Torrent: "Siz de Terim'i sevip bize destek olabilirsiniz"

Bazı arkadaşlar hâlâ kendi çalıyor kendi söylüyor. Size mutluluklar 🤓

Yalnız gitmesini istemek hainliktir diyen birisi yok ama gitmesini istediği için takım yenilsin diye bekleyenlere veya dua edenlere hainliktir diyor ki bu bence doğru. Birisini takımda istemeyebilirsin gitmesini isteyebilirsin bunlar gayet normal şeyler ama o gitsin diye takım yenilsin falan diyorsan bu hainliğe giriyor burada gitmesini istediğin isim Terim, Torrent veya Elmas olsun fark etmez.
Üstad bu konuda kişilere bağlı kalınmaması gerektiğini inan yıllardan beri dile getiririm her mecrada. Ben kendi adıma konuşayım bazı arkadaşlar muhatap almazsada memnun olurum. Bazıları şampiyonluk diye kafayı yiyor. 4 senede ortalama 40 maç desek 160 maç yaptık. Döve döve yendiğimiz yada oynadığımız 10 maç sayamaz kimse. 2 şampiyonlukta tudorun kaymağını yiyen terim saçma sapan tercihleri yüzünden 1 golle denilen şampiyonluğu göz göre göre verdi. Avrupada rezalet oğlu rezalettik. Terim iyi oyuncu varsa ortalarda göründü. Hiçbir zaman kötü bir yapıda olmadı. Bizi ne olursa olsun tüpçüye sattı. Enkaz üzerine enkaz bıraktı. Futbol gazla oynanan bir oyun değil. Keşke torrent hocanın bugün yaptığı analiz ve konuşma şeklini 4 senede 1 kez yapsaydı. Kaç maç ceza aldı saymıyorum bile. Biz Terime saygısızlık yine yapmadık. Gitmeli dedik nefret tohumları ekme dedik. O inat etti. 96-2000 zamanında ki hırslı ve ısıran Galatasarayı istedik. Galatasarayın kaybetmesini eğer terimin gidişi hayırlı olacaksa diye yazdık. Çıkmış bi arkadaş bilmiş bilmiş tavırlarla rezalet olan adamı her fırsatta savunup, şimdide Galatasarayın üzerinde gören Terimi istemeyen bu taraftara hain diyor. Kendisine hadi ordan diyorum. Torrente de göstersinler 4 sene sabır görelim gerçek niyetlerini. Bu yüzden kendi çalan kendi söyleyen bir insanla benimde muhatap olmaya niyetim yok. Biz 4 senedir terimin olmaması gerektiğini söylüyoruz. Oramız buramız oynamıyor. Eminim kendiside hain dediği insanlar gibi torrentin başarısız olmasını istiyordur. Kişi kendinden bilir işi demişler 👍🏼

Üstad bu konuda kişilere bağlı kalınmaması gerektiğini inan yıllardan beri dile getiririm her mecrada. Ben kendi adıma konuşayım bazı arkadaşlar muhatap almazsada memnun olurum. Bazıları şampiyonluk diye kafayı yiyor. 4 senede ortalama 40 maç desek 160 maç yaptık. Döve döve yendiğimiz yada oynadığımız 10 maç sayamaz kimse. 2 şampiyonlukta tudorun kaymağını yiyen terim saçma sapan tercihleri yüzünden 1 golle denilen şampiyonluğu göz göre göre verdi. Avrupada rezalet oğlu rezalettik. Terim iyi oyuncu varsa ortalarda göründü. Hiçbir zaman kötü bir yapıda olmadı. Bizi ne olursa olsun tüpçüye sattı. Enkaz üzerine enkaz bıraktı. Futbol gazla oynanan bir oyun değil. Keşke torrent hocanın bugün yaptığı analiz ve konuşma şeklini 4 senede 1 kez yapsaydı. Kaç maç ceza aldı saymıyorum bile. Biz Terime saygısızlık yine yapmadık. Gitmeli dedik nefret tohumları ekme dedik. O inat etti. 96-2000 zamanında ki hırslı ve ısıran Galatasarayı istedik. Galatasarayın kaybetmesini eğer terimin gidişi hayırlı olacaksa diye yazdık. Çıkmış bi arkadaş bilmiş bilmiş tavırlarla rezalet olan adamı her fırsatta savunup, şimdide Galatasarayın üzerinde gören Terimi istemeyen bu taraftara hain diyor. Kendisine hadi ordan diyorum. Torrente de göstersinler 4 sene sabır görelim gerçek niyetlerini. Bu yüzden kendi çalan kendi söyleyen bir insanla benimde muhatap olmaya niyetim yok. Biz 4 senedir terimin olmaması gerektiğini söylüyoruz. Oramız buramız oynamıyor. Eminim kendiside hain dediği insanlar gibi torrentin başarısız olmasını istiyordur. Kişi kendinden bilir işi demişler 👍🏼

