Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
031 Elsiz Kız
032 Akıllı Torrent
033 Üç Dil
032 Akıllı Torrent
033 Üç Dil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
renktaş hoca kalitesizde olsa kalitelide olsa bi haftalık hoca.mecburen bekleyecez başka çare yok.çok ağır bi taşın altına elini atmış ve kaç aydır başında hoca olan bi takım olmasına rağmen ne oynadığı belli olmayan taktiği belli olmayan bi takımı aldı.yani tabiri caizze herşey sıfırdan başlıyor gibi bi durumda şuanki hoca.Ulan bide bu adam napsin diyorlar Ft dusmanligi sizi ne hale getirmis.Mac kazanmayai gectim 2 macta bu kadsr cok gol yeme bu kadsr pozisyon verme gene yenil Umutlanalim ama nereye .Hataydan 4 yedik adamlar gol haric 5 tane net pozisyon kacirdi .
Donduk pasada 3 yedik gene goller haric 3 net pozisyonlari var.
Bana umut vermedi.Yenilirsin.Anlarim.Ama macta 7 gol yeme kardesim.Brezilyadada ayniisini yapmis adamlar kovdurenktaş hoca kalitesizde olsa kalitelide olsa bi haftalık hoca.mecburen bekleyecez başka çare yok.çok ağır bi taşın altına elini atmış ve kaç aydır başında hoca olan bi takım olmasına rağmen ne oynadığı belli olmayan taktiği belli olmayan bi takımı aldı.yani tabiri caizze herşey sıfırdan başlıyor gibi bi durumda şuanki hoca.
bu adamın hakikaten devraldığı yük çok ağır bi yük.bi sistem olsaydı şimdiye dek oyuncular uyum konusunda çok kötü olmasaydılar bu hoca onu yukarı çekerdi ama şuan hiç bi sistemle oynamamış ve çok genç çabuk sallanan bi oyuncu grubunu devraldı.ama ben inanıyorum bu hocaya ve ekibine.enazından necati ve selçukla devam etmiyor ,bence kaliteli bi ekibi var.sadece biraz zaman lazım şöyle 3-4 hafta daha.
her geleni içeri alan bi manken var,haa dersenki bunu görmesi lazım hocanın ismailden kaleci olmaz,orda sana katılırım görmesi lazım , ama belki bi iki maç geç olacak lakin görecektir bunu elbet.ben bu adamın ekibiyle zaman tanınırsa inanki güzel işler yapacağına inanıyorum.belki biraz geç olur ama sağlam olur.çok keyifle izleyecek günlere sahip olabiliriz ALLAHın izniyle.sadece bu adama zaman tanıyalım derimBana umut vermedi.Yenilirsin.Anlarim.Ama macta 7 gol yeme kardesim.Brezilyadada ayniisini yapmis adamlar kovdu
kaleci antrenörleri değişti yanılmıyorsam,yenisi geldi o da gerekli analizleri yapıp sunar hocaya.ismailden kurtulacağız elbet.umarım diğer ismail olan fatihe sarılmayız muslera dönene kadar.kaleci transferi bi hafta içinde olursa ismail yerine fatih oynatılır ama eğer muslera bekleniyorsa ha fatih ha ismail aynı olur hemen hemen.Domenec Torrent: "Şu anda teknolojinin verdiği kolaylıklar sayesinde, 3-4 maçı izleyebiliyorsunuz. Muslera'nın sakatlığından sonraki maçlara da odaklandım. Kaleci antrenörlerimizin söylediklerine de kulak asan bir insanım. Onların söylediklerinden yola çıkarak kararlar alıyorum."
Domenec Torrent: "Golleri, kaleci hatasından dolayı yediğimizdi düşünmüyorum."
Bu doğru olsa bile dillendirmek bir an çok koydu ya - hocam cümlede kullanmayaydın iyiydiDomenec Torrent: "İlk yapmamız gereken şey, tepeye bakmak değil. Aşağıdan çıkmak."