Torrent: “Gomis, Emre hamlesi önemliydi ama bence formasyon değişikliği daha önemliydi”

Domenec Torrent: "2-1 gerideyken acı içindeydim. İkinci yarıda takımımın başarılı olduğunu gördüğüm için yedek kulübesindeki arkadaşlarıma 'Bizim oyuncular, oynuyor' dedim. Baskıyı bırakmayan, mücadele eden her oyuncu için %100 güvene sahiptim."

Domenec Torrent: "Galatasaray, farklı bir ruha sahip ve gerçekten farklı insanların bir arada olduğu bir takım."

Göreve geldiginde rakip analizi konusunda iyi oldugunu söyleyen hocanin göztepe’nin hucum da 3-2-5 oynadigindan haberi yok

Inanilir gibi degil ilk yari önlem almamistik demis resmen

Tam bir yardımcı baya iyi antrenman yaptırıyormuş zaten ama asla lider olamaz Galatasaray teknik direktörü olamaz.

Bir teknik adam birinci adam şunu demez:
- rakip kenarlarda çok hızlıydı buna önlem almayı unuttuk ama statta çok gürültü vardı devre arasını bekledik düzelttik

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Önumuzdeki maclarda en ufak bi puan kaybinda valizlerini hazir et

Yine guzel aciklamalar yapmis ama yanlış 11 cikarip,bilhassa ömer ve taylana guvenip kendi sonunu hazirlama hoca.halilden olmayacagini bugun hep beraber gorduk.babelde olmuyo artik.evet el mecbur bazilarini oynatiyosun ama anholt,emre kilinc ve gomisten vazgecme.berkani da pulgarin yanina cekceksin mecburen.onlerine de morutani koy olsun bitsin.

Trabzon maçındaki ve avrupadaki gibi gecis oyunu oynayacaksak emre kilinc ve morutan şart.pulgar-berkan-kerem-morutan-emre-gomis iyi olur.sonra da cica,babel falan alırsın oyuna

Teknik taktik vs. denemelere bir şey demiyorum ama Halil'i sahada 65 dakika tutmak ne bileyim şüpheye düşürüyor beni.Her şeyi geçtim sen Barça'da, Bayern'de ,City'de hep pasör orta saha oyuncuları ile oynarken şu takıma niye iki tane pasör orta saha aldırmadın hocam.Kaleci gibi Barça'nin B takımında 2_3 adam alsan yine bir şeyler çıkacak ama ilk yapacağın iş sportif direktör, danışman, başkan felan kimi ikna ediyorsan et pasör orta saha aldır.Hem de yedekleri ile birlikte.

Yorumlara bak sanki tv'de spierin yanında maç yorumluyor. 9 gün boyunca hiç mi izlemedin de adamları önlem almamıştık diyon?

Hangi akla hizmet Ömer Babel Halil Taylan gibilere forma veriyon?

2-1 gerideyken nasıl oluyo da forvet çıkarıyon?
Cihancım özeleştiri yapan adam bizim bünyeye uymuyor. Ben ders almam ders veririm tadında konuşmuyor adam, ne güzel hatasını söylüyor.

Teknik taktik vs. denemelere bir şey demiyorum ama Halil'i sahada 65 dakika tutmak ne bileyim şüpheye düşürüyor beni.Her şeyi geçtim sen Barça'da, Bayern'de ,City'de hep pasör orta saha oyuncuları ile oynarken şu takıma niye iki tane pasör orta saha aldırmadın hocam.Kaleci gibi Barça'nin B takımında 2_3 adam alsan yine bir şeyler çıkacak ama ilk yapacağın iş sportif direktör, danışman, başkan felan kimi ikna ediyorsan et pasör orta saha aldır.Hem de yedekleri ile birlikte.
Kac defa yazildi, kasada metelik yok. Torrent istemiyor diye adamin üstüne attilar.

Bu arada oynadigimiz top leşti, hucum sıfıra yakin. Bu takim bol presli oynamali ve rakibe sahasinda basmali.

Taylan, berkan, kerem.
Emre, berkan, kerem.
Emre, kerem, barış.

Herhangi bir üçlü ömer ve halilden faydalı olur. Taylan evet çok hata yapıyor, ben de çok kızıyorum ama o hataların öncesinde hep birilerinin g.tünü toplama çabasından hata yapıyor. Ancak Ömer ve halil cidden inanılmaz zararlılar.
Taylan'i katmayalim lutfen. Mallasti iyice. Emre, Berkan, Kerem en ideali su an icin.

Cihancım özeleştiri yapan adam bizim bünyeye uymuyor. Ben ders almam ders veririm tadında konuşmuyor adam, ne güzel hatasını söylüyor.
Abi anlamıyorum yani bu adam güya rakipleri iyi analiz etmiyor muydu? Esprisi reklamı bu değil miydi geldiğinde? 9 günde Göztepe gibi takımı analiz edemiyorsa, Babel'in Ömer'in Taylanın topçu olmadığını anlamıyorsa biz bu adamı ne demeye bu kulübe hoca yaptık.

Böyle detaylı maç sonu analizi yapan bir TD konuşması görmemiştim.

Aynen penatıları formasyon yaptırdı golleri de formasyon attı... Göztepe azıcık dikkatli olsa farklı alacaktı çekirge ilk kez zıpladı bakalım

rezalet bi yönetim sergiliyor. şükür ki şans yanımızdaydı ve kazandık

Geri
Üst Alt