Torrent: "Küme düşeceğiz diyerek negatif şeyleri düşünmemeliyiz. Pozitif şeylere odaklanalım"

Abi adam ne yapsın ya. Bu takımı Çok sevdiğim Terim çalıştıramamis. Bu takımın yöneticileri eski teknik ekibi kötü oyuncular almis. Doğruya doğru demek lazım. Bu kadar yeteneksiz oyuncu grubunu nasıl kurdunuz Allah aşkına. Adam 2 haftada dikine oynatmaya başladı. Ne yapicakti elinde sinirli değnek mi var. Olmuyor işte bu kadro ile. Ayrıca Torrent hakkında olumlu düşünmüyodum ama adam cidden taktik anlamında Türkiye'deki TD lerden farklı ve iyi olduğunu düşünüyorum
elmas dedi hocayla yeni yapılanma üzerine istekleri doğrultusunda transfer yaptık,hoca demiş bana genç az maliyetli oyuncuları al ,aha liste bu ,elmasta gidip almış,elmas baktıki hoca batırıyor görevden aldı ,baktı yardımcı hocaya yok diyor aldırdığı morutandır muhammedttir oynatmıyor gidiyor geliyor evlat oynatıyor bitik oynatıyor sürekli ceza yiyip takımın başında olmuyor ,aldı görevden hocayı ,adam baktı zaten bu sezon gitti bari dedi şimdiden bi iyi teknik ekip getireyimde bu sene istanbulu tanısın medyayı şunu bunu tanısın adaptasyonu atlatsın gerekli takviyeleride yapar seneye zımba gibi gireriz.bence elmas doğru adımlar atıyor gibi,bakalım 1 ay sonra daha iyi gözlemleyebiliriz durumu

Bu gün bazı setler gördüm işe yarayan yine kornerlerde gördüm işe yaramadı ama illa yarar en azından plan var. Benim beklediğimden daha iyi bir oyun oynattı. Emre Kılınç'ı kazanıyor ki sistemine çok uygun bir isim. 6+ Gedson+ Forvet(Mohamed'in dönüşü)+ kaleci ile birlikte ve bu arada daha da iyi çalıştıracaktır takımı ben Alanya maçı ile birlikte çıkışa geçeceğimize bu günkü oyundan sonra daha da inanıyorum ve bekliyorum.

Bu açıklamanın tercümesi: "Sıkı tutunun düşüyoruz!"

Çünkü gedson veya gedson tarzı bir oyuncu + 3 tanede ilk 11 oyuncusu alınmazsa net düşer bu takım..

Transferle ilgili bu mevcut yönetimin stratejisini hala anlamayanlar var. Adam çıkıp evet ilgileniyoruz demiyor artık mevcut durumda, menejer oyunları döndüğü için bu tip yalan söylemler kaçınılmaz.

Transfer mecburiyeti var, takım küme düşme potasına girdi. Yapacaklar yapamazlarsa mart ayında ibra edilmezler ve kara leke olarak tarihe geçerler.

bu takim fb-bjk maçlarından da puan alamaz
alanya ts den daha zor gececek
kac mac kaldı

Resmi açıklama olmadan ne desin yahu adam aldık yarın geliyor mu? desin.

Transferle ilgili bu mevcut yönetimin stratejisini hala anlamayanlar var. Adam çıkıp evet ilgileniyoruz demiyor artık mevcut durumda, menejer oyunları döndüğü için bu tip yalan söylemler kaçınılmaz.

Transfer mecburiyeti var, takım küme düşme potasına girdi. Yapacaklar yapamazlarsa mart ayında ibra edilmezler ve kara leke olarak tarihe geçerler.
Yapsalarda ibra edilmeyecekler ki.. En doğrusu istifa edip seçim kararı almaları..

Bu gün bazı setler gördüm işe yarayan yine kornerlerde gördüm işe yaramadı ama illa yarar en azından plan var. Benim beklediğimden daha iyi bir oyun oynattı. Emre Kılınç'ı kazanıyor ki sistemine çok uygun bir isim. 6+ Gedson+ Forvet(Mohamed'in dönüşü)+ kaleci ile birlikte ve bu arada daha da iyi çalıştıracaktır takımı ben Alanya maçı ile birlikte çıkışa geçeceğimize bu günkü oyundan sonra daha da inanıyorum ve bekliyorum.
Biz farklı maçları izledik herhalde?

Ezik bi takım vardı.

12 siralarda gezinirken kume dusucez kume dusucez diye gezen adamlar .Hoca gidince 15.siraya gerilememeze ragmen sesleri cikmiyor.Bizi 15.siraya iteleyen ve kaybettigimiz mactan sonra bile iyi oynadik gibi sacma sapan yorumlar yapiliyor.Ne Torrentmis be

Takım çok iyi mücadele etti hamsiler 1 puanı bile hak etmedi.Ömer marcao Taylan üçlüsü takımı yaktı.Özellikle Taylan kaçıncı oldu bu.Ah alternatif yok işte hoca mecbur oynatıyor yoksa bu takımda kovulması gereken en az 5-6 oyuncu var

Geri
Üst Alt