Torrent: "Oyuncularımla, taraftarımızla gurur duyuyorum"

Fatih Terim olsa şu maçta ne yapacaktık sanki. Terimciyim ama boş laf yani.

Terim’i destekleyen birisi olarak Terim olsa bu maçları böyle skorlarla kapatamazdık diye düşünüyorum. Rakibi analiz etmeden dalardık sahaya.
forum yonetımınde denge unsuru yüzünden terimi desteklemek zorunda oldugun icin üzülüyorum

banada torrent hocamı destekleme görevi verildi

Domenec Torrent: "Düşüncem o ki güzel bir maç çıkardık. Barcelona'ya karşı bu şekilde mücadele etmek kolay değil."

Domenec Torrent: "Çok zor iki mücadeleden çıktık. Barcelona, dünyanın en iyi takımlarından biri. 10 kişi kaldığımız bir anda gol yememiz... Kurallar neyse odur. Bunu kabul etmek zorundayız. Aldığımız sonuç da bu oldu neticesinde."

bu kadroyla uefa falan zaten hayaldi. ligde ne yapacağın önemli. ama halil cicaldau gibileri oynatarak devam edersen olmaz, bunları oynatmadığın dönemde takım yükselişe geçti.

bu kadroyla uefa falan zaten hayaldi. ligde ne yapacağın önemli. ama halil cicaldau gibileri oynatarak devam edersen olmaz, bunları oynatmadığın dönemde takım yükselişe geçti.
Yahu kimi oynatacak? Bu isimler zorunluluktan oyuna alınıyor kenarda Lewandowski Müller yok ki.

Terim’i destekleyen birisi olarak Terim olsa bu maçları böyle skorlarla kapatamazdık diye düşünüyorum. Rakibi analiz etmeden dalardık sahaya.
Sanmıyorum

Terimin bu sezon avrupada analiz etmediği rakip kalmamıştır knk. bayağı motiveydi.

Bizde seninle gurur duyuyoruz. Taylan-Berkan-Ömer-Babel'le falan Barcelona'yı neredeyse eliyordun be. Hakikaten güvenimi kazandın. Umarım seneye sistemi tamamen oturtur şu yukarıda saydıklarımı şutlarsın. Berkan hariç, o yedek kalabilir.

O Feghouli denen neyse ağzımı bozmiyim en ihtiyacımız olduğu maçta patladı...

Emre oynasa ne farkı var? O da bitik bir topçu. Bu sefer Morutan neden oynamıyor denecek. Bu bir çözüm değil
emre o cicaldau denen sevimsiz hayaletten her türlü iyidir. biz önceki 2 maçta iyi futbolu morutan halil ve cicaldau sayesinde oynamadık. feg yerine emre aynı kadro devam etmeliydi. maç öncesi kadroyu görünce eyvah dedim şahsen.

Geri
Üst Alt