Torrent, Açıklamalarda Bulundu: "Biz Fenerbahçe maçını kesinlikle kazanacağız"

Biraz tutuk bir adam görünümü var. Onun dışında oyuna müdahalelerde sorun yaşıyor. Bu iki şey dışında eleştirebileceğim bir yanı yok. Roger schmidt gelmeyeceğine göre yerine kalabilir. Yerli hocayla sezon planlaması ve kamp dönemi felaket olur.

Ortama yavaş yavaş alışıyor, taraftarın nabzına göre konuşmayı öğreniyor herhalde.

İstediği oyuncular yazın alınsın ALLAHIN izniyle tr yi gelecek sene sallar sonraki senede uefada daha ilerisini görebiliriz kısmetse.ama adamın kafasındaki oyunu oynayan kritik oyuncular napıp edilip alınabilmeli.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Barca ve city'den bağlantıları sayesinde 2 tanesini kiralık kopartırsın aslında. Sonrasında da istediği 2-3 tane transferi de yaparsın. Aslında gelecek herhangi bir hocadan daha kolay bir transfer sezonu geçirtir diye düşünüyorum.
İsim değil yetenek kısmı çok önemli istediğim stilde olsun 200 bin eu bonservisi olsa da olur kafasında.

Adam resmen nasıl başarılı olunur onu anlatmış
Üstelik bunun için dünya yıldızları da gerekmiyor, taktiğe uygun oyuncular, çok çalışma ve yeterli süre yaz kampı gerekiyor diyor
Biraz sabredilirse o hep yıllardır istediğimiz proje takımını oluşturabilecek bir adam
İyide bunların hiçbirini burada yapamaz, transferler son güne kalır, istediği oyuncular alınmaz, kamp doğru dürüst olmaz vs yani sonuç olarak başarılı olması çok zor mazeretide hazır gibi.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her şeyi ben biliyorum diyen insan hata yapıyordur
Ben çok iyi geçiniyorum diye veya bu benim arkadaşım diye işe almamak gerekiyor; en iyisini almak gerekiyor :asd:
Komple ülkeye ters gelen bi kafa yapısı.

Olm bu sezon deplasmanda 3 galibiyet almışız lan. Müthiş rezil 1 tablo

Hocam Türkiye'de ki güruh bu söylediklerinizi idrak edemez. Varsa yoksa günlük yaşar. Umarım terime sabredilen 4 senenin yarısını sana sabrederde en azından takımın bi sistemi olur. Kafası kesik tavuk gibi oynamak yerine set oyununda oyunu hemen kurup, hızlı çıkışı eskisinden daha iyi yapıyoruz. Barça maçında gerçekten çok iyi oynadık. Bireysel yeteneklerde gelişirse 1 2 yıl içinde iyi bir takım izleriz...

"Teknik ekipte sürekli destek almanız gerekiyor. İşe alım yaparken en iyilerini almak zorundasınız. Benimle iyi geçiniyor diye ya da bu benim arkadaşım diye yardımcı seçilmez."

"Teknik ekipte sürekli destek almanız gerekiyor. İşe alım yaparken en iyilerini almak zorundasınız. Benimle iyi geçiniyor diye ya da bu benim arkadaşım diye yardımcı seçilmez."
''İleri düzeyde profesyonel bir iş, ahbap-çavuş ilişkileriyle yürütülemez'' demiş yani. Bizdeki başlıca sorunun bu olduğunu hep söyleyegeldik. Yarınki maçın sonucu ne olursa olsun, devam etmesi bu çarpık zihniyetten kurtulmak için bir vesile olabilir...

Adamın ekibinde Sevilla' da yıllarca duran top antrenörlüğü yapmış adam var; ''Saldım çayıra, mevlam kayıra, nasip-kısmet'' tevekkülüyle gelinen nokta iyi bir nokta değil...

''İleri düzeyde profesyonel bir iş, ahbap-çavuş ilişkileriyle yürütülemez'' demiş yani. Bizdeki başlıca sorunun bu olduğunu hep söyleyegeldik. Yarınki maçın sonucu ne olursa olsun, devam etmesi bu çarpık zihniyetten kurtulmak için bir vesile olabilir...

Adamın ekibinde Sevilla' da yıllarca duran top antrenörlüğü yapmış adam var; ''Saldım çayıra, mevlam kayıra, nasip-kısmet'' tevekkülüyle gelinen nokta iyi bir nokta değil...
Sana dedim beni başkan yapalım diye. Daha düşüncesi bile keli korkuttu

5 kilo şeker 120 lira olmuş ne açıklaması ya millet aç aç

Geri
Üst Alt