Torrent: "Siz de Terim'i sevip bize destek olabilirsiniz"

İşine gelince bu takımı ben kurmadım terim kurdu demesini biliyor ama. Bu adamı sevmedim sevemeyeceğim ama Barcelona maçında desteğim tam. İnşallah seneye Okan Buruk’la devam ederiz.
Bu takımı ben kurmadım neden dediğini biliyor musun? Yoksa twitter'da gördüğün bir şey üzerinden sallayayım mı yapıyorsun? Çünkü adamın bu kadroyu ben kurmadım derken takımın kalitesi hakkında bir şey demiyordu kadro dışında kalan oyuncular ile ilgili bir soru geldi adamda bu oyuncular mecburen kalıyor çünkü takımda oyuncu sayısı 28 kişi diyor ve mevzuattan dolayı yerli kaleci yazmamış şart diyor bu kadroyu ben kurmadım derken de kadro kalitesinden değil kadro planlamasından bahsediyor bana kalsa 28 kişilik değil daha az sayıda kişi ile kadro kurarım demek istiyor adam. Ama tabi bu senin Torrent'e dediğinin benzeri işinize gelmiyor.

İyi teknik direktör yoktur iyi kadro vardır elinde futbolcu yoksa hiç bir td birşey yapamaz
td katkısı %30 maksimumdur iyi kadroların üstüne oturup başarılı olmak zor bir husus değil
sınırlı kadrodan maksimum verimi alacak hoca lazım bize

Hahaha 4 senedir katlandığımız ve takımı rezalet bırakan adamın gitmesini istemek hainlik oldu ha 🤓 yemin ediyorum müstehak bu kafada olanlara terim ve düşüncesi felsefesi

Hahaha 4 senedir katlandığımız ve takımı rezalet bırakan adamın gitmesini istemek hainlik oldu ha 🤓 yemin ediyorum müstehak bu kafada olanlara terim ve düşüncesi felsefesi
Yalnız gitmesini istemek hainliktir diyen birisi yok ama gitmesini istediği için takım yenilsin diye bekleyenlere veya dua edenlere hainliktir diyor ki bu bence doğru. Birisini takımda istemeyebilirsin gitmesini isteyebilirsin bunlar gayet normal şeyler ama o gitsin diye takım yenilsin falan diyorsan bu hainliğe giriyor burada gitmesini istediğin isim Terim, Torrent veya Elmas olsun fark etmez.

Yalnız gitmesini istemek hainliktir diyen birisi yok ama gitmesini istediği için takım yenilsin diye bekleyenlere veya dua edenlere hainliktir diyor ki bu bence doğru. Birisini takımda istemeyebilirsin gitmesini isteyebilirsin bunlar gayet normal şeyler ama o gitsin diye takım yenilsin falan diyorsan bu hainliğe giriyor burada gitmesini istediğin isim Terim, Torrent veya Elmas olsun fark etmez.

sağol muhattap olmaktan kurtardığın için 🍻

sağol muhattap olmaktan kurtardığın için 🍻
Bu sosyal medyada zaten yeterince gerek Terim'den nefret edenler olsun gerekse tam tersi kendilerine Terimista diyenler olsun bunlardan yeterince çekiyoruz forumda en azından doğru şekilde anlaşabilelim ki. Futbolu, transferleri ve diğer şeyleri adam akıllı konuşabildiğimiz ve tartışabildiğimiz bu güzel ortamı bari kaybetmeyelim.

Bu sosyal medyada zaten yeterince gerek Terim'den nefret edenler olsun gerekse tam tersi kendilerine Terimista diyenler olsun bunlardan yeterince çekiyoruz forumda en azından doğru şekilde anlaşabilelim ki. Futbolu, transferleri ve diğer şeyleri adam akıllı konuşabildiğimiz ve tartışabildiğimiz bu güzel ortamı bari kaybetmeyelim.

çok doğru. bazı kişilerin de yazılanları gözleriyle okumaları gerekiyor. gerçi 2 şampiyonluk ve 1 tane de 1 golle kaçan şampiyonluk dönemine zor katlanıyorlarsa buraya yazdığımız 3-5 kelimeyi de üstün körü okuyup kendilerine göre çarpıtmalarına da şaşmamak gerekiyor.

neye hayır dediğini anlamadım pek. şimdi torrent lehine şeyler söyleyenlerle zamanında ft lehine şeyler söyleyenleri birbirinden farklı görmek saçma. şimdi ft lehine şeyler söylerken torrent ismini boo'layanlar ve zmnında ftnin gitmesi için takımın kaybetmesini isteyen tipleri de ayrı görmemek lazım. 2 taraf da hain. o yüzden karşı çıkmana davetiye çıkaracak bişey yazdığımı düşünmüorum ya da neden karşı çıktığını çözemedim
Karsi ciktigimi soylemedimki. Sen, zaten taraftarimiz destekliyor, merak etmeyiniz yazdin, ben de o destekleyenler gercek taraftar dedim.

