Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.089
- 48.605
- 4.843
Bir sistem oturtursa mutlu oluruz.Oyuncuları ne yaptığını bilmeyen maç bittiğinde biz ne izledik yahu dedirten Galatasaray görmekten bıktık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kısmetse olacak renktaş.bu adama yeterki gereken zaman verilsin.adam bütün sistem takımlarında bulunmuş,öyle boş iş yapacak bi görevdede değil,hocaları hoca yapan gizli aktör.belliki çalışkan hırslı ve moron biri değil,işte bu adamla 3 sene proje uygulayacan.ben umarım yanılmam ama gs buna sabretmeyip gönderirse çok yazık eder düşüncesindeyim.Bir sistem oturtursa mutlu oluruz.Oyuncuları ne yaptığını bilmeyen maç bittiğinde biz ne izledik yahu dedirten Galatasaray görmekten bıktık
"YENİ KURALA HAZIR OLABİLECEK KADROYA SAHİBİZ"
Bu sezon 8+3, yeni sezonda 7+4 olacak yabancı kuralı için de Torrent şu değerlendirmeyi yaptı: “Yabancı kuralını net biçimde biliyorum. 10’un üzerinde Türk oyuncumuz var. Sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da oynayabilecek kalitedeler. Önümüzdeki sezona, yeni kurala hazır olabilecek kadroya sahibiz. Seneye 4 Türk futbolcu oynatma zorunluluğu Türk Milli Takımı için mükemmel. Genç Türk futbolcular daha çok oynama şansı bulacaklar.”
Direkt onu okudum. Yaptığı yanlışı düzeltme üzerine antreman yaptırması çok hoşuma gitti. İnşallah uzun süreler takımın başında olursevindiğim konu şu,bugün yazmıştım çok merak ediyorum beklentim olan konu olan oyuncuyu bireysel anlamda ileri taşıyacak gelişimi sağlama üzerine çalışmalar yapıyormu diye,çok şükür ki yapıyor.çok fazla oyuncu avrupaya gidecek demiş ve mesela keremden bahsederken şunu şunu yapması lazım onu geliştirecek felan demiş.bu adam sadece antrenman yaptırmıyor bu çok önemli.
HeaReis kibar nazik adamsın ama seni buraya getiren cahillerden çok farkın yok,Mayıs ayından sonrasını görmen pek mümkün degil