin üzerinden şekillendiririm torenten sonra.aynı still oynatmaları şart değil bi kompozisyon oluşturur ve başarılı olursa nuri fena işler yapabilirde

Levent Nazifoğlu: ''Torrent ile yolları ayırmanın bedeli, yaklaşık 2.3 milyon €. Kolay karşılanacak bir para değil. Ayrıca bu takıma en az 4 tane iyi oyuncu almamız gerekiyor.'' (Ajansspor)

EN AZ 4 oyuncu lazimsa torrenti niye gondermek istiyolar. Kadroya çöp demis kibarca.

Tamamını akıcı şekilde okudum. Çok güzel konuşmuş gerçekten.

Ben hocanın futbolu çok iyi bildiğini düşünüyorum. Tabi bilgi ile uygulama farklı şeyler, bence önümüzdeki sezon takımın başında kalmalı. Bildiklerini uygulayabiliyor mu görmek isterim açıkçası. Bunun için de özellikle çok verimli bir yaz kampı gerekli.

Hepimiz biliyoruz bu takımın yıllardır yaz kamplarının ne denli geçtiğini. Yollayıp Okan'ı falan getirmek akıl kârı değil gerçekten.

Bir solukta okudum...Böyle bir röportajda bu kadar dolu içerik sunabilecek çok az futbol adamı vardır. ''Mütevazı bir futbol bilgesi'' izlenimi edindim, Lucescu' dan izler görüyorum kendisinde...

Kalmasını isterim, gönderilirse yerli bir TD den yanayım, yabancının CV si yüksek ve iş yapacak olanı hem çok yüksek maaş, hem yüksek transfer bütçesi ister; o da bizde yok. Ancak bu adamı gönderip de yerine getirebileceğimiz Okan Buruk, İlhan Palut, Ömer Erdoğan gibi adamlar hafif kalabilir. Zamanında uğruna Lucescu' yu gönderdiğimiz, ülke futbolunun 'tillah' ının bile hafif kalmış olmasının benzeri yaşanabilir yani...

Hocam yine de kesinlikle kazanacağız demeseydin iyiydi :D kerem yok Mostafa yok, kim gol atacak kiiim

Torrent' den önceki 4 yılda 'stil' namına zerre bir şey gören oldu mu?!..

3 ayda ancak bu kadarı yapılabilirdi. Arteta ve Klopp örneğinde olduğu gibi yıllarca sürmeyecektir, stili oturtup başarıya uzanmak; orası EPL. Halihazırda bizim ligi süpüren TS un bile ahım şahım bir futbol oynadığı yok aslında...

Hoca ders verir gibi konuşuyor. Kitap. Yardımcılarının görevleri, tam olması gerektiği gibi. Bunlar ideal şeyler. Keşke bu sistem yürüse. Lütfen bir de Terim in yardımcılarına bakın.

Adam resmen nasıl başarılı olunur onu anlatmış
Üstelik bunun için dünya yıldızları da gerekmiyor, taktiğe uygun oyuncular, çok çalışma ve yeterli süre yaz kampı gerekiyor diyor
Biraz sabredilirse o hep yıllardır istediğimiz proje takımını oluşturabilecek bir adam

Akıcı bir röportaj
Niye?
Adam futbolu biliyor
Uygulaması?
Bekleyebilmek lazım

arteta bayaa sallandı arsenalde ama klüp arkasında durdu ve sanırım sağlam işler yapabilecek sinyalleri veriyor.ben gs başkanı olsam seneye rica eder nuri şahini yardımcılığa getirir gs nin geleceğini nuri şahin üzerinden şekillendiririm torenten sonra.aynı still oynatmaları şart değil bi kompozisyon oluşturur ve başarılı olursa nuri fena işler yapabilirde
Birileri takıma hoca değil oyuncu gerektiğinin farkına varması lazım artık.Torent Hoca'nin tüm tespitleri doğru Terim sonrası yapılanma için.Antalya'da Nuri Şahin'i göndermek yerine ilk yarı küme düşen takıma Fernando,Luis Adriano ve Alessan Ndao gibi üç süper transfer yaptı ve ikinci yarının flaş takımı oldu.Bu kadroyla devam edilecekse kim gelirse gelsin bir şey üretemez; gününü,geleceğini yakar.

Geri
Üst Alt