çok doğru. bazı kişilerin de yazılanları gözleriyle okumaları gerekiyor. gerçi 2 şampiyonluk ve 1 tane de 1 golle kaçan şampiyonluk dönemine zor katlanıyorlarsa buraya yazdığımız 3-5 kelimeyi de üstün körü okuyup kendilerine göre çarpıtmalarına da şaşmamak gerekiyor.
Onların anahtar kelimeleri ayak tenisi vasat vb

Bu takımı ben kurmadım neden dediğini biliyor musun? Yoksa twitter'da gördüğün bir şey üzerinden sallayayım mı yapıyorsun? Çünkü adamın bu kadroyu ben kurmadım derken takımın kalitesi hakkında bir şey demiyordu kadro dışında kalan oyuncular ile ilgili bir soru geldi adamda bu oyuncular mecburen kalıyor çünkü takımda oyuncu sayısı 28 kişi diyor ve mevzuattan dolayı yerli kaleci yazmamış şart diyor bu kadroyu ben kurmadım derken de kadro kalitesinden değil kadro planlamasından bahsediyor bana kalsa 28 kişilik değil daha az sayıda kişi ile kadro kurarım demek istiyor adam. Ama tabi bu senin Torrent'e dediğinin benzeri işinize gelmiyor.
Levent Tüzemene de anlatsana hocam su mevzuyu , her macdan sonra kafa şişiriyor tv de

Torrent Hocam kesinlikle haklı.

İmparator'u sevip takıma ve Torrent'e destek vermeye devam edebiliriz.

Statta ismi okununca ıslıkla ak neyin kafası anlamıyorum. Takımı leş gibi oynatıp, son 5 dk bir bahaneyle soyunma odasına kaçan, kendini düzenli olarak yılda 2 kere attırıp maçı tribünden izleyen, takımı yardımcı hocalara mahkum eden ıslıklanmadı da Torrent ıslıklanıyor, vallahi pes. Bu kadar adamcı olunmaz.

Bu adam geldi de takımın başına, maç sonu futbol dinliyoruz, sahada biraz futbol görür olduk.

Herkes Torrent'e yardımcı hoca diyor, başkanımıza da yardımcı hocaya takım emanet etti diyor da; kimse Terim bizi her sezon 10-15 maç yardımcılar emanet etti demiyor.

Fatih Terim İmparatororumuzdur, çok da severim. Takımın başında hep onu görmek isterim. Ama buz kovasına oturan, sürekli kaçan korkan korkak top oynatan Terim'i değil, 96-2000 yıllarındaki Terim'i, 2011-2013 yıllarındaki Terim'i. Terim malesef yıllardır takıma top oynatmıyor.

Fatih Terim'in de dediği gibi: Aslolan Galatasaraydır.

Fatih Terim nasıl olsa yine gelecek. O zamana kadar baştaki hocaya destek olmak lazım. Galatasaraylılık bunu gerektirir.

Dikkat ediyorum, maçlardan sonra hiçbir yorumcu Torrent'i övmüyor, hakkında olumlu cümle söylememek için kasıyor adeta.

Şaşırtıcı şekilde buna Vole de dahil

Abi adam gayet top oynatıyor, fizik gücünü de yukarı çekti, organize atak falan yapıyoruz artık.

Adamı rahat bırakın da işini yapsın. Futbol oynasın, oyunculara değer katsın. 2 yıldır top oynamayan Feghouli takımın beyni oldu. Adam futboldan anlıyor, bırakın salın artık Hocamı.

ft gitsin diye yenilmemizi isteyenler lafımdan bu cvba nasıl ulaştın tam olarak. Galatasaraydan ziyade kişilerin desteklenmesi o şekilde mi oluyor.

FT özellikle bayram ve çipe sözleşme uzatmaları gibi çeşitli saçmalıkları ile hepimizin tahammül sınırlarını zorlasa da bu kulübün yaşayan en büyük efsanesidir

Geri
Üst Alt