Torrent: "Amacım uzun yıllar burada kalmak"

Şu açıklamaları zevkle okudum, çok kaliteli bir adam olduğun belli oluyor. Umarım Trabzon maçındaki oyunu geliştirir, oturtur ve söylediğin gibi uzun yıllar başımızda kalabilirsin. Benim gibi bir Galatasaraylının tam desteği seninle, başarılı olmanı çok ama çok istiyorum sayın hocam. Allah yardımcın olsun.

Bir sistem oturtursa mutlu oluruz.Oyuncuları ne yaptığını bilmeyen maç bittiğinde biz ne izledik yahu dedirten Galatasaray görmekten bıktık
kısmetse olacak renktaş.bu adama yeterki gereken zaman verilsin.adam bütün sistem takımlarında bulunmuş,öyle boş iş yapacak bi görevdede değil,hocaları hoca yapan gizli aktör.belliki çalışkan hırslı ve moron biri değil,işte bu adamla 3 sene proje uygulayacan.ben umarım yanılmam ama gs buna sabretmeyip gönderirse çok yazık eder düşüncesindeyim.

şu adamla bi yaz dönemini kamplarını görmeliyiz.çelik gibi güçlü ve kondisyon manyağı sistemli bi takım görebilmemiz mümkün tahminimce.tabii gerçeği ALLAH bilir.bizimkisi inanca gözleme dair bi tahmin

şunuda belirteyim bu adamı eğer xavi başarısız olursa barca bizden ricada bulunabilir torent bizim hocamız olsun diyebilirler.

"YENİ KURALA HAZIR OLABİLECEK KADROYA SAHİBİZ"

Bu sezon 8+3, yeni sezonda 7+4 olacak yabancı kuralı için de Torrent şu değerlendirmeyi yaptı: “Yabancı kuralını net biçimde biliyorum. 10’un üzerinde Türk oyuncumuz var. Sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da oynayabilecek kalitedeler. Önümüzdeki sezona, yeni kurala hazır olabilecek kadroya sahibiz. Seneye 4 Türk futbolcu oynatma zorunluluğu Türk Milli Takımı için mükemmel. Genç Türk futbolcular daha çok oynama şansı bulacaklar.”

Bunu yillar öncesinde yazmistim, avrupada bir cok futbol adaminin, hatta önemli yerlerde görev yapmis futbol adamlarinin yabanci sinirini olumlu karsiladigini. Ancak bu avrupa birligi yasalarindan dolayi, AB ülkelerinde büyük ölcüde uygulanamiyor...

Ve ayni zamanda anadolu kulüplerinin taktik olarak nekadar akilli ve efektif oynadigini da tespit etmis. Özellikle yerli hocalar takimlarini özel olarak büyük maclara cok iyi hazirliyor hem taktik, hemde stratejik olarak... Bunu görmek icin biraz futboldan anlamak aslinda yeterli. Eskiden anadolu kulüpleri acik ve pozitif futbol oynarlardi ve maclar görsellik olarak daha hos gecerdi, ancak bu 2010 sonrasi sona erdi. Cünkü hic bir kulübün, kendinden büyük kulüplere karsi bu sekilde acik oynamasi mantikli degil. Bu lige görsellik olarak zarar verse de, anadolu kulüpleri kendi acilarindan oynayabilecekleri en iyi futbolu oynuyorlar...

Umarım başarılı olur ve uzun yıllar hizmet eder Galatasaray a... İstikrar önemli.

sevindiğim konu şu,bugün yazmıştım çok merak ediyorum beklentim olan konu olan oyuncuyu bireysel anlamda ileri taşıyacak gelişimi sağlama üzerine çalışmalar yapıyormu diye,çok şükür ki yapıyor.çok fazla oyuncu avrupaya gidecek demiş ve mesela keremden bahsederken şunu şunu yapması lazım onu geliştirecek felan demiş.bu adam sadece antrenman yaptırmıyor bu çok önemli.
Direkt onu okudum. Yaptığı yanlışı düzeltme üzerine antreman yaptırması çok hoşuma gitti. İnşallah uzun süreler takımın başında olur

“Kerem ve 3-4 oyuncu var Avrupa’da rahatlıkla oynayabilecek. Göreceksiniz, her yıl daha fazla oyuncu gidecek Avrupa’ya… Burada her şey çok hızlı oynanıyor. Doğal yetenek olarak çok donanımlı. Ama kendisini geliştirmesi gereken yönleri de var. Sezon öncesi kampında bunları çalışabiliriz kendisiyle… Mesela bek topu alınca, Kerem onun koridorunda yüzünü beke dönüyor. Yolu kapatıyor ve sırtını rakip kaleye dönmüş oluyor. Bazen doğal yetenekleri ve süratiyle buradan çıkabiliyor. Ama bekle farklı koridorlarda bulunmalı. Biri içerideyse, o dışarıda… O zaman daha fazla seçeneği olur. Elbette çok hızlı, birebirde, ikili mücadelede çok kaliteli. Daha çok gol atması lazım ama genç daha.”

Acaba terim hayatında bu analizi yapmışmıdır?

Bunlar varken kalırsın.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamin kulagina basin toplantisin da bir kac taktik soyle demisler galiba 🧐

Dogru yanlis her td yeni yetmelere bir seylerin taktigini verir yahu.Amma moderndir amma modasi geçmiş.

Romantiklik yapacak dönem değil,
Umutluyum ama kararsızım

Reis kibar nazik adamsın ama seni buraya getiren cahillerden çok farkın yok,Mayıs ayından sonrasını görmen pek mümkün degil

Adam benimde kulubunde ilk tercihi yerli kaleciydi demis,memleketlisi pena soz konusu olmasina ve gelmesine ragmen

Malum kisi soz konusu olsaydi sirf hemserisi ve biat ediyo diye baskanla kavga edip ,basin toplantisinda kamuoyu olusturup ,ppye terazi resmi koyup, insta tvye beyaz gomlekle cikardi

Ardanin dg kutlamasi bile 3 saniye surmus eskiden yarim saat merasim duzenleniyodu unlu yumurtali

Kurtulduk ulan poz kesmelerden sakal birakmalardan

Yeri gelmisken malum zihniyete tekrar cakayim dedim nefes aldirmamak lazim

Geri
Üst Alt