Torrent: "Amacım uzun yıllar burada kalmak"

Birisi ne söylemesi gerektiğini öğretmiß gibi ķonuśmuś. Hiç beğenmedim.

Fatih Terimin gitmesi gerektiğini ve devrinin geçtiğini hepimiz söyledik fakat Torrent'in doğru bir isim olduğunu düşünmüyorum..

İlk geldiğinde birazcık ümitliydim kendisinden ama oynattığı oyunun terimin oynattığı oyundan tek farkı, daha fazla pozisyona girmemiz.. Onun haricinde bir değişiklik göremedim..

Tabi tüm suçu torrent'e yıkmıyorum.. Bazı oyuncuların (hatta isim dahi verdim diğer başlıklarda) takımı sabote ettiğini ve tuzlaspor maçında bunun arşa çıktığını tekrar gördük..

Özellikle bugün spor medyasında çıkan "Oyuncular günde 2 antreman metodundan çok rahatsız" haberleri bu tezimi doğrular niteliktedir..

Terime yakın birkaç oyuncuyu kadro dışı bırakmak, problemin birazını çözmek anlamına gelir. Diğer oyuncularada gözdağı verilmiş olur.

Fatih Terimin gitmesi gerektiğini ve devrinin geçtiğini hepimiz söyledik fakat Torrent'in doğru bir isim olduğunu düşünmüyorum..

İlk geldiğinde birazcık ümitliydim kendisinden ama oynattığı oyunun terimin oynattığı oyundan tek farkı, daha fazla pozisyona girmemiz.. Onun haricinde bir değişiklik göremedim..

Tabi tüm suçu torrent'e yıkmıyorum.. Bazı oyuncuların (hatta isim dahi verdim diğer başlıklarda) takımı sabote ettiğini ve tuzlaspor maçında bunun arşa çıktığını tekrar gördük..

Özellikle bugün spor medyasında çıkan "Oyuncular günde 2 antreman metodundan çok rahatsız" haberleri bu tezimi doğrular niteliktedir..

Terime yakın birkaç oyuncuyu kadro dışı bırakmak, problemin birazını çözmek anlamına gelir. Diğer oyuncularada gözdağı verilmiş olur.
Hocam bende şunu anlamıyorum, takım olarak 3 senedir aynı futbolu oynuyoruz, siz 3 antremanda değişsin tamamen diyorsunuz. Ki değişebileceği en yüksek düzeyde değişti ama çok garip eleştiriler bunlar

İdmanda aşırı yükleme yiyen oyuncunun kendine gelmesi zaman alır.

İlk geldiğinde taktikten ve futbolcuların fiziki durumundan memnun olmadığını söylemişti. Bunu gidermek için de ekstra idmanlar yaptırıyor.

Ne bekleniyor anlamadım. Adam Harry Potter gibi wand’ını sallayıp takımı Liverpool’a, City’e çevirecek değil.

Şu anda yere göğe sığdırılamayan Pep City’e gittiği ilk dönem çok ciddi eleştirilmişti. Harcanan o kadar paradan sonra özellikle defansif olarak istenen seviyede değillerdi.

Torrent’in elinde öyle bir imkan da yok ama iki haftada adamın kellesini isteyenler var.

Kendisi iyi mi kötü mü bilemem. Zaman gösterecek ama ümitli olmak için de bu adamdan olmaz demek için de erken.

Eğer söyledikleri doğruysa ve bu kadar iyi çalışıyorlarsa bir ay civarında en azından bu ligde hem nispeten iyi pres yapan hem de iyi atağa çıkan bir takım olma yolunda oluruz.

Yapılan yeni transferler ve gelirse Gedson ile çok sağlam takım olacağımızı düşünüyorum.

Biraz sabır demeye dilim varmıyor çünkü konuştuğumuz süreçler bir iki yıl değil, bir iki ay. Buna sabırlı olmak bile denilemez.

Hocam bende şunu anlamıyorum, takım olarak 3 senedir aynı futbolu oynuyoruz, siz 3 antremanda değişsin tamamen diyorsunuz. Ki değişebileceği en yüksek düzeyde değişti ama çok garip eleştiriler bunlar
Dikkat ettiyseniz "3 antremanda değişsin" falan gibi bir cümle kurmadım. Sadece Torrent'in doğru bir isim olmadığını söyledim ve hala aynı fikirdeyim. Bu takımı toparlayacak tek kişinin Okan Buruk olduğunu düşünüyorum.

Takım küme düşme hattına gerilemiş, ligin bitimine az kalmış ve siz Alparslan Öztürk'ü orta saha oynatan ve değişik denemeler yapan bir adamı teknik direktör olarak getiriyorsunuz.. Diğer başlıklarda da söyledim; Bu takım ilk 11'e 4-5 oyuncu transferi yapmaz ve takımı sabote eden bazı oyuncuları kadro dışı bırakmazsa küme düşer!

