Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.550
- 55.764
- 4.478
Ya bi git spekülasyon diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aksine bence en doğru hamleydi. Geldiğinden beri 3 tane maçta iyi oynamamış sorumluluktan kaçan sahada kaybolan Cicaldau’nun 70 dakikada yapamadığını 10 dakika boyunca kusursuz yaptı Feghouli. Top aldı, dağıttı, ayağında tuttu… Tecrübe budur işte, her ne kadar eskisi gibi olmasa da Cicaldauyu top diye oynar Feghouli.cicayi ortadan alip feghouliyi koymak en büyük hatandi.
Nasıl bir döneme geldik allahım neyle sınıyorsun bizi ne günah işledik ya
ben onu demek istemedim fegi koyacaksan emre kilinci cikarirsin ben cicayi cikariyorsam oraya sert bi orta saha koyarim ki maci kitleyim bu dahada yumusatti onu demek istiyorum, aytac gibi alpaslan gibi. canli bomba luyindama bile kitlemek icin ise yarayabilirdi.Aksine bence en doğru hamleydi. Geldiğinden beri 3 tane maçta iyi oynamamış sorumluluktan kaçan sahada kaybolan Cicaldau’nun 70 dakikada yapamadığını 10 dakika boyunca kusursuz yaptı Feghouli. Top aldı, dağıttı, ayağında tuttu… Tecrübe budur işte, her ne kadar eskisi gibi olmasa da Cicaldauyu top diye oynar Feghouli.
Evet belki ozaman bi galibiyet alirizAdam 10 gunde bizim 4 senedir hasretle bekldigimiz 45 dakkika oynatti.
Bu oyuna, Gedson ve bir 6 arti Kaleci ve Mohammed gelirse, oyle dusunun.