Torrent: "Küme düşeceğiz diyerek negatif şeyleri düşünmemeliyiz. Pozitif şeylere odaklanalım"

Ts aldıkları oyuncuların çoğuna başkanı böyle dedi

Mevcut kadroda gedsona hayır diyebilecek gutbol bilgisindr olmadğına inanıyorum ya şaka yaptı ya siyaset yaptı futbol agzıyla inanmak istemiyorum istemediğine veya gündemimizde olmadığına

cicayi ortadan alip feghouliyi koymak en büyük hatandi.
Aksine bence en doğru hamleydi. Geldiğinden beri 3 tane maçta iyi oynamamış sorumluluktan kaçan sahada kaybolan Cicaldau’nun 70 dakikada yapamadığını 10 dakika boyunca kusursuz yaptı Feghouli. Top aldı, dağıttı, ayağında tuttu… Tecrübe budur işte, her ne kadar eskisi gibi olmasa da Cicaldauyu top diye oynar Feghouli.

Aksine bence en doğru hamleydi. Geldiğinden beri 3 tane maçta iyi oynamamış sorumluluktan kaçan sahada kaybolan Cicaldau’nun 70 dakikada yapamadığını 10 dakika boyunca kusursuz yaptı Feghouli. Top aldı, dağıttı, ayağında tuttu… Tecrübe budur işte, her ne kadar eskisi gibi olmasa da Cicaldauyu top diye oynar Feghouli.
ben onu demek istemedim fegi koyacaksan emre kilinci cikarirsin ben cicayi cikariyorsam oraya sert bi orta saha koyarim ki maci kitleyim bu dahada yumusatti onu demek istiyorum, aytac gibi alpaslan gibi. canli bomba luyindama bile kitlemek icin ise yarayabilirdi.

Domenec Torrent: "Futbol, ışığı açtım hadi çalışsın, kapadım hadi çalışmasın gibi bir durum değil. Biz, 7 gün içinde 3 maç olduğundan haberdardık, bunu bilerek geldik fakat burası Galatasaray diye geldik."

Domenec Torrent: "Küme düşeceğiz diyerek negatif şeyleri düşünmemeliyiz. Pozitif şeylere odaklanalım."

oyuncular mücadele bakımından gelişim gösterdi bencede ,hocalık bi durum oldugunu düşünmüyorum bugün eldeki malzeme vs olucak inşallah

Maci izlemedim ama Feghouli'yi kullanma sekli dogru.

O kadar kalitesiz bir takimiz ki, mecburiyetten koydugu Feghouli bile is yapiyor cunku adamin kalitesi belirli bir standardda. Cica falan bu takimin en fazla rotasyonunda oynarlar. Pas oyunu vs alakasi yok. Bir oyuncu az cok kendini belli eder. Yok abi iste, ortalama topcu. 6m euro verdik bir de.

Adam 10 gunde bizim 4 senedir hasretle bekldigimiz 45 dakkika oynatti.

Bu oyuna, Gedson ve bir 6 arti Kaleci ve Mohammed gelirse, oyle dusunun.

Güzel konuşmuş, beğendim.

Bu arada buna benzer oyun oynadığımız bir dünya maç var FT döneminden yine pozisyonları bitirememek ve hakem/bireysel hatalardan kaynaklı kaybettiğimiz. Bizle aşağı yukarı denk takımlarla oynadığımızda hiç ezilmedik oyun olarak belki bjk deplasmanı biraz sayılabilir negatif ki momo penaltıyı atsa onu da kaybetmezdik. lazio-marsilya(icerde disarda)-trabzon dep-fener macı vs. Hepsinde iyiydik. Mesela Fener macinda 7 tane falan net kaçtı üstüne hakemin yaptıkları ortada.

Torrent hoca farklı bir şey yapmadı, yapmamakta da haklıydı.

Son düzenleme:
Guzel bir konuşma. En azından birileri gibi kafa ütülememiş

Ilk yarı güzel futbol vardı. Ts nin bastırmaya başladığı dakikalarda değişikliği yapıp oyunu dengeye almayada çaĺıştı. Bireysel hatalardan 2 gol yememiz Torrente yazmaz Babel degışıkligı ile 2 nete yakın gol kaçırdık atsaydı Babel Torrent güzellemeleri yazacaktı eleştirenlerin coğu.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

images

vah galatasarayım vaaaah bu iki kişinin kendi çıkarları yüzünden küme düşme kelimesi içinde adın geçiyor vaahki vahh

Biraz daha bu ülkenin havasını solusun, pozitif şeylere odaklanmanın ne kadar saçma oldugunu kendi kendine çözecek..

Geri
Üst Alt