- 1 Ağustos 2014
- 62.991
- 73.254
- 4.218
''Ben rotasyon yapmayı severim. Aynı özellikteki oyuncular devamlı oynamalı ki hepsi her an göreve hazır olsun hem bu aralarında tatlı bir rekabete de yol açar''
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi de Gedson gelse belki suanda 5 - 6 puan fazlamiz vardi. Seneye AL de yok, lig basari bonusu yok. Kafadan 15 milyon euro zarardasin. Ayrica Gedson'un kontrata kalsa ne olacak?Para yok ısrar etse ne olacak? Herkes Terim değil ki istediğini yaptırabilsin ki bazen onun bile yaptıramadığı zamanlar oluyordu. Şampiyonluğa oynama şansımız olsa bir nebze ama o da yok o yüzden devre arası minimum maliyete ve gelecek sene için genelde kontrat kalmayacak şekilde yapmaya çalıştılar işte. Hedef kalırlarsa gelecek sene oyuncu satıp oradan gelecek parayla ve bazı bedelsiz isimleri katarak kadroyu tamamlamak planları bu. Marcao-Nelson- Cica(haberlere göre)- Kerem- Mohamed gibipiyasası olan oyunculardan gidecekler olacaktır ona göre gerek daha uygun bonservis vererek gerekse bonservissiz oyuncularla kadroyu CAmpos- Sensibile kuracaktır eğer kalırlarsa.
Domenec Torrent: "Toplu hücum ve toplu savunma yapmalıyız. Topu kaybettiğimiz zaman 5 saniye içerisinde geri almalıyız. Hakikaten inandığım oyun stili. 15-20 yılımı verdim bu stile, inanıyorum. Pep ile birlikte ve kendi yönettiğim takımlarda hep bu sistemi kullandım. Benim yönetmek istediğim takımın stili her zaman böyle olmalı."
Dayı bize mi öğretiyon bunu yav. 23 sene önce biz bunu oynuyorduk zaten. Sorulması gereken 23 sene niye ara verdik. Hemde oynatan adam o tarihten sonra 3 kere daha geldiği halde.
Bunu yap kimse ağzını açmaz yıllardır millet bunu bekliyor![]()
Bu adam yerli bir hocanın ( ben Okan'ı istiyorum) yardımcı hocası olarak kalabilir, hatta Campos ve Sensibile de. Burak Elmas gitmeli. Ve şu kısma da çok hak verdim. Kendi kurmadığı bir takım üzerinden çok fazla şey beklemek de bana doğru gelmiyor. İki maç için biraz kıpırdanma var ama o da tecrübeli ayaklar sayesinde. Morutan konusundaki sınır bahanesi de beni tatmin etmedi, onu da ekleyeyim.
...dedi en alt seviye futbol ülkelerinden biri olan Türkiye'den bir taraftarBarcelona deplasmanında 8 tane yedirme de taktik maktik takıl oyala insanları işte.
Gelecegi yönelik uydurma vaatler ve transfer sezonunu işaret etmesi bizim taraftarı mutlu etmeye yeterdi...dedi en alt seviye futbol ülkelerinden biri olan Türkiye'den bir taraftar