Torrent, Takımı Fizik Olarak Yetersiz Bulmuş

Babel, Feghouli ve kadro disi. Arda derin yedeklerde ve sezon sonu good bye olmali.
Bebelden ben şuanda umut besledim. Belli olmaz o herif oynamak.isteyebilir.
Oynarsa ki herif canı isteyip oynayinca neler yaptigini biliyoruz, keze feg icin de aynini dusunuyorum.
Bu herif degisebilir hem yeni sozlesme icin ikisi de 3 ay kasabilir. Bunlari bu umutla yasatip yazin tekmeyi vurmak gerekir.
Olabiliyorsa üçü de 0 maliyetle giderse daha mutlu olurum orasi ayri bak o paraya 4 tane oyuncu oynatilir iyi bir kontenjan acilir

Evlatları temizlemeden bu takıma adım attıramaz.

Arda, Ömer, Aytaç, İsmail hatta Alanya'da kiralık olan Emre ve daha niceleri.
Hepsine direkt kadro dışı ve satış listesi.

Gscimbom mobil

Mücadele eden takım olmayalım
Karşı takım mücadele etsin bizle

Umarım Torrent günde çift idmandan vazgeçmez. Boş durdurmasın oyuncuları yoksa başka şeylere sarıyorlar.

Takımın mental sorunu var fiziksel değil kesinlikle girdiğimiz pozisyonlari gole çeviremiyoruz son kararlarda beceriksizlik yada bencillik, duran toplar, çabuk demorilize olan futbolcular. Yoksa takım koşuyor mücadele ediyor zaten fiziksel sorun olsaydi uefa da bu başarı sağlanmazdi

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ahahaha "agam bizimle eyleniyi" emekli takımıyız biz ne yapacaktık? Pardon o geçen seneydi bu seneki mottomuz genç, dinamik, dipçik gibi, dimdik. Hazır daima hazır :uiyy:

Avrupa Ligi'nde oynadığımız maçlardaki iyi futbol, bana bu takımın sorununun mental olduğunu düşündürmüştür. Ligde bu kadar berbat top oynamamız kaliteyle alakalı değildi bence. Gerçi Terim gibi motivasyon konusunda çok iyi bir hocanın böyle bir problem yaşaması da pek olası durmuyor. Heyecanını kaybetmişti hoca belki de.

Avrupa Ligi'nde oynadığımız maçlardaki iyi futbol, bana bu takımın sorununun mental olduğunu düşündürmüştür. Ligde bu kadar berbat top oynamamız kaliteyle alakalı değildi bence. Gerçi Terim gibi motivasyon konusunda çok iyi bir hocanın böyle bir problem yaşaması da pek olası durmuyor. Heyecanını kaybetmişti hoca belki de.

Terimin kendi motivasyonu da bitikti. 3 yıldır toparlayamadı.

Konu maaşlar olmasın :unsure:

Yaw AL liginde lider olduk da zaten 3 - 4 macta kendi sahamizdan cikamadik. Yari sahamizda bekledik. Marsilya maci neredeyse 90 dakika full press yaptik, Moskova maci gole kadar yine iyi press yaptik da oyle bir anlatiyorsunuzki sanki bu maclardan sonra lig macini da domine ettik. Malatya maci Marsilya macindan sonra degil miydi? Sahada uyuduk veya Gumruk maci da AL macindan sonra olmaliydi, yine o macta uyuduk. Cogu maci hatirliyorum,derbiler haric neredeyse cogu macin ilk yarilarinda uyuduk. Tabi ben genel konusuyorum, yoksa bjk ve fener de ayni. Dun birisi Riza'yi övmüstü, sanirim Sivas gecen sene AL oynarken düsme potasindaydi veya bu sene de lige iyi baslamadi diye hatirliyorum.

Takimin bir planı yok taktigi yoktu neden sürekli transfer istiyordu şapkadan biri tavsan çıkarsın da maçı alsın.
İki senedir yanlış kadrolar ile maça çıkıyordu 60 a kadar zamanı boşa harcayıp gol yedikten sonra 4-5 değişiklik yapıp kaosa devam ediyordu.
Takım top kapamiyor takım orta açamıyor takım topu oyuna sokamiyor hala terimsporlular hocayı savunuyor.
Fatih hoca ligden bir takimi çalıştırsın da o takimi izlesin çok beğenen arkadaşlar.

Normalde onca ayak tenis idmanı sonra fizik gücü çok iyi olması gerekir takımın?

Geri
Üst Alt