Torrent: "İlk yapmamız gereken şey, tepeye bakmak değil. Aşağıdan çıkmak"

Adamin tespitleri full dogru, en buyuk destekcinim şifacı torrent🙂

Çok sağduyulu açıklamalar yapmış aslında.Sana da yazık olacak hocam, kulübün 117 yıllık tarihinin her yönüyle en kötü zamanına denk geldin.
Ama Arda T. hamlene de sessiz kalacak halim yok, işine saygısı olmayan oyuncuları oynatmayın artık

"...Kendimizi daha çok geliştirmemiz gereken konu, ruh halimizle ilgili."

Gaz derler hocam, taktik bilmiyor derler, gazla oynatıyor derler, BAM BAM BAM derler hocam.
Yapmasan da yaptı derler. Deme öyle ruh muh.

Aciklamalarini yine begenmedim. Agresif bir elestiri icin 2 mac hakki daha var. Hamleleri yine yanlisti bana gore. Sonuca etkileride agir oldu.

Bu sene önce geçtiğimiz 6 maçta 16 puan kaybetmişiz.. Ve bu maçların 2 'si Kasımpaşa maçları.. Rezillik..
Kasımpaşa ilk maç 2-0'dan 2-2..
Trabzon ilk maç 2-0 'dan 2-2
bjk. fb , hatay ..

Bu takım skor dahi koruyamıyor.. Bu kadroyla işi gerçekten çok zor..

Vizyon , feraset herşey var hocam da be maşallah :D FT'den kurtulduk çok şükür iyi ki bu adam geldi Başkanım ile birlikte harikalar yaratacak.

"...Kendimizi daha çok geliştirmemiz gereken konu, ruh halimizle ilgili."

Gaz derler hocam, taktik bilmiyor derler, gazla oynatıyor derler, BAM BAM BAM derler hocam.
Yapmasan da yaptı derler. Deme öyle ruh muh.

Ruh mu... Biri derhal Torrent´e futbolda ruh diye birseyin olmadiginin aciklamasini yapsin ve hocadan yazili yada sözlü savunma istesin.

Vizyon , feraset herşey var hocam da be maşallah :D FT'den kurtulduk çok şükür iyi ki bu adam geldi Başkanım ile birlikte harikalar yaratacak.
9 maçta 1 g istatistiği mi başarıp bu seviyede gezinmemizin sebebi bu adam değil.
Bundan önceki senelerde de ex hocanın dediği ve hülooow diye uygulanan "yaz bana" yı uygularız yav.

Seneye de görüşürüz sıkıntı yok ama buralarda ol . Ben unutursam sen hatırlat. Göreceğiz bakalım kaç hocayı kovup duracaksınız.

Bu sene önce geçtiğimiz 6 maçta 16 puan kaybetmişiz.. Ve bu maçların 2 'si Kasımpaşa maçları.. Rezillik..
Kasımpaşa ilk maç 2-0'dan 2-2..
Trabzon ilk maç 2-0 'dan 2-2
bjk. fb , hatay ..

Bu takım skor dahi koruyamıyor.. Bu kadroyla işi gerçekten çok zor..

Fener maci da var sanirim hani hem ic daha hem de ondeyken kaybettik.

Vallahi ilk yapman gereken şey bu takımın kaptanıni seçmek. Bu ne lan her maç ayrı bir kaptan. Geçen maç marcao, şimdi Ömer bayram ve arda. Oyuna sonradan dahil olsa bile pazubandi değişmemeli. Ayrıca Ömer bayram kaptan olacak vasıfta biri mi? Arda olacak derdim ama daha kendine bakamayan adamı ( fit değil) kim takar kaptan olarak. Marcao da kalsın kaptanlık ve herkes onu dinlesin. Lider oyuncularıni sec ve belirle torrent. Trabzon Alanya maçlarından puan alamazsın ( puan beklemek saçmalık olur) ama ondan sonra bahane kabul etmem. Madem guardiolanin asistanlıgini yaptın bir katkıda bulun ve bizi bu bok durumdan kurtar.

Konuşmadaki tek kayda değer yer burası evet konuş başkanla transfer yapsinlar başka çözümü yok

Domenec Torrent: "Hangi pozisyonları güçlendirebileceğimi net şekilde biliyorum. Antrenör, kulübün bir çalışanıdır ve bu konularda kulübün diğer çalışanlarıyla görüşme yapması gerekir. Bu konuda en ilgili olan kişiler, başkan ve yönetim. Onlar, bu durumu değiştirmek istiyor."

7 günde daha iyiye gidiyoruz diyor 7 günde 7 gol yedi buna rağmen kaleciyi savunuyor hala. Sene sonu tazminatını alıp gidecek mal gibi ödeyecez bizde o parayı

Domenec Torrent: "Önemli olan şey, oyuncuların mental olarak kendilerine engel koymuş olması. Kaliteli oyuncularımız var fakat bu tarz durumlarda aşırı deneyimli olmayan oyuncular. Burada, baskıya dayanabilmek çok önemli."

Nasıl engel koymasınlar hoca 1 şut auta çıksa kenarda kuduran birine bakmak nedir bilir misin? Topçuların ruhunu emdi adam ruhunu, hepsi sünepe hepsi talimatsız iş yapamaz olmuş. Hepsi korkuyor.

Geri
Üst Alt