Ligin dibindeki takımın bile galibiyet serisi yakaladığı bir sezonda bu hiçte düşük bir ihtimal değil. Benim bildiğim teknik direktör değiştiren takımlar 4-5 maç galibiyet serisi yapar. Biz ne yaptık 4 maçta ortalama 4 gol yedik..

Acunun satın aldığı Hull City bile şota arvaledze gibi bir vasat teknik adamla bile galibiyet serisi yakalıyor yahu! Bu işte bir terslik yok mu ?

şunuda belirteyim bu adamı eğer xavi başarısız olursa barca bizden ricada bulunabilir torent bizim hocamız olsun diyebilirler.
Xavi seneye de kesin Barca'da olur. Torrent bizde başarılı olursa bu sene ve önümüzdeki sene Xavi Barca'da yapamazsa o zaman dediğin olabilir ama bunun için çok erken.

Dikkat ettiyseniz "3 antremanda değişsin" falan gibi bir cümle kurmadım. Sadece Torrent'in doğru bir isim olmadığını söyledim ve hala aynı fikirdeyim. Bu takımı toparlayacak tek kişinin Okan Buruk olduğunu düşünüyorum.

Takım küme düşme hattına gerilemiş, ligin bitimine az kalmış ve siz Alparslan Öztürk'ü orta saha oynatan ve değişik denemeler yapan bir adamı teknik direktör olarak getiriyorsunuz.. Diğer başlıklarda da söyledim; Bu takım ilk 11'e 4-5 oyuncu transferi yapmaz ve takımı sabote eden bazı oyuncuları kadro dışı bırakmazsa küme düşer!

Ligin dibindeki takımın bile galibiyet serisi yakaladığı bir sezonda bu hiçte düşük bir ihtimal değil. Benim bildiğim teknik direktör değiştiren takımlar 4-5 maç galibiyet serisi yapar. Biz ne yaptık 4 maçta ortalama 4 gol yedik..

Acunun satın aldığı Hull City bile şota arvaledze gibi bir vasat teknik adamla bile galibiyet serisi yakalıyor yahu! Bu işte bir terslik yok mu ?
Yok. Senin takımın psikolojik ve kondisyon olarak bitik, orta sahan yokken elindeki devşirme orta sahalarının ikisi birden cezalı duruma düşüyor ve 3 maç yaptığın takımların hepsi ligin en sağlam top oynayan takımlarından. Forvetin yok, orta sahan yok. Ona rağmen hakem kararıyla yeniliyorsun. Daha durun, biraz zaman verin. 3 sene sabredip 10 günlük adamı şutlamaya çalışıyorsunuz. Zaten Türkiyede iş bilen olmayacaksın, show yapmayı bileceksin. İş bilen olursan ilk sen gidersin.

Bu adam çok disiplinli iş bilen adam. Boşuna guardiolanin yanında çalışmamış. Bu adam takımı adam eder, hak ettiği kisilere formayı verir, sonunda güzel futbol izleriz ve takım önümüzdeki sene rahat şampiyon olur diye düşünüyorum.

Ama korkum şu ki yonetim giderse bu adamda gidecek ve yazık olacak gibi. Umarım bir an önce güzel skorlar alırız ve Torrent güzel şeyler yapar.

Yok. Senin takımın psikolojik ve kondisyon olarak bitik, orta sahan yokken elindeki devşirme orta sahalarının ikisi birden cezalı duruma düşüyor ve 3 maç yaptığın takımların hepsi ligin en sağlam top oynayan takımlarından. Forvetin yok, orta sahan yok. Ona rağmen hakem kararıyla yeniliyorsun. Daha durun, biraz zaman verin. 3 sene sabredip 10 günlük adamı şutlamaya çalışıyorsunuz. Zaten Türkiyede iş bilen olmayacaksın, show yapmayı bileceksin. İş bilen olursan ilk sen gidersin.
Ben sizin gibi düşünmüyorum. İstersen maça orta sahasız çık yinede 4 maçta ortalama 4 gol yemezsin.. En azından berabere kalırsın! O da yok.. Ben bu birlikteliğin uzun sürmeyeceği kanaatindeyim.. Alanyaspor maçı kaybedilirse Torrent gönderilir.

Ben sizin gibi düşünmüyorum. İstersen maça orta sahasız çık yinede 4 maçta ortalama 4 gol yemezsin.. En azından berabere kalırsın! O da yok.. Ben bu birlikteliğin uzun sürmeyeceği kanaatindeyim.. Alanyaspor maçı kaybedilirse Torrent gönderilir.
O kadar kolay olsa keşke Mustafa bey. Denizliden 3 gol yiyen takımı bu takımlara karşı bu düzeyde oynatmak bile meziyet benim fikrime göre.