Ha tamam. Uydur uydur salla. Nasılsa muhattap olmuyromşsun amamaşallah 50 satır mesaj atmışsın. Başta adam olup alıntı yapsaydın başkasının cevabı üzerinden cvp vermek durumunda kalmasaydım. Tek bileye cvp vereyim torrent değil yoldan geçen bir ispanyol da gelse takımımın mağlubiyetini istemem. Ama senin gibi her bku bildiğini sanan tipler yeri gelir torrent gitsin diye burda maç 2 olunca 5 olsun da kurtulalım fln yazar bundan da adım gibi eminim çünkü yazdıkların tam o profil. hadi muhattap ol şimdi kamil

Galatasarayin başarılı olması tek önemli şeydir. Torrent başarılı olsun ki Galatasaray başarılı olsun.

Öbürüne bok atayım diye Biri öburunden daha başarılı olsun diye sevinen mallar mevcut. Bunların derdi Galatasarayin başarılı olması değil.

Torrent hoca 2 maçtır güzel ancak hala büyük beklentilerim yok , büyük beklentilerimin olmaması kendi açımdan iyi çünkü beni şaşırtması hoşuma gidiyor. Hayri arkadaşımızın söylediğine katılıyorum. FT düşmanlığı var ve gitsin diye yenilsin diye mesajlar atanlar vardı. Şu an yok FT ama hala FT konusuna gidip kusuyorlar. Galibiyet aldığında FT hocaya saldırı olmuyor ama takım yenilsin senin takımın diye direk saldırıyorlar böyle de hakkaniyetli adamlar(!)

Terimciler onu yapamaz. Dunyanin en muhafazakar 3-5 olusumundan biridir bunlar. Terimsiz gs'nin basarili olmasina katlanamazlar.

Torrent hoca 2 maçtır güzel ancak hala büyük beklentilerim yok , büyük beklentilerimin olmaması kendi açımdan iyi çünkü beni şaşırtması hoşuma gidiyor. Hayri arkadaşımızın söylediğine katılıyorum. FT düşmanlığı var ve gitsin diye yenilsin diye mesajlar atanlar vardı. Şu an yok FT ama hala FT konusuna gidip kusuyorlar. Galibiyet aldığında FT hocaya saldırı olmuyor ama takım yenilsin senin takımın diye direk saldırıyorlar böyle de hakkaniyetli adamlar(!)
Bunlarin hepsinin silinmesi lzm. Terim defterinin kapandigini herkesin kabul etmesi gerek. En azindan belmas gidene kdr kesin olarak kapanmis gibi gorunuyor. Yeni gelen eskiye doner mi bilemeyiz.

Karşı tarafta da durum farklı dğl, hic sucu olmayan adama sadece terimin yerine geldigi icin sosyal medyada terimin askerleri diye giydirenleri unutmayalim.

Terim ozelinde yazdigim son yorumdur bu, kapatıp yeni geleni kabullenmek ve sans vermek gerek. 3 yil terime sabredildi, gorevden alinmasaydi 3 yillik planlama bu diyordu. 3 yil daha istiyordu sanirim. birakalimda 1 sezon baska birine sabredilsin. Torrent olmayabilir bu, yeni sezonda baska biri gelebilir ama birakalim adam isini yapsin.

Mac sonlari futbol konusuluyor, herif mac sonu tjkyi elemis, kendi özelestirisini yapiyordu. Neyi yapmak istedigini neyi yapamadigini aptala anlatir gibi anlatiyor. Keyifte aliyor bu konusmalardan. Oturup sabaha kdr anlatabilir. Birakalim da işini yapsin. Sezon sonu duruma gore kalir veya gider. Ligde hedefsiz kalmis takimi oynatmaya calisiyor. Bu gece buyuk bi surpriz olmazsa uefadan da elenip komple hedefsiz kalacaz.

Dome reis bu başkanla işiniz çok zor, Köktengri yardımcınız olsun.

ftden kurtulmamiz gelecegimizi kuratardi herkes farkinda degil

ben sadece futbol olarakda bakmiyorum olaya
ki oraya deginsem destan yazarim gun gectikce basit bir takim oluyorduk

benim onceligim Galatasaray onun digert unsurlarda onemli

misal

ft bizi bildigin pr anlaminda yerin dibine sokuyordu

dusman biriktirip durduk

ne oldu yani birseymi kazandik tam tersi giden bizim itibarimiz oldu

Galatasaray rize gibi takimlarla ugrasmayacak kadar buyuk bir kulup
ne bilyim ft sayesinde tff lobi filan esamemiz okunmuyordu
bitmistik yani öyle figuran gibi takiliyorduk

is yapan insanlar bilir