Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 14.346
- 10.241
- 1.088
Fatih Terim olsa şu maçta ne yapacaktık sanki. Terimciyim ama boş laf yani.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir kötü sonuç sonrası daha fatih terim twitleri başladı fatih hocaya zarar veriyorlar maalesef bu twitler
bir kötü sonuç sonrası daha fatih terim twitleri başladı fatih hocaya zarar veriyorlar maalesef bu twitler
forum yonetımınde denge unsuru yüzünden terimi desteklemek zorunda oldugun icin üzülüyorumTerim’i destekleyen birisi olarak Terim olsa bu maçları böyle skorlarla kapatamazdık diye düşünüyorum. Rakibi analiz etmeden dalardık sahaya.
Ben görev almam görev veririm aslanımforum yonetımınde denge unsuru yüzünden terimi desteklemek zorunda oldugun icin üzülüyorum
banada torrent hocamı destekleme görevi verildi
Yahu kimi oynatacak? Bu isimler zorunluluktan oyuna alınıyor kenarda Lewandowski Müller yok ki.bu kadroyla uefa falan zaten hayaldi. ligde ne yapacağın önemli. ama halil cicaldau gibileri oynatarak devam edersen olmaz, bunları oynatmadığın dönemde takım yükselişe geçti.
SanmıyorumTerim’i destekleyen birisi olarak Terim olsa bu maçları böyle skorlarla kapatamazdık diye düşünüyorum. Rakibi analiz etmeden dalardık sahaya.
cicaldau yerine emre. mostafa oyuna başlamalıydı gomis sonradan girmeliydi.Yahu kimi oynatacak? Bu isimler zorunluluktan oyuna alınıyor kenarda Lewandowski Müller yok ki.
Emre oynasa ne farkı var? O da bitik bir topçu. Bu sefer Morutan neden oynamıyor denecek. Bu bir çözüm değilcicaldau yerine emre. mostafa oyuna başlamalıydı gomis sonradan girmeliydi.
emre o cicaldau denen sevimsiz hayaletten her türlü iyidir. biz önceki 2 maçta iyi futbolu morutan halil ve cicaldau sayesinde oynamadık. feg yerine emre aynı kadro devam etmeliydi. maç öncesi kadroyu görünce eyvah dedim şahsen.Emre oynasa ne farkı var? O da bitik bir topçu. Bu sefer Morutan neden oynamıyor denecek. Bu bir çözüm değil