Murat Onder
Aslan Üye
- 28 Mayıs 2011
- 8.586
- 8.272
- 1.558
Göztepe kümeye.İmparatorun yardımcısı olarak devam et hocammmm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göztepe kümeye.İmparatorun yardımcısı olarak devam et hocammmm
arteta bayaa sallandı arsenalde ama klüp arkasında durdu ve sanırım sağlam işler yapabilecek sinyalleri veriyor.ben gs başkanı olsam seneye rica eder nuri şahini yardımcılığa getirir gs nin geleceğini nuri şahin üzerinden şekillendiririm torenten sonra.aynı still oynatmaları şart değil bi kompozisyon oluşturur ve başarılı olursa nuri fena işler yapabilirdeBen Pep Guardiola ile 11 yıl geçirdiğim için Galatasaray beni tercih etti. Mikel Arteta'nın şu an Arsenal'in başında olmasının nedeni de Guardiola ile çalışması. Neden buralardayız? Çünkü en iyi hocayla çalıştık.
benim geçen gün söylediğimi söylemiş. Arteta örneğini de vermiştim @Ahmet Özgün Güven
Güncelleme merkezinden çekilen hocalar bunlar. Şans verilmelerinin tek nedeni en iyiyle çalışmış olmaları.
Levent Nazifoğlu: ''Torrent ile yolları ayırmanın bedeli, yaklaşık 2.3 milyon €. Kolay karşılanacak bir para değil. Ayrıca bu takıma en az 4 tane iyi oyuncu almamız gerekiyor.'' (Ajansspor)
Yenilsek de 1 mac ile gelecek degismez diye eklemis. Yine mütevazilik var aciklamasindademeyeydin iyiydi. ne gerek var böyle söylemlere
hocaya derhal 3 sene verilmeli
Yenilsek de 1 mac ile gelecek degismez diye eklemis. Yine mütevazilik var aciklamasinda![]()
Birileri takıma hoca değil oyuncu gerektiğinin farkına varması lazım artık.Torent Hoca'nin tüm tespitleri doğru Terim sonrası yapılanma için.Antalya'da Nuri Şahin'i göndermek yerine ilk yarı küme düşen takıma Fernando,Luis Adriano ve Alessan Ndao gibi üç süper transfer yaptı ve ikinci yarının flaş takımı oldu.Bu kadroyla devam edilecekse kim gelirse gelsin bir şey üretemez; gününü,geleceğini yakar.arteta bayaa sallandı arsenalde ama klüp arkasında durdu ve sanırım sağlam işler yapabilecek sinyalleri veriyor.ben gs başkanı olsam seneye rica eder nuri şahini yardımcılığa getirir gs nin geleceğini nuri şahin üzerinden şekillendiririm torenten sonra.aynı still oynatmaları şart değil bi kompozisyon oluşturur ve başarılı olursa nuri fena işler yapabilirde