Torrent'in İlk Emri: Çift İdman!

Bizim oyuncular bu adamı ham yaparlar seyredin satışı,oysa ne güzel yatıyolardı

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o biraz zor ya.
O kalibredeki adamlar asagi yukari belli. Digerleri de yeni topcular.
Simdi macta 90 dakika sagdan sola kos denilip bunu yapan berkan bu ne yav mı diyecek sanmiyorum.
Oyuncularun cogu bir hedef dahilinde alindi ve hepsi de bunu bir arac olarak kullanmak isteyecektir.
Begenmedigimiz babel bile vir sporcu gibi günün buyuk çogunu fitness ile geciriyor.

Bu takimda idman yapmaktan zevk almayacak 2 kisi var biri turnuvada digeri de arda ki terimin gidişi sonrası tüm oklar üzerinde olacaktır. Bu kulüpte gittigi anda bir daha asla geri gelemez hedefi kulupte hoca olmak baya baya huyuna gidip heyete girmeye çalışacak.1 aya fit arda görürsek şaşırmayalım.

Valla bence de asıl anormal olan tek idman

Mesela şimdiye kadar neden çift idmana çıkılmamış, o da ilginç
Hani böyle bir kötü gidişte, mesela yıllardır korner diyoruz
Akşam idmanlarında yorucu idman yapmana da gerek yok, atıyorum 2 gün farklı korner varyasyonları çalıştır
Şimdiye kadar yapılmaması garip yani
Demek umrunda değilmiş takım yani
valla ben bizim milyonluk topculardan daha agir antrenman yapiyormusum

Bu haberi görünce Prandelli zamanında Burak Yılmaz'ın "antrenmanlarda asker gibi çalışıyoruz" diye demeç vermesi geldi :red:

Bazı eşşeklere lazım bu.

prandelli ve tudors dönemi antrenmanlar ve yüklemeler iyiydi diye hatırlıyorum zaten

Bol sakatlıklar bizi bekliyor

Bu senaryo sadece ek idmana bağlanmaz ama - sonuçta giresun ve hatta denizli maçında as kadro ya da eksikli kadroya bakıyorsun 90 dk koşmak diye bir şey söz konusu değil.

eğer tempo düşmüş ise bir anda yükleme tabiiki sakatlığa yol açabilir. dikkat edilmesi gereken denge vardır illaki o açıdan.

3 günde bir mça olduğu dönemde de tabiiki çift idman olmaz haftada bir olduğunda bir şeyler yapılır diye düşünüyorum.

Bu adam dunyanin en iyi takimlarda dunyanin en iyi tdsi ile beraber calismis birakin da kac idman yapacak nasil yapacak bilsin. Her seyi de bilmeyin

Bu konuda benden başka laf eden olmamış belli ki lafın bana.

1. Maç temposunda hemen hiç bir takım çift idman yapmaz lafı iş bilmezlik anlamına yorulabileceği gibi haberin kolpalığına da yorulabilir.
2. Avrupa'daki idman temposuyla Türkiye'de idman temposu aynı değil.
3. Bahsettiğin dünyanın en iyi takımlarında çalıştığı ekipler de birinci adam değildi, kısacası her şeye o karar vermiyordu, o kulüplerde kulüp geleneğini sürdüren yardımcılar olur dolayısıyla da söylediğinin iş bilmezlik konusunda bile söylense bir geçerliliği yok.
4. Sen nasıl çift idmanın çok iyi bir şey olduğunu sanıp yorum yapıyorsan ben de istediğimi yazarım, ben sana laf atmadıysam sen de bana laf atamazsın.

Her gün yapılmayacaktır herhalde ya da taktiksel filandır ikincisi. İnşallah yani 🤦‍♂️

Bence de öyle, başlarda takımı tanıma amaçlı yoğun idman temposu olur maks.

Maç temposunda mümkün bir durum değil zaten, tek idmanı ikiye bölüp yapma gibi bir uygulama niyeti varsa o da çift idman yapmak olmuyor zaten.

Aldıkları paralar ortada iken ve alamadıkları puanlar da ortadayken hocam bu oyuncuları götünün üstüne oturtma, hergün asgari eğitim düzeninde üstlerinden geç.

Olurmu ya Fatih Terim büyük hoca idmanları süper ama oyuncular kendine bakmıyor
ayakta duramıyor şimdi peş peşe sakatlıklar gelir yanlış yapıyor aslında kondisyonu sezon sonuna bırakması lazım

Geri
Üst Alt