Torrent, beIN Sports'ta Açıklamalarda Bulundu

Tr ligini kondisyonu yüksek biraz düzgün duran top çalışan takım hakemlerinde doğraması yoksa şampiyon bitiriyor,torent normal bi hoca bile olsa ,yani öyle değerlendirsek ,gs yi şampiyon edebilir kısmetse .biz hocasız bile şampiyonluklar yaşamış takımız.yani öyle bi ligteyiz,terim ki son üç sezonda idare edercesine oynatmasına rağmen akbili kargayı alenen şampiyon yaptırıp bizim ayağımızı kaydırmasalardı gene şampiyonduk.

Benim için tr liginde bile şampiyon olduğumuzda nasıl oyunla olduk önemli,çünkü ucu amacımız olan avrupa kupalarına dayar,sergeni gördük ligde şampiyon ettitdiler avrupada rezil rüsva oldu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

pulgar konusunda saçmalıyor birde alttan laf sokuyor yok Türkiye liginde rotasyon oluyormu bilmiyormuş fln lan kaç kulvarda yarışıyorsun ki zaten haftada bir maç yapıyorsun adam hazır geldi sen hala taylan berkan oynatıyorsun
anlamıyormusun kardeş 3 tane Türk ZORUNLU... illa ki oynayacaklar

Torrent i bir de şu bahsettiği taktik disiplini uygulayabilecek bahsettiğini anlayan orta saha oyuncuları ile izlemek isterim. Yani en azından takımı çekip çevirebilecek hem oyun kurulumunda hem de defansif aksiyonlarda yüzümüzü güldürecek bir defansif orta sahayla izlemek isterim

Son 2 maçta galibiyetten dolayı iyi oynadığımızı söylüyorlar ama Göztepe maçinda bildiğin ezildik şans eseri galibiyet geldi.

Talep ettiği oyuncularla taktiklerini sezon öncesi kampında çalıştırdığı bir kadroyu izlemek isterim ...

İyi de hoca Pulgarı kim aldırdı ? Ne zaman oynayacak bu adam ? Bende seni sezon başı antreman ve transferlerini görmek ondan sonra değerlendirkmek gerekir. Ancak pulgar olayında haberin yoksa bu daha da beter bi durum.

Aga gençleştim resmen bu kadar mı fark eder birisi hagiden topçu dilenir diğeri pepten

Biri rumen çöpü getirir üstüne komisyon yer mi yemez mi belli değil diğeri ise tertemiz barcelona man city gibi takımların wonderkidini getirir bu torrentsaray başka be

Umarim galip gelmeye ve taraftarin güvenini kazanmaya devam eder

Daha ilk Hatay macinda hucum anlaminda bazi varyasyonlari izletti,sabir edilmeli ve beklenmeli

1. Bu arada omer harici tum futbolcularda gelisim var

2. Takim 100 dakika oyunu istedigi gibi yonlendirebiliyor

3. Takim ofansda seneler sonra ofansda cizgiye iniyor ( en basit gol bulma yolu)

4. Cok efektiv paslasiyoruz geriden bos pas donemini bitirdi geriden oyun kurarken bile bi plan oldugu goruluyor
Nelson marcao muslera ucgeninin plansiz programsiz dogaclama paslasmalari cok sukur bitti

5. Cicayi geriden top alirken goruyoruz eskiden top bizdeyken forvete yaklasiyordu ayagina top degmiyordu

6. Kanat topcularimiz beklerine alan aciyor artik taccizgisine sikisip takimi eksik oynatmiyor

7. Efektif pres yapiyoruz ileride bunu ft ilede goremiyorduk
Biz bununla ilk 5 maci kaybetmedik mi?

Iyi de Gedson gelse belki suanda 5 - 6 puan fazlamiz vardi. Seneye AL de yok, lig basari bonusu yok. Kafadan 15 milyon euro zarardasin. Ayrica Gedson'un kontrata kalsa ne olacak?
Yazin gorecegiz kimleri alacaklar
Trabzon TZK alırsa 5. AL gider mi?

Giderse hala umudum yok değil...

Son 2 maçta galibiyetten dolayı iyi oynadığımızı söylüyorlar ama Göztepe maçinda bildiğin ezildik şans eseri galibiyet geldi.

öne geçince geriye yaslanma saçmalığını bıraksak iyi olacağız ts,göztepe maçları gibi ama gol yiyince direk cevap veriyoruz artık

neden alındı o zaman 4 ayda 22 dk oynayan adamı ne yapayım dememişmi ?

bilmiyorum artik hocami istedi, yoksa yönetim "gedson transferinde s...tik. torrent hoca lütfen bununla idare et yoksa taraftar anamizi beller" mi dedi hocaya.

bakin kaleciyi hoca getirtdi. barcelonadan baglantili.

ama gomis ve pulgar transferini hocanin istedigini hic sanmiyorum.

Kerem ve Emre K banko oynayan Türk.
Taylan ve Berkan dan birisi oynamak zorunda ama Pulgar hic de hazir degil.
Bize gelmeden önce 2022 de tek bir maca cikmis takimi ile, oda 10 dk.
Son "full" oynadigi mac 10. Ay da...

Karizması yok çok pasif bir tip, bu tarz bir adamın iyi hoca olması için inanılmaz setleri taktik dehası olması lazım yoksa işi zor.Şu zor maçlarda tekrar bir görelim hemen gömmek istemiyorum, iyi bir insan belli ki ama futbolda tek önemli kriter başarı maalesef.

Goztepe maci kötüleri Ömer bayram taylan Halil taraftar baskı yaptı Ömer oynamadı pva oynadı Halil yerine emre Kılınç girdi gomis gene oynamadı takim nasıl fark etti sıra taylan ve Muhammedin takımdan çıkıp pulgar ve gomis in sürekli oynamasi .
3 Türk emre Kılınç Kerem ve mecburen Berkant.

Geri
Üst Alt