Torrent: “Gomis, Emre hamlesi önemliydi ama bence formasyon değişikliği daha önemliydi”

Tipki Fatih Hoca gibi mac olmasi gereken kadroyla baslamiyo. Gidip gercekten cakmasini getirmisler Fatih Hocanin.
olabilir ama kim 11 e gecse hep elestirilecek eldeki oyuncu grubu sıkıntılı

cica kac haftadır hayalet deniliyor kesiliyor berkan gectıgımız haftalarda tek olumlu hareketi yok kesildi

emre cırcır oldu durduk yere gomis gecen hafta her topa atladı gol atamadı atakları öldürdü

boey gecen hafta gol yedirdi

ne başarısı ya bu da başladı terim gibi iyi oynadık ama gol atamadık moduna başarı maşarı yok saçma bir oyun anlayışın var 90 dk göztepeye ezildik.

torrent : this is madness

taraftar : this is spartaaaaaa ( tekme eşliğinde)

Bu mantıkla hatali 11 de çıkardı diyebiliriz

GscimbomMobile
amirim eldeki oyuncu grubu cok sıkıntı her mac biri sıcıyor

boeyi bende oynatmazdım gecen haftadan sonra gomislede cıkmazdım

berkanda rezil kac haftadır cica zaten hayalet

kim oynarsa takımda sıkıntı oluyor

sabit pena marcao kerem var gerisine güven yok

Hoca boş yapma lütfen özeleştiri yap tamam kadro kötü ama en kötüsünü oynatma şu Ömer yerine x bir adam at gitsin Berkan oynasın bir şeyler dene artık ya yok formasyon şu bu top oynadığımız yok zaten

Ömer, Babel, Taylan ilk Onbir oynuyorsa ağzıyla Kuş tutsa umrumda değil. U 17 den oynatsa sesim çıkmaz ama korkak dövüşüyor, en yakın zamanda yeni TD gelmesi dileğiyle.

amirim eldeki oyuncu grubu cok sıkıntı her mac biri sıcıyor

boeyi bende oynatmazdım gecen haftadan sonra gomislede cıkmazdım

berkanda rezil kac haftadır cica zaten hayalet

kim oynarsa takımda sıkıntı oluyor

sabit pena marcao kerem var gerisine güven yok
Sende haklisin

GscimbomMobile

Bana kalsa Okan hocam yarın antrenmanlara başlamalı.Ama devam ediyorsan malum 2-3 türk oyuncuyu kesip kesmemene göre umut yeşerteceğim sayın Domenéc.Bazı şeyleri anlamak zor olmamalı.

olabilir ama kim 11 e gecse hep elestirilecek eldeki oyuncu grubu sıkıntılı

cica kac haftadır hayalet deniliyor kesiliyor berkan gectıgımız haftalarda tek olumlu hareketi yok kesildi

emre cırcır oldu durduk yere gomis gecen hafta her topa atladı gol atamadı atakları öldürdü

boey gecen hafta gol yedirdi
Hicbiri Taylan ve Omer’le maca baslamak icin sebep degil usta. Gerekirse 3-5-2 oyna Semih’le ama maca bile bile les bir kadroyla cikma. Sahaya cikmasi gereken yerliler belli onem sirasina gore: Kerem, Emre, Berkan, Semih.

Yerliler konusunda işi çok zor. 3 yerli bulamaz 11'e yazacak.

Hala sistem falan zannediyor. Sahada -bakın abartmadan yazıyorum- 1 adet tek gözlü, 2 adet hasbelkader futbolcu olmuş ve genel zekası da pek parlak düzeyde olmayan, 1 adet çoktan emekli olmuş dayı, 1 adet sabotajcı ile oynuyorsun. Yedek kulübesinde de iyi kötü belli seviyede top oynayabilecek isimleri oturtuyosun (Gomis, Emre, Cica vs.). Birazcık kalite oyuna girince oyun değişti doğal olarak.

dogru ilk 11 ile ciksa rahat kazanirdik ama maalesef oyuncularini tanimiyor

Sadece Ömer konusunda eleştirilebilir. Ancak bu oyuncuları kadroya katan hoca olmaz, mecburiyetten kullanan değil.
benim lafım ortaya. bunları oynatan da, galatasaray'a aldırıp bunlara mahkum bırakan da hoca filan değildir nezdimde. ömer'in, taylan'ın bu takımda as oyuncu olarak oynamasının izahı yok.

Rakip maci sana hediye etti. Buna Ömer ve Babeli oynatmayi yasaklamalilar. Onlar oynamadigi an mac alma sansimiz birden 50% yükselir.

Geri
Üst Alt