Torrent: "Küme düşeceğiz diyerek negatif şeyleri düşünmemeliyiz. Pozitif şeylere odaklanalım"

Abi adam ne yapsın ya. Bu takımı Çok sevdiğim Terim çalıştıramamis. Bu takımın yöneticileri eski teknik ekibi kötü oyuncular almis. Doğruya doğru demek lazım. Bu kadar yeteneksiz oyuncu grubunu nasıl kurdunuz Allah aşkına. Adam 2 haftada dikine oynatmaya başladı. Ne yapicakti elinde sinirli değnek mi var. Olmuyor işte bu kadro ile. Ayrıca Torrent hakkında olumlu düşünmüyodum ama adam cidden taktik anlamında Türkiye'deki TD lerden farklı ve iyi olduğunu düşünüyorum

Oynadığımız her maçta dakika 80 den sonra gol yiyoruz hatta Hatay ve Trabzon maçlarında ikişer tane yedik. Daha maç bitmeden futbolcularımız maçı bitiriyor
Kondisyon yok takımda. Ayak tenisiyle bir yere kadar. Bütün oyuncuların geri gitmesi bunu net bir şekilde gösteriyor. 10 günlük ara bu kondisyonu düzeltmeye yetmez. Bu sezon işimiz zor. Çift değil, günde 5 idman falan lazım

Bugünkü performansını beğendim hocanın. Feg değişikliği de yerindeydi baskıyı kırdık girince. Ha Cica yerinde o iki tahta ayaklıdan birini çıkarıp Cica'yı geri çekse daha iyi olurdu. Taylan-Berkan ile bu kadar iyi oynanır. Aynısını FT varken de söylüyordum. Ortasaha ikilisi bu kadar pas özürlüsü olan bir takımın başarılı olma şansı yok. Geçen sene orada sadece Taylan ile şampiyon oluyorduk gerçi az daha , tarihimizin en zor şampiyonluklarından biri olacakmış.

Ben Torrent'in yerinde olsam yarın hemen 8 oyuncunun bundan sonra PAF takımında idman yapacağını duyururdum Taylan Babel Ömer Bayram İsmail cipe Luyindama Halil Dervişoğlu boey Aanholt bunlar yarından tezi yok u-21 takımımıza idmanlara çıksın varlıkları zarar zaten yokluklarını aramayiz Anadolu takımlarından kiralamak isteyen varsa maaşlarını karşılaşınlar yeter gönderelim hepsini

ben bu adama inanıyorum ,bu adam donanımlı işini iyi yapacak bi hoca izlenimi veriyor,taktiksel mental fiziksel ,oyuncu kalitesini gözlemleyebilen ve sorun neyse onu söyleyen yani maç önü maç sonu değerlendirmelerine bakıyorsun sadece futbolu konuşma neleri eksik neleri doğru neleri konuşması gerekiyorsa onu konuşuyor sadece futbola odaklı değerlendirmeler yapıyor ,ağız dalaşı ,kenardan kılıç kalkan kaldırmalarla uğraşmıyor,ve ikinci çok önemli detay ,bu hoca öyle görünüyorki profesyonel bi ekiple çalışıyor terim gibi neco selço şüko gelin takılak hep beraber evlatlarım bugün size vefa gösterme günü devam etmeli kafasında değil.

bu adama güvenin derim bence çok sevecez torrenti

Bunu Terim de oynatıyordu kusura bakma hocam suç sende değil ama vasat adamın tekisin işte

Torrent: "Öncelikle kulüp olarak transferle ilgili büyük çalışmalar halindeyiz."

Ben bu adami tutuyorum arkadas. Kendisine inanıyorum. Bu dönemde Galatasaray tdirektoru olmak kolay olmaz. Kendisi boyle bir ates cemberine atilacagini bilmiyordu kanaatindeyim. Suan için en onemlisi mevcut yonetimin (nekadar yonetim kaldıysa ortalıkta) hocaya destek olmasi. Yoksa biatcilar ve mevcut medya bu adami bitirecekler. Olan bize olacak en sonunda.

Cunku tek mesele Galatasaray

Domenec Torrent: "Gedson'un transfer haberi, spekülasyon."

6 numara ıstıyor hoca gedson haberlerı kolpa gibi

taraftarız biz
çekeriz cefa
torrent hoca
bizi bırakma

Nasıl bir döneme geldik allahım neyle sınıyorsun bizi ne günah işledik ya

Ben herşeyden önce neden takıma 3 yıldır 6 numara alınmadigina. Gomisten sonra golcü alınmadigina ve oyuncuların neden bukadar kondüsyonsuz olduğuna bakarım. Bunları çözen bir kişi olmadı koca kulüpte

Benfica da oynuyormuş iyi olduğu bunu öğrendiğimiz.Umarım bu transfere engel olmazsın hocam.

Geri
Üst Alt