Selcuk Serin
10 Numara!
- 7 Şubat 2009
- 14.286
- 4.731
- 458
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bebelden ben şuanda umut besledim. Belli olmaz o herif oynamak.isteyebilir.Babel, Feghouli ve kadro disi. Arda derin yedeklerde ve sezon sonu good bye olmali.
Torrentin Amerikayi yeniden kesfetmesine gerek yok gelsin foruma takılsın 1 gün ne var ne yok öğrenir bizden
Avrupa Ligi'nde oynadığımız maçlardaki iyi futbol, bana bu takımın sorununun mental olduğunu düşündürmüştür. Ligde bu kadar berbat top oynamamız kaliteyle alakalı değildi bence. Gerçi Terim gibi motivasyon konusunda çok iyi bir hocanın böyle bir problem yaşaması da pek olası durmuyor. Heyecanını kaybetmişti hoca belki de.
Konu maaşlar olmasınAvrupa Ligi'nde oynadığımız maçlardaki iyi futbol, bana bu takımın sorununun mental olduğunu düşündürmüştür. Ligde bu kadar berbat top oynamamız kaliteyle alakalı değildi bence. Gerçi Terim gibi motivasyon konusunda çok iyi bir hocanın böyle bir problem yaşaması da pek olası durmuyor. Heyecanını kaybetmişti hoca belki de.
Tac atışından başlanmalıHocada şaşırmıştır, hangisini ögretmeye çalışım, Koşmak mi, Pas atmak mi, Serbest vuruş mu, korner mi? Hepsinde bir hiciz malesef.
toptan başlamak gerek bunlara maalesef en bastan.Hocada şaşırmıştır, hangisini ögretmeye çalışım, Koşmak mi, Pas atmak mi, Serbest vuruş mu, korner mi? Hepsinde bir hiciz malesef.