Torrent: "İlk yapmamız gereken şey, tepeye bakmak değil. Aşağıdan çıkmak"

ben bu adama güveniyorum renktaşlar.eğer gerekli takviyeler bu 1 hafta içinde yapılabilirse 3 maça 180 derece kaliteli bi oyun görebiliriz.öbür şekilde hoca gene 3 maça kadar oyunu geliştirebilir ama çok ciddi bi fark olmaz,zar zor galibiyet alınır anca.taaaki herşey rayına oturana kadar.hoca hamsi maçından sonra net onbirini belirler.

benimkisi inanç üzere bi tahmin gerçeği elbette ancak ALLAH bilir.ama umutluyum.

Bu adamı eleştiren arkadaşlar evet eleştirecek yanları var ama bu takımda kaleci yok orta saha yok forvet yok topu defanstan çıkaracak adam yok ofansif orta saha yok topu kapacak adam yok .
Fatih hocamız ne güzel kadro kurmuş.
Torrent hocam İsmail i oynatma yanlış değişiklik yapma arda bay gibi

Takımın ruh hali bozuk diyor tamam doğru ama kendi de kenarda ruh gibi duruyor. Belli oldu ki bundan bize hoca olmaz. Acil yerli td, ümit özat bile olur ve acil 2 3 iyi transfer.

Transfer olmadan bu takımı Pep Guardiola'nın kendisi gelse düzeltemez. Fakat oynatma şu ismail denen çuvalı artık arkadaş yapamayacağın şeyler olduğu gibi bu çuvalı koymamak gibi bir seçeneğinde var.

Katılmıyorum hiçbirine. Burada kulübe yakışmayan, gerektiğinde isyan etmeyen, hakemi baskı altına almayan oyuncu topluluğu var ve koca kulüp onların psikiyatr servisi değil. Ne halde olduklarınla ilgilenmiyorum. İlgilendiğim tek şey sıralamadaki yerimiz ve bunda payı olanlar. Senin suçun bu takımın kurulmasında yok ama bu takım eksiklerle bla bla iyi mücadele ediyor, gelişiyor, iki gol yerken iyi oynadık dediğin ikinci yarı için ve kadro tercihinde gidenle benzer hatalar yapman gayet de eleştirilebilir. Ben Terimci kitlesi gibi gerçeklerden uzak, ütopik bir insan değilim. Avukat istesem de olmam. Olacaksam da GSnin olurum. Kalede İsmail de ısrar, Arda'nın hala oynatılması skandaldır.

bu adamın suçu değil zaten ama bu adam da düzeltemez bariz belli oldu. insan birşeyi düzeltmek istiyorsa takımı sarsacak karakterde birini getirir böyle sakin suskun adamı değil. taktiksel bilgi yetmiyor sadece futbolda neyazıkki

Olaya yanlış yerden bakıyorsun futbol taktik ve sistemle çalışmayla oynanan bi oyundur adam sakin olabilir ne varki bunda fatih hoca bu sezon çok mu sakindi bırakalım artık bu düşünceleri futbol oyuncuya gaz vererek oynanmıyor artık

Valla bu kadro kadıköye gidince 6-0’a bile rahmet okutacak bence. Acilen bişeyler yapmak lazım.

Abv!

Giresun maçında Fatih hocaya kızdık kurtarıcı olarak Arda-Oğulcan girdi diye. Bugün ne oldu peki ?

Olaya yanlış yerden bakıyorsun futbol taktik ve sistemle çalışmayla oynanan bi oyundur adam sakin olabilir ne varki bunda fatih hoca bu sezon çok mu sakindi bırakalım artık bu düşünceleri futbol oyuncuya gaz vererek oynanmıyor artık
fatih hoca taktiksel yönden zayıftı, torrent gözlemledigim kadarıyla hırs ve iletişim yönünden zayıf. yani anlayacağın ikisi de bize başarıyi getirmez. nagelsmanın sözü " futbolun %30 u taktik %70 i iletişimdir" .
bizim her ikisini de bünyesinde bulunduran hocaya ihtiyacımız var. guardiola, conte ve klopp gibi taktiksel dehalar bile saha kenarında atlayıp zıplarlar,bağırıp çağırırlar, hırslarını takıma yansıtırlar, iletişimleri kuvvetlidir. sadece taktiksel bilgi yetmiyor iyi bir hoca olmak için hırsın ve iletişimin de kuvvetli olmalı. torrent kuzu gibi duruyor saha kenarında

Ulan bide bu adam napsin diyorlar Ft dusmanligi sizi ne hale getirmis.Mac kazanmayai gectim 2 macta bu kadsr cok gol yeme bu kadsr pozisyon verme gene yenil Umutlanalim ama nereye .Hataydan 4 yedik adamlar gol haric 5 tane net pozisyon kacirdi .
Donduk pasada 3 yedik gene goller haric 3 net pozisyonlari var.

Lan bu torrentin kafasına kafasına top fırlatsalar yine sesi çıkmaz, enteresan tip ama bu tarzıyla bundan hoca falan olmz.

derhal ligi bilen yerli bir hoca gelmeli torrentte yardımcısı olmalı..

Takımı daha da geriye götürme acısından geliştirdiniz kendinizi evet.

Geri
Üst Alt