Torrent'in çalışkanlığı ve futbol bilgisinden şüphem yok. Başarılı olur mu bilemeyiz. Umarım olur. En azından yardımcı hoca olarak kalmasını isterim.

O kadar kolay olsa keşke Mustafa bey. Denizliden 3 gol yiyen takımı bu takımlara karşı bu düzeyde oynatmak bile meziyet benim fikrime göre.
Haklısınız ama iş "güzel oyun oynatmak" tanımından çıktı malesef.. Güzel oyundan ziyade puan toplamaya oynamamız lazım bu sezon.. Yani demek istediğim; Bu sezon olabildiğince küme düşme hattından uzak durmaya oynamalıyız. Bunun içinde yerli bir hocanın daha iyi olacağı kanaatindeyim..

Torrent gelecek sezonun başında takımın başına geçse amenna, sabredelim derdim ama bu sezon artık sabırdan çok puan toplayan hocaya ihtiyacımız var.. Bu sezon; "deneme yapabileceğimiz, güzel oyun seyredelim diyebileceğimiz" bir sezon değil ne yazıkki..

Haklısınız ama iş "güzel oyun oynatmak" tanımından çıktı malesef.. Güzel oyundan ziyade puan toplamaya oynamamız lazım bu sezon.. Yani demek istediğim; Bu sezon olabildiğince küme düşme hattından uzak durmaya oynamalıyız. Bunun içinde yerli bir hocanın daha iyi olacağı kanaatindeyim..

Torrent gelecek sezonun başında takımın başına geçse amenna, sabredelim derdim ama bu sezon artık sabırdan çok puan toplayan hocaya ihtiyacımız var.. Bu sezon; "deneme yapabileceğimiz, güzel oyun seyredelim diyebileceğimiz" bir sezon değil ne yazıkki..
Yerli hoca havanda su dövmekle eşdeğer, günü kurtarmış oluruz. Bu sene Avrupaya gitmek başarı iken bence Torrent ve ekibi gibi yetiştirici bir ekip olması çok daha mantıklı. Okan gibi tecrübesiz birini alsak Başakşehir gibi olmayacağımızın garantisi var mı? Ayrıca Terim konusunda bile ikiye ayrılmış taraftar, mazisi gereği Okan'ın yanında olur muydu? Şahsen ben halen daha Okan'ı benimsemiyorum, Emre Belözoğlundan pek bir farkı yok gözümde. Biri FB, diğeri BJKye sattılar bizi. Başarılı olacaksa bunlara da çok takılmam ama puan toplama noktasında Emre olsa belki başarılı olabilir ama Okan konusunda emin değilim.

Fazla duzgun bi herif bu topraklarda olmaz.

Adam o kadar çok şey söylemiş, burada planları hayalleri vs var belliki ama 1 -2 maç daha kaybedersek kovulur muhtemelen açıkçası üzülürüm biraz.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renkdaş o zaman bizde, Terim'e 3 sene tek bir laf bile edemeyip kulübün bu hallere düşürülmesine göz yumanlara Torrent hocayı 3 maçta yedirmeyelim. Adamın oynadığı üç maçın ilk yarılarında üç senede görmediğimiz bir oyun kalitesi gördük. Takım savunmasını oturtması, bu efektif futbolu 90 dakikaya yayması, evlatcılığı bitirip forma adaletini de geri getirmesi halinde Terimsporluları üzecek, Galatasaraylıları ise sevindirecektir.

Terim'e üç sene tek bir laf bile edemeyip kulübün bu hallere düşürülmesine göz yumanlara Torrent'i 3 maçta yedirmeyelim renkdaşım. Adamın oynadığı üç maçın ilk yarılarında üç senede görmediğimiz bir oyun kalitesi gördük. Bunu 90 dakikaya yayıp forma adaletini geri getirdiği anda Terimsporluları üzecektir.
Adam 3 maçta terimin 140 maçta yapamadığını yaptı. Hala gelmişler adamdan olmaz diyorlar. Terimden ne kadar oluyor gördük. Bidaha bu kulübe adım atmamalı terim. Destek vermek istiyorsa kongrelerde konuşsun. Bidaha elini sürmesin hem takıma hem kulübe

Alanya mac konusuna da yazdim. Alanya macindaki kaybi da torrente yazmam cok formdalar ve deplasman maci ama sonraki kayseri macindan itibaren en az 3 maclik galibiyet serisi yakalayamazsa valizlerini toplayip köyune dönebilir, yoksa biz 1lige dusecez

Geri
Üst Alt