Torrent: "Oyuncularımla, taraftarımızla gurur duyuyorum"

Emeğine sağlık hoca, eldeki malzemeyle en iyisini yaptığını düşünüyorum. Mostafa yerine Gomis tercihin konuşulabilir vs ama bulmak istersek hata bulunur elbet. Gomis o golü yapsa sen haklı çıkmış olacaktın belki de, futbol da böyle bir şey.

Hocam eline koluna sağlık artık yaşlıları dinlendirip gelecek sezonu planlamaya başlayalım. Beknazı falan al takıma, morutan oynasın, halili kadrodışı at ondan bişey olmaz

Takımı ve hocamızı tebrik ederim barca resmen son dakikalarda o kadar küçüldü ki vakit geçirmeler çirkeflikler kolay değil böyle bi kadro ile mücadele etmek.36 lık gomis cicaldau taylan berkan orta sahası 35 lik babel ki eldeki iyiler bunlar daha ömer bayramları morutanları halilleri saymıyorum vasatında altındaki yedeklerimiz.İnş ligi güzel yerde bitirir seneye güzel bir planlama yaparız.

2 konuda eleştirilerim devam ediyor.
-Israrla Ömer i oyuna alıyor bir türlü onun extra kötü olduğunu sezemedi illa sol bekte sol ayaklı adam mı oynar?, takıntılı bu konuda galiba. Arayışa girmez sürekli Ömeri kullanırsa emin olurum takıntılı olduğundan.
- oyuna müdahaleyi oyuncu değişikliği değil saha içi pozisyon değişiklikleriyle yapıyor. Hiç şapkadan tavşan çıkarma, kumar oynama risk alma yok.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

barcelona dışında herhangi bir takımı çeksek başka olabilirdi

bu kadroyla bu skorlar büyük başarıydı. bugün maçı bazı sebeplerden izleyemedim ama tebrik ederim hocayı da takımı da. ama seneye avrupa'da olamayacak olmak üzücü.

Geri
Üst Alt