Torrent: "İlk yapmamız gereken şey, tepeye bakmak değil. Aşağıdan çıkmak"

Ulan bide bu adam napsin diyorlar Ft dusmanligi sizi ne hale getirmis.Mac kazanmayai gectim 2 macta bu kadsr cok gol yeme bu kadsr pozisyon verme gene yenil Umutlanalim ama nereye .Hataydan 4 yedik adamlar gol haric 5 tane net pozisyon kacirdi .
Donduk pasada 3 yedik gene goller haric 3 net pozisyonlari var.
renktaş hoca kalitesizde olsa kalitelide olsa bi haftalık hoca.mecburen bekleyecez başka çare yok.çok ağır bi taşın altına elini atmış ve kaç aydır başında hoca olan bi takım olmasına rağmen ne oynadığı belli olmayan taktiği belli olmayan bi takımı aldı.yani tabiri caizze herşey sıfırdan başlıyor gibi bi durumda şuanki hoca.
bu adamın hakikaten devraldığı yük çok ağır bi yük.bi sistem olsaydı şimdiye dek oyuncular uyum konusunda çok kötü olmasaydılar bu hoca onu yukarı çekerdi ama şuan hiç bi sistemle oynamamış ve çok genç çabuk sallanan bi oyuncu grubunu devraldı.ama ben inanıyorum bu hocaya ve ekibine.enazından necati ve selçukla devam etmiyor ,bence kaliteli bi ekibi var.sadece biraz zaman lazım şöyle 3-4 hafta daha.

Net hakli 1 serzenis
Halil’in Ömer’in yüz ifadesi fln bitkin tamamen
Gol atiyoruz bi kisim imparator diyor bir kisim susturmaya calisiyor
Hadi bu seneyi zaten gectik ama 1 ay icinde bu durum cozulmezse önümüzdeki sezonu da yakariz

renktaş hoca kalitesizde olsa kalitelide olsa bi haftalık hoca.mecburen bekleyecez başka çare yok.çok ağır bi taşın altına elini atmış ve kaç aydır başında hoca olan bi takım olmasına rağmen ne oynadığı belli olmayan taktiği belli olmayan bi takımı aldı.yani tabiri caizze herşey sıfırdan başlıyor gibi bi durumda şuanki hoca.
bu adamın hakikaten devraldığı yük çok ağır bi yük.bi sistem olsaydı şimdiye dek oyuncular uyum konusunda çok kötü olmasaydılar bu hoca onu yukarı çekerdi ama şuan hiç bi sistemle oynamamış ve çok genç çabuk sallanan bi oyuncu grubunu devraldı.ama ben inanıyorum bu hocaya ve ekibine.enazından necati ve selçukla devam etmiyor ,bence kaliteli bi ekibi var.sadece biraz zaman lazım şöyle 3-4 hafta daha.
Bana umut vermedi.Yenilirsin.Anlarim.Ama macta 7 gol yeme kardesim.Brezilyadada ayniisini yapmis adamlar kovdu

Domenec Torrent: "Önemli olan şey, oyuncuların mental olarak kendilerine engel koymuş olması. Kaliteli oyuncularımız var fakat bu tarz durumlarda aşırı deneyimli olmayan oyuncular. Burada, baskıya dayanabilmek çok önemli."

Domenec Torrent: "İtalya'nın, İspanya'nın bütün büyük takımlarında olmuş şeyler bunlar. Bu, takım için en iyi durum değil tabii ki şu anda. Ben, Galatasaray'ın şu anda antrenörüysem, durum kötüye gitmekteydi. O yüzden buradayım. Demek istediğim, problem vardı."''

Domenec Torrent: "Bizim de şanssızlığımız, 7 gün içinde 3 maç oynayacak olmamız. En önemli diyebileceğimiz oyuncular da şu anda kadro dışındalar. Bazıları sakat, bazıları AFCON'da, diğerleri de kart cezalısı."

Domenec Torrent: "Hangi pozisyonları güçlendirebileceğimi net şekilde biliyorum. Antrenör, kulübün bir çalışanıdır ve bu konularda kulübün diğer çalışanlarıyla görüşme yapması gerekir. Bu konuda en ilgili olan kişiler, başkan ve yönetim. Onlar, bu durumu değiştirmek istiyor."

Domenec Torrent: "Futbol, kim daha çok gol atar meselesi. Ancak 1-3 kaybetmeyi hak ettiğimizi düşünmüyorum. Aslında oyunun kontrolünü elimizde daha tutabilirdik. Biraz daha gol odaklı oldu bu durum..."

Domenec Torrent: "Geçen maçta da olduğu gibi, son 15 dakikada, takımın maçı bitirmeyle ilgili ciddi problemleri var. İki tane golü, son dakikalarda yememeliydik."

