Torrent: “Yeni yönetim başka bir hocayla çalışmak isterse haklarıdır, kabul etmek gerekir!”

Geçen biri yazdı çok doğru cidden, planlamayı yabancı hocayla yapıp, kampı da ona yaptırdıktan sonra sezon içinde yerli hocaya geçeceksin. Başarının formülü resmen bu bizim ligde şaka gibi.

Ben olsam ben de kuruş bırakmam üstüne de oynayabileceğim en iyi topçuyu oynatırım yaşına bakmadan. Sonra GS de puan ortalamam bu diye yazarim cv ye devam ederim.

Adam geldi geleli floryadan çıkmıyor ne çaycılığını bıraktınız ne her mac başı ıslıklamanız bitiyor. Kazansa da kaybetse de istifaya çağırıyorsunuz. Cokta umrumdasiniz canlıyı verin gideyim demiş. Hakli adam. Bi de bu kadar kufur kiyametin içinde iki tane genc oynatıp yenilse demediğiniz laf kalmaz hala laga luga yapıyorsunuz.

Adama dersin hoca seneye bizimlesin, avrupada rekabetçi olabilecek genç kadro kur altyapıdan ekleme yap, bu sene gitti seneye hazırla topçuları, yapmazsa başka türlü konuşuruz. Zaten 4 hafta sonra bavul hazır kalkıp gidecek bir de sizinle mi uğraşacak
Tam icimden gecenleri yazmissin, 100% katiliyorum. Adam geldigi ilk gunden beri daha maca cikmadan cayci dediler, demediklerini birakmadilar. BJK'lilar bile Valérien Ismael'le boyle dalga gecmediler.

Geçen biri yazdı çok doğru cidden, planlamayı yabancı hocayla yapıp, kampı da ona yaptırdıktan sonra sezon içinde yerli hocaya geçeceksin. Başarının formülü resmen bu bizim ligde şaka gibi.

Sen güzel bi yapılanmaya girdin yerli hoca geldi bi yıl şampiyon yaptı ama transfer sezonunda takımı güçlendirmedi veya alakasız ritmi bozan oyuncular transfer ettirdi ,yazık değil mi o yapılanmaya.hamza hamzaoğlu transfer döneminde bazı yabancı transferlerini eldeki oyuncular küsmesin diye yaptırmamıştı yanılmıyorsam.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kendi transferleri ve kamp planı ile gelecek sezona kendisi ile devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Benim özlediğim profilde bir futbol insanı ve hala umudum var kendisinden. Bu sezonun idari olarak da ekstra saçmasapan olduğunu da düşününce.

Geri
Üst Alt