Domenec Torrent: "Ben burada yeni gelmiş, farklı bir hocayım ama bu çok da bir şey ifade etmiyor. Hayatta, hep birlikte olmak gerekir. Hepimizin tutkuyla sarılması gerekir."

Domenec Torrent: "Taraftarlarımızdan özür diliyoruz."

Domenec Torrent: "Biz Galatasaray isek, bütün oyuncularımızın arkasında olmalıyız. İsmail de oyuncularımızdan biri."

Kes, seçtiğin kadroya bak vasat tdnin tekisin birkaç haftaya kovar godiva Burak seni

Bana umut vermedi.Yenilirsin.Anlarim.Ama macta 7 gol yeme kardesim.Brezilyadada ayniisini yapmis adamlar kovdu
her geleni içeri alan bi manken var,haa dersenki bunu görmesi lazım hocanın ismailden kaleci olmaz,orda sana katılırım görmesi lazım , ama belki bi iki maç geç olacak lakin görecektir bunu elbet.ben bu adamın ekibiyle zaman tanınırsa inanki güzel işler yapacağına inanıyorum.belki biraz geç olur ama sağlam olur.çok keyifle izleyecek günlere sahip olabiliriz ALLAHın izniyle.sadece bu adama zaman tanıyalım derim

Domenec Torrent: "Şu anda teknolojinin verdiği kolaylıklar sayesinde, 3-4 maçı izleyebiliyorsunuz. Muslera'nın sakatlığından sonraki maçlara da odaklandım. Kaleci antrenörlerimizin söylediklerine de kulak asan bir insanım. Onların söylediklerinden yola çıkarak kararlar alıyorum."

Domenec Torrent: "Golleri, kaleci hatasından dolayı yediğimizdi düşünmüyorum."

Felsefeci hoca almışız. Aforizma kasıyor.

Ne yazık ki umut yok.

Okan, Bülent vs birini getirmeliydik. Şu an bu deneme için doğru zaman değil

Domenec Torrent: "İlk yapmamız gereken şey, tepeye bakmak değil. Aşağıdan çıkmak. 3 puan alır almaz, bir sonraki maçı düşünüyor olacağız. Kalkıp da 'Şu kadar puan alırsak şuraya geliriz' gibi hesaplara girmek bizim için şu anda fazla olur."

Domenec Torrent: "Şu anda teknolojinin verdiği kolaylıklar sayesinde, 3-4 maçı izleyebiliyorsunuz. Muslera'nın sakatlığından sonraki maçlara da odaklandım. Kaleci antrenörlerimizin söylediklerine de kulak asan bir insanım. Onların söylediklerinden yola çıkarak kararlar alıyorum."

Domenec Torrent: "Golleri, kaleci hatasından dolayı yediğimizdi düşünmüyorum."
kaleci antrenörleri değişti yanılmıyorsam,yenisi geldi o da gerekli analizleri yapıp sunar hocaya.ismailden kurtulacağız elbet.umarım diğer ismail olan fatihe sarılmayız muslera dönene kadar.kaleci transferi bi hafta içinde olursa ismail yerine fatih oynatılır ama eğer muslera bekleniyorsa ha fatih ha ismail aynı olur hemen hemen.

Oyun kontrolü tamamen Kasımpasadaydı. Yazık sana.

Domenec Torrent: "Oyuncular, olduklarından daha iyiler. Durumu değiştirmek için elimizden gelen her şeyi vermeliyiz. Gol kaçırılabilir, pas isabetli olmayabilir ama asla affedilemez olan şey, kendi eforlarını sergilemiyor olmaları. Önemli olan şey, Galatasaray."

Domenec Torrent: "Herkesten çok büyük bir efor bekliyorum. Kimse unutmasın, taraftarlarımız bizim yanımızda olduğunda daha güçlüyüz. Taraftar yanımızda olmadığında, takım daha güçsüz."

Hocanin sucu ne geleli 10 gun olmus eline bir kadro vermisler covidi cezalisi birseyler deniyor dilini huyunu bilmedigi bir ulkeye gelmis cabaliyor hic degilse oyuncularin yerini degistiriyor

Kizacaksaniz 30 milyon euro harcayi soyle bir enkaz birakan giderken bile klubu ikiye bolen ego topu terime kizin O terime guvenip bu takimi teslim eden bugune kadar bekleyen Elmasa kizin rn gunahsiz adam Torrent dir

Sene basinda bu kadro bir halta yaramaz gol atamaz oyun kuramaz diye burda yazarken ileri goruslu herseyin en iyisini bildigini sanan burdaki ulema arkadaslarimiz Terim ve Elmasi yalamakla mesguldu onlarin kimseye kizmaya hakki yok

Bu klubu bu hale Once yonetim ve hoca sonrada biat kulturune gecis yapmis Taraftar getirmistir

Geri
Üst Alt